Täydelliset Chilewichin pöytätabletit

Ihanaa, ihanaa, pitkäaikainen haaveeni on viimein täyttynyt. <3

Sain perjantaina puhelun Stockmannilta, jossa he ilmoittivat että minulle on löytynyt neljä kappaletta Chilewichin Metallic Lace -pöytätabletteja jo ennakkoon. Tällä viikolla heille nimittäin saapuu Chilewichin kuorma, josta olin ennakkovarauksen tehnyt. Mutta kiitos erinomaisen palvelun, sainkin omani jo noudettua lauantaina. JIPPII! <3

Tässä ne nyt ovat, neljä tablettia jotka yhdistin kaitaliinaksi. <3

50a0e13ec98c7e005100000e.jpg

50a0e144c98c7e163a000007.jpg

50a0e138c98c7e183a000002.jpg

50a0e13bc98c7e1b3a00000e.jpg

Materiaali on ohutta muovipunosta, joka näyttää aivan rautalangalta. Pinta kiiltää yhtä kauniisti kuin kromi ja pöydän ohi kävellessä tabletit kimaltelevat ja säkenöivät paljettityynyjemme kanssa rinta rinnan. Tabletit pysyvät napakasti kiinni pöydän pinnassa eivätkä ole liukkaat. Helppohoitoisuudesta super plussaa. Taas on yksi materialistinen unelmani täyttynyt… <3

Huomenna on tulossa suuren suuri toivepostaus meidän kaikista koriste-esineistä ja minulla onkin tänään hyvin valokuvauspitoinen päivä tiedossa. Seuraavaksi kahvit nassuun ja sitten kuvauspuuhiin mars. 🙂

Huomiseen siis! <3

14 kommenttia “Täydelliset Chilewichin pöytätabletit

 1. Ihan täyvelliset kyllä! Ja just teän kodin näköset! Upeat! Ja nuo joulupallot aiemmassa postauksessa, oih, mielettömän hienot! &hearts; Ja etteinenki näyttää hyvältä Bestån kans :)<br />
  Mukavaa viikkoa 🙂

  1. Meän Satu: Kiitoksia muruseni! &hearts; &hearts; &hearts; Sie aina ilostutat minuu kivoilla kommenteillasi! <br />
   *iiiiso hali* (ollaan katseltu viimeaikoina tytön kanssa Teletappeja) :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikkoa sinulle myös! &hearts;

 2. Tahtoo Tahtoo Tahtoo!! 🙂 Soittelin itsekin Stocmannille, mutta olivat siellä autuaan tietämättömiä koko tuotteesta. Lupasivat selvitellä ja ottaa huomenna yhteyttä…

  1. Petra: No höh, Helsingin keskustan Stockmannille niitä on tulossa tällä viikolla, osasto on posliini ja lasi (jos tahdot sinne soitella vaihteen kautta). He voivat myös toimittaa muihin Suomen Stockmanneihin postitse tuotteita, joten kysy ihmeessä tuolta Hkin myymälästä ja pyydä lähettämään sinun lähimpään myymälään ne näytille. 🙂

  1. Dreamer: Nuo on kyllä jokaisen pennosen arvoisia, kestävät kulutusta ja pesua ja näyttävät TÄYDELLISEN ihanilta! &hearts; &hearts; Nuo ovat minulla sata varmasti käytössä vielä 10-vuodenkin kuluttua. 🙂

 3. Tosi upeet! Mulla on itellä sellaset HM paljettipöytätabletit, niissä sama ongelma kun siinä vastaavassa kaitaliinassa, että ryttääntyy helposti. Mut noi sun ei ainakaan mee ruttuun 🙂

  1. H: Kaitaliinasta ajattelin surutta ommella kaksi tyynynpäällistä. 🙂 Minua alkoi häiritsemään se jatkuva ryttyisyys kun liikutteli lautasta yms. Nuo Chilewichit pysyvät kyllä suorassa ja kunnolla kiinni pöydässä. Ei liiku edes lautasen mukana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *