Pika moikat ja kaunis kiitos!

Tänään on päivä vilistänyt ohi salamavauhdilla. En ehtinyt tarttumaan kameraan kuvatakseni teille makuuhuoneen siivottuja kaappeja kuten piti ja nyt on voimat niin veks, että rötkötän sohvalla teekupin kanssa. 🙂

Tahdoin kuitenkin tulla huikkaamaan teille pika moikat ja erityisesti kiittämään edelliseen avautumis-postaukseeni tulleista tsemppaavista kommenteistanne.

<3 <3 <3 <3 KAUNIS KIITOS TEILLE JOKAISELLE! <3 <3 <3 <3

50f06638c98c7e977f000029.jpg

Hyvää alkanutta viikonloppua kaikille! Huomiseen! <3

9 kommenttia “Pika moikat ja kaunis kiitos!

 1. Ihana blogi ja ihana Miia &hearts; ei taida vielä ihan jokaisella olla kevättä rinnassa 😀 on se niin helppoa anonyyminä kirjoitella ties mitä sattuu ja pahoittaa toisen mieli. Nyt on jotenkin tosi monessa blogissa ollut ihme kommentteja, mutta hyvä niiden on murista kun eivät itse tee näin hienoa blogia. &hearts;

  1. nince: Ikävästi ilmaistuja mielipiteitä on viime aikoina ollut monessa blogissa. Itse olen melko tottunut niihin, mutta henkilökohtaisuuksiin asti meneminen ylitti oman sietorajani. Onneksi teitä ihania kannustavia ja tsemppaavia ihmisiä on huomattavasti suurempi määrä ja teidän tuki on korvaamatonta. &hearts; &hearts; Kiitos sinullekin ihana nince aina niin ilostuttavista kommenteistasi! &hearts; &hearts; iso halaus! &hearts;<br />
   <br />
   Ja ihanaa viikonloppua! &hearts;

  2. Voi että ku jotkut jaksaa olla niin inhottavia : ( ja eihän toi nyt kuulosta ihan terveeltä. Mulla on itellä muutama blogi mihin oon tykästynyt ja käyn yleensä päivittäin niitä lukemassa ( mukaan lukien tämä blogi tietenkin ) toki niitä löytyy kokoajan lisää : D ja en kyllä käy murisemassa niiden blogeissa mitä en sitten lue, noh kukin tyylillään, mutta rajansa kaikella. Oikein ihanaa viikonloppua sinne ja mä lähden metsästämään synttärilahjaa ja takkia itelle. Heippa rallaa ja haleja &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   Ps. Mä en meinaa löytää enää mistään takkia : ( haluaisin joko sen parajumpersin tai sit canada goosen, mut ei oo kokoja : ((

  3. nince: Ihmettelen itsekin mikä motivaatio on ihmisillä haukkua bloggaajia. Aina ei tarvitse kaikkea ymmärtää eikä edes yrittääkkään, mutta käytöstavat olisi silti hyvä muistaa. No, eiköhän tämä tästä. :)<br />
   <br />
   Koot ovat varmaankin tähän aikaa vuodesta aika vähissä. Canada Goosesta ei minulla ole kokemusta, mutta mitä olen kuullut niin se on todella huippulaatuinen takki ja vuosien sijoitus. Myös parajumpers on hyvä ja uskon etä oma takkini palvelee vielä 10-vuoden päästäkin. :)<br />
   <br />
   Ihania shoppailuja ja toivottavasti löytyy oikean kokoinen takki! Ja hyvää synttäripäivää myös! &hearts; &hearts;

 2. Kirjoitin pitkän viestin ja se katos kesken kirjoituksen voi ei! <br />
  Mutta lyhyestikin se asia tulee esille, älä välitä mitä muut puhuu! inhottavia kateellisia ihmisiä jotka sanoo mitä sylki suuhun tuo. Pääasia että sinä tiedät miten asiat on, viis muista 🙂 ♥

  1. jenna: Noi voi höh. Onneksi olen oppinut unohtamaan kurjat puheet aika nopeasti, vaikka hetken ne kyllä tekee kipeää. Tästä on hyvä jatkaa, sanoi mummo kun lumessa tarpoi. :D<br />
   <br />
   Ihanaa lauantaita sinulle jenna ja iso halaus! &hearts;

 3. Laitoin sinulle spostiin linkin joka saattaa kiinnostaa, ellet ole jo huomannutkin sitä… 🙂 IHANA ja omalla ostoslistallani myös, mutta nyt ei pysty sijottamaan…;)

  1. Suvi: kiitos! &hearts; &hearts; Tämä blogi on kasvanut jo niin isoksi osaksi elämääni, etten osaisi kuvitellakaan aikaa jolloin en enää kirjoittelisi. te lukijat olette niin upeita, jaksatte tsempata minuu ja kirjoitella ihania ja kannustavia kommentteja! &hearts; &hearts; Siitä suuri kiitos! &hearts;<br />
   <br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *