Postipakettia odotellessa… :)

Osa Stockmannin Hullujen Päivien aikana tekemistäni tilauksista epäonnistui ja olin tänään sinne yhteydessä asian tiimoilta. Sain jälleen kerran erinomaista palvelua ja siitä suuri kiitos Stockmannin asiakaspalvelulle. <3 <3 <3 Tiedustelin samalla Philipin Orb-vaasien varastosaldoja ja pienempää vaasia ei ollut kuin enää yksi jäljellä. Siispä oli pakko naputella tilaus sisään salamaakin nopeammin. 🙂

Moni teistä saattaa muista nämä Orb-vaasit aikaisemmista postauksistani ja varsinkin haaveilulistoistani. Olen ollut jo useasti niitä vuosien varrella tilaamassa, mutta aina olen jäänyt nuolemaan näppejäni. 🙂

Nyt kuitenkin ehdin nappaamaan sen viimoisen pikkumaljakon ja siihen kylkiäiseksi sitten hieman muutakin. 🙂

507d9aedc98c7ef81e000064.jpg

Aikaisemmassa postauksessani esitelty Linarin huonetuoksu päätyi kassalle, kuten myös molemmat Philippin kromipintaiset maljakot. Seinäkello on tilattu viime viikolla ja toivottavasti sekin saapuu pikimmiten. 🙂

Tälläisiä juttuja ilmestyy kotiamme kaunistamaan. <3 <3 

TamTam-jakkara saapui tänään ja ihan pakko on hehkuttaa sen upeaa pintaa. Se nimittäin on ihan krominen ja todella heijastava. <3 <3 <3 <3 Värisävy on just presiis kiillotettu teräs ja sopii meille kuin nenä päähän. Siitä huomenna oma postaus tulossa. 🙂

Nyt meillä alkaa iltatoimet ja nukkumaan meno. Toivottelen teille kaikille ihanaa illan jatkoa!

Ps. Vastaan kommentteihinne vasta huomenna, koska olen niin väsy etten varmasti jaksa enää nousta kun saan tytön untenmaille. 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *