Linari – tuoksuvaa designia

Olen viime aikoina törmännyt monessa ulkomaisessa blogissa Linari-sarjan huonetuoksuihin, tai lähinnä niiden kauniiseen ja sisustukseen helposti integroitavaan ulkomuotoon. <3 

Linari-huonetuoksut, vai pitäisikö sanoa sisustustuoksut, ovat saksalaissyntyisen suunnitteljan, Rainer Dierschen käsialaa. Sisustustuoksujen idealismi on sekoittaa erialojen äärimmäinen ammattitaito ja osaaminen yhdeksi upeaksi sarjaksi. Tuoksut ja ainesosien sekoitukset kohtaavat italialaisen designin ja ajattomuuden. TÄYDELLISTÄ! Nämä tuotteet ovat luxusta parhaimmillaan <3

507d74cdc98c7ef81e000035.jpg

Linari-tuotteissa yhdistyvät uniikki ja hienostunut tuoksu, tarkkaan harkittu design ja laadukkaat pintamateriaalit, kuten sametti ja aito puu. Pitkään kestävä, mielyttävän syvä tuoksu sisältää suuren prosenttimäärän parfyymia ja on voimakkuudeltaan verrattavissa Eau de Parfum-hajuvesiin. 

507d75d0c98c7ef81e000050.jpg

Sisustustuoksujen valikoima on laaja, mutta silti yksilöllinen. Vaihtoehtoina perinteinen huonetuoksu tuoksutikkuineen tai ilman, sekä erilaisia tuoksukynttilöitä.

507d74d9c98c7e4f03000038.jpg

507d74c8c98c7e231f000072.jpg

507d74d2c98c7efd4900009f.jpg

507d74dfc98c7e4f0300003d.jpg

507d74e6c98c7ef81e000044.jpg

507d74c2c98c7e231f00006d.jpg

507d74c3c98c7e4f03000025.jpg

Nyt näitä luxustuotteita saa viimein myös Suomesta, kun Stockmann laajensi huonetuoksujensa  valikoimaa tällä upealla sarjalla. Osaa ylläolevista tuotteista voi tilata myös Stockmannin verkkokaupasta.

Stockmannin verkkokaupan Linari-sisustustuoksut löytyvät TÄÄLTÄ!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä!*

11 kommenttia “Linari – tuoksuvaa designia

  1. Irina: Sanos muuta! &hearts; Bongailin näitä blogeista ja googlettelin… Suomesta en löytänyt jälleenmyyjää lainkaan, kunnes eilen käväisin Stockmannin nettikaupassa ja sinne oli kylpyhuoneosastolle näitä ilmestynyt kuin ihmeen kaupalla. :)<br />
   <br />
   Välillä ihan tuntuu, että Stockmannin kodin puolen sisäänostaja lukee minun ajatuksiani, kun nyt on vuoden aikana jo kolme kertaa tapahtunut vastaavanlainen juttu. HIHIHIII 🙂

 1. Ei vitsit, oon pitkään katellu kaikki huonetuoksuja vessaan mutta kaikki on ollu ulkonäöltää niin rumia eikä oo sopinu meijän vessaan.. Nyt sitte löyty just oikeenlaiset, jes!! &hearts; Joku noista harmaista tulee koristaa meijän vessaa jatkossa 😉

  1. Jennifer: HInta on aika mojova, mutta toisaalta näitä on kovasti maailmalla kehuttu. Tuoksu pysyy pitkään ja pullokoko kestää liiankin kauan. Kyllästyäkin ehtii kuulemma ennen, kuin pullo on edes puolillaan. 🙂 Minun oli aivan pakko päästä kokeilemaan, että mikä tuote tämä nyt sitten on kun niin kohistaan. 🙂 Ja pullon vuoksi pääasiassa…. Tuoksua en ole edes päässyt nuuskimaan, joten siitä en osaa mitään sanoa. Amaronea on onneksi kehuttu paljon ja siinä on pohjatuoksuna käytetty mm. myskiä josta itse tykkään kovasti (pieninä vivahteina). 🙂

 2. On kyllä todella tyylikkäitä, en edes aluksi tajunnut niiden olevan tuoksuja kun vilkaisin nopeasti kuvia 🙂

  1. Dreamer: Pullojen muotoiluun on totisesti käytetty hieman normaalia enemmän suunnittelutyötä. 🙂 Tuon minun tilaamani valkoisen Amarone-tuoksun pullo on valkoista samettia. &hearts; &hearts; &hearts; Nuo puukuosiset pullot ovat myös aivan upeita, samoin harmaan eri sävyt. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Näitä on kylläkin saanut Stockmannilta jo vuosikausia. Omat suosikkini ovat Estate, Luce, Fenice sekä Sfera.

  1. donick: Ai on??? 🙂 Sitten olen saanut väärää informaatiota tai ymmärtänyt itse väärin. Ymmärsin että tämä on tullut nyt uutena Millefiorin tuotteiden rinnalle. Toki saatoin käsittää väärin, se on varmasti aika todennäköistä… HIH :)<br />
   <br />
   Mutta ihan mahtavaa, että näitä kuitenkin saa Suomesta. &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   <br />
   Osaatko muuten kertoa tuosta tuoksun voimakkuudesta? Sen pitäisi olla miellyttävä, eli vaikka onkin parfyymipainotteinen niin ei olisi silti liian voimakas. Mietin vain, kun Millefiorin huonetuoksu oli aikoinaan liian vahva pieneen makuuhuoneeseemme, ja olohuoneessa se ei taas oikeastaan tuoksunut miltään. Minkä kokoisissa huoneissa olet käyttänyt omia Linarin tuoksujasi ja onko sinulla juuri tuoksutikullisia versioita? :)<br />
   <br />
   Minun täytyykin käydä nuuskuttamassa myymälässä myös sinun suosikkejasi. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kaunis kiitos jos jaksat vastaillla!<br />
   <br />
   Mukavaa päivää! &hearts;

 4. Joo siis olen ollut Stokkalla töissä, ja myynyt noita. Niitä oli jo vuonna 2008 kun menin taloon, eli kyllä ne ovat kauan olleet. Millefiori tuli vasta myöhemmin 🙂 <br />
  <br />
  Kyseessä on kaksi aivan erilaista sarjaa. Millefiori on ehkä perinteisempi huonetuoksu sarja, tuoksujen osalta. Linarin tuoksut ovat taas hajuvesimaisia, ylellisiä. Tuoksu tulee hyvin hienostuneesti puisten tikkujen kautta. Tikkujen määrällä voi säätää tuoksun voimakkuutta. Itselläni on 40 neliöisessä olohuoneessa kaikki 14 tikkua, ja se on ollut ihan sopiva määrä 🙂 Itse pidän kovasti tuoksuista. Eteisessä taas on vain neljä tai viisi tikkua. <br />
  <br />
  Suosittelen, että aloitat vaikka viidellä tikulla. Aluksi tuoksu voi olla voimakas, mutta kun alkoholi hiukan haihtuu niin tuoksu laantuu hitusen. Tikkujahan voi lisätä myöhemmin jos tuntuu, että tuoksua on liian vähän. 🙂 Meille kerrottiin koulutuksessa, että tuoksu on voimakkaimmillaan noin viikon kuluttua siitä kun tikut ovat asetettu pulloon. Eli odottele se viikko about 🙂 <br />
  <br />
  Linari on todella ihana sarja, mutta Suomessa ei vain ihmiset raaski satsata tämän kaltaisiin asioihin. Sarjassa oli Stockmannillakin myynnissä tuoksukynttilöitä, jotka ovat siis samantuoksuisia kuin nämä diffuuserit (eli pullot joihin laitetaan tikut). Niillä sai ihanaa lisätuoksua 🙂 Itselleni tulee Amarenasta mieleen Diorin Miss Dior Cherie hajuvesi. Oma äitini on laittanut omakotitaloonsa Aulaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen saman tuoksuisen diffuuserin. Näin tuoksu leijailee ihanasti ympäri asuntoa 🙂 Näissähän on juuri se hyvä puoli, että ne voi ns. unohtaa. Tuoksukynttilöitä pitäisi vartioida koko ajan, ja sprayt tuoksuvat vain sen hetken. <br />
  <br />
  DFJ ( <a rel="external nofollow" href="http://www.dfj.fi/&quot; target="_blank">http://www.dfj.fi/</a&gt; ) on ainakin ennen ollut tuoksuille maahantuojana. Heidän sivuillaan on lista jälleenmyyjistä, ja hotelleista joissa tuoksuja käytetään 🙂 Sfera tuoksua käytetään esimerkiksi ihanassa Hotelli havenissa 🙂 <br />
  <br />
  Toivottavasti tästä oli jotain apua! Ja ainiin, muista kääntää noin kerran kuukaudessa tikkuja ympäri 🙂

  1. Donick: Kiitos ihan mielettömästi tästä vastauksestasi!!!! &hearts; &hearts; &hearts; Olen sinulle ikuisesti kiitollinen. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; <br />
   Miss Cherie tuoksu on hyvä, tosin ehkä aavistuksen verran liian kukkaisellinen makuuni. Mutta ihan loistavaa, että sitä tuoksun voimakkuutta voi tosiaan säätää tikkujen määrällä. Tätä en olisi tajunnut välttämättä ollenkaan, ellei olisi ohjeissa sitä erikseen ollut. HIH 🙂 <br />
   <br />
   Juuri tälläistä unohdettavaa, kaunista tuoksua olen etsinyt itse. Millefiorin pullotkaan kun eivät kovin kauniita ole. =D IPurolla on kaksi ihan ok näköistä diffuuseria, mutta tuoksu on hyvin mieto, lähes olematon. Siksi en ole niitä omaan kotiini koskaan hankkinut. Nämä Linarin luxustuotteet ovat varmasti jokaisen pennin ja sentin arvoisia, tosin pullon esteettinen ulkomuoto oli pääsyynä hankintaani. 🙂 <br />
   <br />
   Tähän kysymykseen et saa varmastikaan vastata, mutta kysyn silti (voit kommentoida minulle myös meiliin __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). <br />
   Stockmannin sisustusosastolla tuoksuu aina aivan huumaavan ihana tuoksu, oletan että Stockmannilla on käytössä ns. shoppailutuoksu, eli heidän räätälöimä oma myymälätuoksunsa joka leijuu liikkeeseen jostakin (ilmanvaihtokanavasta yms?). Tämä tuoksu on aina sama, vuodenajasta riippumatta ja olen etsinyt samaa tuoksusekoitusta vuosia. Varmistaisin lähinnä että onko olettamukseni täysin keksittyä mielikuvitusta vai onko asia todellakin näin? Tarkkaa tuoksureseptiä tuskin saan edes selville, vaikka asia noin olisikin. Tahtoisin vaan niin kovasti saman tuoksun meille kotiinkin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihan hassu kysymys, mutta pakko esittää koska se jää muuten vaivaamaan minua vielä enemmän. :)<br />
   <br />
   Ja kiitos vielä kerran sinulle Donick! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *