Kaapin sisältöä lukijan toiveesta!

Ihana Mervi esitti minulle toivomuksen, jossa tahtoi nähdä “baarikaapin” sisuksia tarkemmin. Kyseessähän on siis Bestå-kaappi, jonka sisällä on sarjaan saatavia lisävarusteita kuten Inreda viinipullo- ja viinilasitelineet. Ehdin tosin tekemään pientä siirtoa kaapeissa olevien tavaroiden suhteen ja ns. baaritarvikkeet ovat nyt matalan Bestån sisällä, löhönurkkauksessa lähellä keittiötä. 🙂

Kaappi on leveydeltään 120cm ja korkeudeltaan 64cm (+jalat 10cm). Kaapissa on kaksi ovea ja hyllylevyjä sekä muita sisäosia voi asetella vapaasti omien tarpeiden mukaan.

50cf3a70c98c7eac6f000062.jpg

Toisella puolella on kaksi säädettävää hyllylevyä, sekä yksi paketillinen (5kpl) Inreda-viinilasitelineitä. Ylimmällä hyllyllä on sisustustyynynpäälliset, Iittalan lautasliinarenkaat, metallinen iso E-kirjain ja servettejä. Viinilaseja on yhteensä 16kpl, joista 8 on punaviiniä ja 8 kuohuviiniä varten tarkoitettu.

50cf3a75c98c7e2e0d00000c.jpg

Alimalla hyllyllä on paikka joulukoristeille, kun ne joulun jälkeen korjaan takaisin kaapin kätköihin. Valkoinen kannellinen rottinkikori on virallisesti tarkoitettu kenkienhoitovälineiden säilytykseen, mutta sopii kyllä kaikkeen muuhunkin, vaikka kannessa lukeekin ” I take care of my shoes”. 🙂

50cf3a79c98c7e202e00006d.jpg

Toisella puolella on vain yksi säädettävä hyllylevy ja sen lisäksi kaksi teräksistä Inreda-viinipullotelinettä. Telineet säästävät kivasti tilaa säilytyskuutioista, sillä pullot olisivat vieneet pystyasennossa reilusti yli puolet koko kaapista.

50cf3a7cc98c7e6538000018.jpg

Nyt sain alimmalle hyllylle sisustusjuttuja säilöttyä, kuten Riviera Maisonin ison lasisen tarjoilualustan, Eva Solon yrttiruukut, Pentikin Sofie-varjostimet (jotka edelleen odottavat niitä Lene Bjerren lampunjalkoja) sekä ison varaston kynttilöitä. 🙂

50cf3a80c98c7eac6f000067.jpg

Beståssa parasta onkin juuri se, että hyllyjä ja muita sisäosia voi säätää sentin välein ja siksi ei hukkatilaa synny lainkaan. Säilytyksessä senttikin on tärkeä ja iso asia! 🙂

Olohuoneen kuvat ovat jo koneella valmiina odottamassa ja postailen teille miehen sisustustamasta tilasta iltasella, kun saan tytön ensin untenmaille.

Tänään muuten vasta tajusin että joulu on ihan oikeasti kohta, vain viikko aikaa ja kohta ei sitäkään. 🙂 Jouluinen fiilinki ei ihan vielä ole tehnyt comebackia, mutta loppuviikosta kun rauhoittuminen joulunviettoon alkaa, niin mielikin ehkä orientoituu oikealle moodille. 😀 Itselläni on edelleen muutamat joululahjat hankkimatta ja postireissulla käyminenkin edessä. Jouluruoan osalta alkaa ostoslista olla valmiina ja teemme loppuviikosta isomman reissun ruokakauppaan, jotta saamme kerralla hankittua kaiken tarvittavan. Ihan kamalaa määrää emme ruokaa ajatellut hamstrata, mutta pakolliset joulun peruspöperöt teemme (kinkkua, kalaa, laatikoita, rosollia, riisipuurot, luumukeitot, glögit, piparit ja tortut).

Onko teillä jouluvalmistelut jo tehty ja lahjat ostettu? 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Kaapin sisältöä lukijan toiveesta!

 1. Me mennään jouluksi valmiiseen pöytään syömään, siitä ei siis tarvitse murehtia B) Lahjatkin alkaa olla aika hyvällä mallilla. Enää pari pientä saumaa, ja saan korjata ompelukoneen kokonaan pois ♥

  1. Kirpparikeiju: Kuullostaa ihanalta! ♥ ♥ Sie oletkin hyvissä ajoin liikkeellä ja stressitön joulu on kyllä parhautta! ♥ ♥ Minulla on vielä kokkaukset kaikki edessä päin, samoin kuin loput lahjat, postiin meno (ja se kamala ryysis yöks) ja loput paketoinnit. Onneksi on viikonloppu aikaa ennen aattoa, sen pyhitän kokonaan kokkailulle ja pipareille. 😀 Toivottavsti en polta pipareita tänä jouluna, niinkuin kävi vuosi sitten. Kolme pellilistä niitä paistelin ja kaksi onnistuin polttamaan, kun unohdin ne uuniin. 😀

 2. Täälläkin tonttuilut tonttuiltu :):) Ehkä vielä muutaman lahjan itselleni suon ;);) hihiih..<br />
  <br />
  Oletteko joulun perheen kesken vai koko suku?? :):) Me olemme perjantaina lähdössä isäni luokse. Ensimmäistä kertaa VUOSIIN kaikki siskokset ovat paikalla ( ja meidän kaikkien lapset ). Harmiksemme veli ei pääse kinkereihin mukaan :(.<br />
  <br />
  &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Love: Varsinainen tonttu kyl oletkin, muruseni! &hearts; &hearts; &hearts; *hihitän täällä* ;)<br />
   <br />
   Me ollaan kotosalla oman perheen kesken ja saatetaan visiteerata mun siskolla tuossa lähellä. Muu suku asustaa kauempana ja sovittiin, että tuleva joulu on pienimuotoinen aiempiin verrattuna. &hearts; &hearts; Me ajateltiin pyhittää koko joulu laiskotteluun ja saunomiseen. Ollaan varattu leffoja valmiiksi, joita voidaan sitten katsella samalla kun mussutetaan kinkkusiivoja ja hörpitään glögiä. 🙂 Tämä vuosi on ollut tosi kiireinen ja pieni lomantynkä tulee tarpeeseen. :)<br />
   <br />
   teille tulee ihana joulu kun saatte perheen melkein kokonaan kasattua. &hearts; Muksuilla on ihana leikkiä keskenään ja samalla aikuiset saa höpötellä omia juttujaan. Tuollainen joulu olisi kyllä ihana, jos olisi riittävän suuri kokoontumispaikka, jossa voisi kaikki yöpyä. &hearts; &hearts;

  2. Teidän joulusuunnitelmat kuulostaa ihanan rauhallisilta :):) <br />
   <br />
   Me palaillaan vielä ;)<br />
   <br />
   &hearts;

 3. Tosi hieno ja upea sisustus. Vau! Kiva on lukea myös teksteja! Olet taitava ja lahjakas! Olohuoneen lampuista olisin kysynyt, mistä olet löydänyt niin kauniit ja samoin se hieno valkoinen lepotuoli, mistä ???

  1. Katrin: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Olkkarin lamput on Lamp Gustafin Lövkullat ja Anttilasta ostettu kolmisen vuotta sitten. Valkoinen lepotuoli on netanttilasta tilattu, mutta tällä hetkellä sitä ei valikoimasta löytynyt. Viikko sitten kodin1-verkkokaupassa oli samaa mustana jäljellä (nojatuolit osatolla). heillä voisi myymälävalikoimassa ehkä olla valkoista tuolia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *