Uusia juttuja… some serious shopping :)

Olipas päivä… 🙂

NetAnttilan joulukuusi saapui kotiinkuljetuksella, kaksi uutta valkoista mattoa tarttui mukaani matkan varrelta, muutama muu ihastuttava paketti tuli noudettua postista ja ehdin juoksentelemaan myös Stockmannin jouluosastolla. 🙂 

Viikonlopun aikana tulossa siis moooonta postausta ja sisustusjuttuja. Tässä maistiaiset muutamista jutuista:

508acae6c98c7e095e0000db.jpg

508acae7c98c7e825f000092.jpg

Nyt vuorossa iltapalaa ja tytön nukutusta seuraavaksi. Vastailen kommentteihinne myöhemmin illalla. <3 <3

Moikat hetkeksi! <3

10 kommenttia “Uusia juttuja… some serious shopping :)

 1. Kuulosti kivalta päivältä! :)<br />
  Tuskin maltan odottaa postauksia! Ja aivan ihanat uudet joulupallot olet ainakin näköjään hankkinut. &hearts; Ja Kartiolasit &hearts;<br />
  <br />
  Hyvää perjantai-illan jatkoa!

  1. Lina: Päivä oli varsin menevä ja ostostäyteinen, ihan kiva siis. :)<br />
   <br />
   Joulupallot on Stockmannilta, enempää en tällä kertaa napannut mukaan. HUomenna saatan mennä sinne uudelleen ja kenties ostaa muutaman timanttipallon vielä lisäksi. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa sinulle myös Lina! &hearts; &hearts;

 2. Oi miten ihania löytöjä! &hearts;<br />
  <br />
  Varsinkin tuo kynttilälyhty näyttää aivan täydelliseltä! Minullakin on vähän saman tapaista ollut hakusessa, joten odotan innolla tarkempia esittelyjä. 🙂

  1. Cinnabaria: Kynttilälyhty ja kynttilät ovat AmandaB:n. Niistä on tulossa huomenna oma pikku postaus. 🙂 Prismassa on myös saman näköinen lyhty hieman pienempänä, meinasin sen ostaa myös, mutta jätin vielä hautumaan. Siihen mahtuu kaksi kynttilää tai yksi tosi iso. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Siis mitä!? Nytkö se Stockan jouluosasto on tullut??? 😀 JEEEE!!!! &hearts; Kävin toissa päivänä, eikä vielä ollut… 🙁

  1. suvi: itiksen Stockalle ainakin oli ilmestynyt. 🙂 keskustan myymälässä ei ilmeisesti vielä ole laitettu joulua esille, tai ainakaan ei tänään ollut siellä mitään.

 4. Stockmannin jouluosasto on mun mielestä ihan paras. Rakastan myös Järvenpään Citymarkettia jouluisin – ehkä siksi, että siellä käydään joka joulu tekemässä jouluruokaostokset. Se on ihan perinne meidän perheessä 10-20 vuoden ajalta. <br />
  Tänään kaivoin Spotifyista muutaman joululaulun. Oli ihan pakko 😉 Vielä muuten en oo uskaltanut joulukoristeita miettiä. Fiilistelen ihan vähän vain, eihän vielä oo ees marraskuu! Ihan ihmeellistä. Yleensä tähän aikaan joulu tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta, enkä kestä MITÄÄN jouluhömpötystä, mutta tänä vuonna se tuntuu jotenkin erilaiselta &hearts;

  1. Heidi: Stockmannin joulu on myös mun suosikki, siellä on niin kauniisti laitettu kaikki esille ja tuotteet on ihania ja usein myös väriblokeissa, eli on helppo löytää vaikka valkoisen joulun jutskat. :)<br />
   <br />
   Mie olen soitellut joulumusiikkia jo pari viikkoa, Frank Sinatran joululaulut on omia lemppareitani. Luulen että viime kesän viileys ja aikaisin alkanut syksy on osasyynä siihen että jouluun on jo nyt valmis. 🙂 Vielä kaksi kuukautta, en millään malttaisi odottaa enää. HIh 🙂

 5. Moikka! Löysin tänään ihanan blogisi, kerrassaan ihania sisustusideoita! 🙂 Myös täällä alkanut joulufiilis tämän viikon lumisateiden myötä. Millaisen joulukuusen löysit? Itse haluaisin kovasti valkoisen kuusen täksi jouluksi mutta taitavat olla aika kuumaa kamaa tällä hetkellä 😀

  1. Karoliina: Ihanaa että löysit minut ja blogini ja kaunis kiitos että jätit kommentin! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Minä tilasin valkoisen kuusen NetAnttilasta ja se saapui eilen kotiin. Se on aivan ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Tuuhea ja hieman kimaltava. Tosi kaunis. 🙂 Postaan siitä huomenna, kun olen saanut sen koristeltua. Kuusen mittoja on paljon kyselty, koska tuotetiedoissa ei ollut lainkaan mainintaa alaoksien halkaisijasta. Iso se on, ja upea. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *