Sisustusanalyysi – style of Oma Koti Valkoinen

Minut on haastettu usean bloggaajan toimesta kertomaan oman kotimme ja sisustuksemme 5 tärkeintä ainesosaa. Valitettavasti mie en enää muista keneltä kaikilta tämän haasteen olen saanut, joten tasapuolisuuden nimissä kiitän teitä kaikkia näin yleisellä tasolla. KIITOS! <3 <3 <3

Toteutan tämän haasteen kuvakollaasin muodossa ja listaan kaikki tärkeimmät kulmakivet oman kotimme sisustuksessa. 

5086bb94c98c7e951100000f.jpg

5086bb95c98c7e067c000023.jpg

5086bb9dc98c7e060800000c.jpg

5086bba2c98c7e73050000c9.jpg

Värit:

 • Valkoinen
 • hopea / kromi / teräs
 • beigenharmaa (greige)

Materiaalit:

 • Nahka
 • Silkki
 • Teräs
 • Lasi
 • Korkeakiiltovalkoinen (kalusteissa)
 • Muut luonnonkuidut (esim. mohair, villa)

Muotoilu:

Suoralinjaisia ja virtaviivaisia kalusteita yhdistettynä pehmeisiin elementteihin, kuten sängynpäädyt, nukkamatot, tekstiilit. Muutamia yllättäviä ja kokonaisuutta rikkovia yksityiskohtia, kuten Eero Aarnion Pony & TuplaKupla.

Loppuraportti:

Sisustustyylimme on modernin kaupunkilaisromanttinen glamchic, eli kodissamme yhdistyy ripaus sitä sun tätä. 🙂 Vähäeleiset kalusteet ja niiden avara asettelutyyli sopivat täysin moderniin ja minimalistiseen, ehkä jopa miehekkääseen linjaan. Kimallus ja kristallit sekä muutamat romanttiseksikin mielletyt yksityiskohdat johdattavat sisustuksen hieman naisellisempaan ja tasapainoisempaan suuntaan. Design-valinnat viittavat vahvasti nuorekkuuteen ja trendikkyyteen. Materiaalivalinnoista huokuu vuorostaan ylellisyys. Kokonaisuutena kotimme on tyylien sekamelska, joka on meille täydellinen ja rakas, sisustustyyleistä ja nimikkeistä viis. 🙂 

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

17 kommenttia “Sisustusanalyysi – style of Oma Koti Valkoinen

 1. Minä en kyllä näe teidän kodissa <br />
  a) yhtään mitään boheemia<br />
  b) sen enempää _romantiikkaa_.<br />
  Minusta teidän koti on pelkkää glitteriä, kiiltoa ja glamourhakuista. Väritöntä, tuota greigeäkään ei ole tullut muistaakseni vastaan kyllä juuri ollenkaan, jos edes on O.o On harmaata, valkoista ja hopeaa (=harmaata). :C

 2. No johan oli kommentti Vierailijalta. Kannataisi ensin ottaa selvää asioista, ennen kuin tulet laukomaan tuollaisia mielipiteitä. Jos et ole greigeä nähnyt, niin et taida olla oikea ihminen kertomaan mielipidettäsi. Anteeksi avautuminen, mutta ärsyttää tälläiset Vierailijat, joilla ei ole edes mitään sanottavaa. Ikävä ihminen.

  1. Falce: Äh, annetaan olla vaan. Kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu aina, puolesta ja vastaan. 🙂 Keskitytään me iloisiin ja kivoihin asioihin, eix je? :)<br />
   <br />
   Mukavaa tiistai-iltaa! &hearts; &hearts;

 3. Kateellisten panettelua taas.=P Mun mielestä teidän koti on todella upea!&hearts; Voisin muuttaa teille!=) Meidän kodissa kyllä paljon samoja elementtejä. Hieno tuo kuvakollaasi! Tykkään!!!!!

  1. Jemina: HIh, tervetulloo vaan! 🙂 Kyllä meille mahtuu. =D Yritin poimia kollaaseihin saman tyylisiä tai samoja juttuja, kuin mitä kodistamme löytyy. Itse tykkään meitin pikkuruisesta kodista kovasti! &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle Jemina ja kiitokset kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts;

 4. Aina löytyy &quot;haters&quot;!! Täytyy vaan muistaa jättää ne omaan arvoonsa!!<br />
  <br />
  Mielestäni kotisi on IHANA! Näet paljon vaivaa sen eteen, että kotisi on viihtyisä perheellesi!! <br />
  <br />
  Love it 🙂

  1. Love: Juuri näin! 🙂 Kaikkia ei voi, eikä pidäkään miellyttää. Meidän koti on meidän näköinen ja tykkään siitä kovasti. Sisustusmakuja on niin monenlaisia, ja meidän tyyli on tälläinen. Erilaiset sisustustyylit ovat hyvin edustettuina myös blogimaailmassa, joten onneksi inspiraatiota riittää yllinkyllin, tyylistä riippumatta. ;)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Mukavaa illan jatkoa! &hearts;&hearts;

 5. Miia, mikä teidän kodisssa on boheemia? Ihmettelen, sillä itse en nää sitä :)<br />
  <br />
  Tää ei oo mikään negatiiviseksi tarkoitettu kommentti, vaan oon vakkarilukija ja rakastan teitin sisustusta. 🙂

  1. HannaRuu: Boheemilla on monta eri käsitystä, kuten myös modernilla. Boheemista minulle puhui sisustussuunnittelija, joten en osaa siihen antaa exactia vastausta tähän aikaan illasta, ilman tarkennuksen kysymistä ensin, hih 🙂 Korjaan tuon sanan pois asap, ettei se häiritse enempää. :)<br />
   <br />
   Kiitoksia kaunis!!! &hearts; &hearts; Vietä mukava tiistai-ilta! &hearts; &hearts;

  2. HannaRuu: Sain vastauksen sisustussuunnittelija-tuttavalta tuohon boheemius-asiaan. 🙂 <br />
   <br />
   Hän tarkoitti boheemilla meidän sisustuksessamme sitä, etten pelkää tarttua uusiin juttuihin ja innostua asioista ja esineistä jopa ylilyönteihin asti. 🙂 Kristallikruunut ja kynttilät ovat myös iso osa boheemiutta ja meiltä näitäkin elementtejä löytyi reilusti ja korostetusti. 🙂 Boheemius ei aina tarkoita erityylien sekoittamista keskenään, vaan lähinnä rajojen rikkomista tavalla tai toisella. Mennä rohkeasti mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla ääripäitä. Meidän kotona rajoja rikkoo tällä hetkellä hänen mielestään valkoisen suuri määrä, joka on hyvin yleistä ns. white on white-tyyppisissä, hieman maalaisromanttisessa ja pehmeässä sisustustyylissä, mutta harvinaisempaa tälläisessä uuden aikakauden tyylissä (joka usein on graafisen musta-valkoinen). Kiiltävän pinnan määrä on huomiota herättävä, varsinkin yhdistettynä kaikkeen muuhun kiiltävään, kuten paljettityynyt ja kromi. Hän kuvasi sisustustamme asenteelliseksi ja rohkeaksi, sekä mielipiteitä jakavaksi (50/50 tykkää/vihaa). :)<br />
   <br />
   Tämä siis ammattilaisen analyysi, jonka perusteella kirjoitin sen boheemin tuohon oman sisustuksen kuvaukseen. :)<br />
   <br />
   Kauniita unia sinulle HannaRuu! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Kaunista ja virtaviivaista teillä. Ihailen (taas) sitä, että teillä kaikkea on sopivasti, mutta ei liikaa. Kotoisaa, mutta ei yliampuvaa. Hienoa, että oma tyyli on löytynyt! :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikkoa! &hearts;

  1. Jenni: Kiitos murunen! &hearts; &hearts; Sie kirjoitat aina niin ihania ja kivasti! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tunnelmallista ja mukavaa viikkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 7. Meillä ei ole täysvalkoinen sisustus, mutta tykkään katsella kuvia valkoisista sisustuksista. Minusta on kivaa, että tuot esiin eri valkoisen sävyjä, koska eri sävyisiä valkoisia on niin paljon. Sehän tulee esille pelkästään jo maalikaupassa, kun yrittää ostaa oikean sävyisen valkoisen seinämaalin. Ei ole helppo juttu löytää sävyä, joka ei taita johonkin väärään väriin esim. jo olemassa olevien ikkunanpokien tai lattialistojen rinnalla… Julma totuus on, että tehdasvalkoinen taittaa, kaikista kauniista puheista huolimatta, keltaiseen. Minusta olet onnistunut hyvin tasapainoilemaan valkoisessa sisustuksessasi juuri tuon eri valkoisten sävyjen tuoman ongelman kanssa.

  1. VK: Valkoisen sävyjä on aivan järjetön määrä, oikeassa olet. 🙂 Tuo tehdasvalkoinen näyttää usein hieman likaiselta, useimmiten taittaa keltaiseen. Maalarinvalkoinen on meidän kotona ihan harmaa, koska sekä kalusteet että tekstiilit ovat aavistuksen taitettu lämpimään. 🙂 Tosi vaikea pukea sanoiksi näitä valkoisen eri vivahteita. HIH :)<br />
   <br />
   Yritän välttää harmaanvalkoisia, kylmiä sävyjä sekä liian kermaisia ja luonnonvalkoiseen meneviä valkoisen sävyjä. Varsinkin nettiostosten kanssa on vaikeaa, kun ei näe omin silmin tuotetta ja tuotekuvien sävyihin kun ei voi luottaa lainkaan. Monesti valkoisena myydyt jutut (pari torkkupeittoa ja monet matot) ovatkin luonnossa luonnonvalkoisia. Siksi olisi todella hienoa, jos valkoisille keksittäisi ns. kuluttajanimikkeet erilaisten valkoisten sävyjen erotteluun. Onhan sinisiäkin olemassa vaikka kuinka (vaaleansininen, taivaansininen, ruiskukansininen, tummansininen…). Se helpottaisi kovasti ostosten tekoa, ihan myymälöissäkin. :)<br />
   <br />
   Kiitos sinulle VK kivasta kommentistasi, olet ihana! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Mielestäni sisustamisessa tärkeintä on, että tekee kodistaan juuri sellaisen paikan jossa itse perheineen viihtyy ja että kodista löytyy sellaisia asioita joita pitää kauniina ja joista tulee mukava olo. Veikkaan, että kodissa jossa noudatetaan kurinalaisesti jotain tiettyä tyyliä ei asu ihminen joka pitää sisustamisesta vaan hän on palkannut ammattilaisen, päättänyt tyylin ja thats it. On kiva sekoitella eri tyylisiä juttuja ja muuttaa mieltä, vaihdella verhoja, tyynyjä yms. Välillä mennään metsään ja välillä osuu nappiin. Ihmisillä on oikeus eriäviin mielipiteisiin ja makuihin, mutta niiden ei tarvitse vaikuttaa omiinsa. Teillä on todella inspiroiva koti, paljon ovelia ratkaisuja ja taitoa toteuttaa muutoksia. Blogiasi on ilo lukea. Jatka samaan malliin. &hearts;

  1. Torkkuja: Sinulla on kyllä kirjoittamisen lahja, osaat aina pukea lauseet niin kauniisti ja kivasti! &hearts; &hearts; &hearts; Kiitos ihanainen murunen! &hearts; &hearts; &hearts; *halaus*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *