Apua! Muotibloggaajat auttakaa! :)

Siis voi apua miten vaikea on ottaa kuvia meidän peilien kautta. Ei onnaa, kuvat on kamalia. Yök. 🙂 En muutenkaan tykkää olla kameran edessä yhtään. Kattokaa nyt:

50fe6b96c98c7e1a6600012d.jpg

Kuva täytyy ottaa alaviistoon, jotta jalat näkyy polvista alaspäin ja se saa mittasuhteet ihan vinksalleen. 🙂 Peilit on liian korkealla. Ei minulla ole pitkiä mallinsääriä oikeastikaan, mutta nuo lyhyet koivet ja vääristyneen pitkä selkä saa näyttämään ihan hassulta. Ei kyllä imartele alkuunkaan. 😀

Kameran jalusta löytyy, mutta ei kaukolaukaisinta. Tuolille voisin nousta seisomaan, mutta en kenkien kanssa sitä viitsi tehdä.

Auttakaa siis te kokeneemmat lifestyle- ja muotibloggaajat!!! Millä konstilla saisin kuvista edes hieman parempia? APUVA! 🙂

6 kommenttia “Apua! Muotibloggaajat auttakaa! :)

  1. Pieni lintu: Olen kokeillut ajastuksen kanssa, mutta en tiedä mikä menee vikaan kun kuva ikäänkuin tärähtää joka kerta. Ei ole edes zoomia ollut ja silti kuvat on söhröiset. <br />
   <br />
   Hovikuvaaja olisi ihana saada kyllä. 🙂 Mies on töissä aamusta iltaan ja varmaan pyydettäessä suostuisi kuvaamaan vaikka keskellä yötäkin, en vaan itse jaksa siihen aikaan enää asustella itseäni. 😀 Kunhan tuo tyttö tuosta kasvaa, niin värvään sen viikkoraha-palkalla kuvaamaan minuu. 😀

 1. Pikavinkki, kamera jalustaan ja kymmenen sekunnin &quot;laukaisija&quot; päälle.. 🙂 Pitäisi löytyä kamerasta ku kamerasta tuo toiminto. En pidä itsekään omista kuvista, silti pölijä niitä aina välillä laitan blogiin &lt;- silkkaa itsensä kiusaamista. 😀

  1. Helinä: Mie olen sitäkin kokeillut, mutta kuvista tulee söhröisiä. En tajua missä vika on, mutta voisin kai veikata että meidän vanha halpisjalusta ei ole tarpeeksi tukevaa tekoa. :)<br />
   <br />
   Mie en tykkää yhtään olla kameran edessä, en yhtään. 🙂 Tämä on kyllä sellainen uroteko minulta, kun olen muutamia kuvia blogiin laittanut. Aina yhtä &quot;noloa&quot;. 😀

 2. Jos kuvista tulee 'söhröisiä' voi tarkennus olla pielessä. Kokeile laittaa kamera jalustalle, valitse 10sekunin laukaisin ja tarkenna kohtaan jossa luultavasti seisot kun sitten siirryt kameran eteen. Jos tarkennus on taas pielessä, kokeile toista kohtaa 🙂

 3. Mä oon joskus tehnyt niin, et itselaukaisijalla kun oon ottanut, oon laittanut vaikka tuolin siihen kohtaan mihin meen sit seisomaan, eka tarkentanu siihen, ja tietty riittävästi valoo ettei ehdi itse venkoilla kuvassa jos kovin pitkä valotusaika 🙂 Hei, sullahan onkin siis liian kova vauhti päällä tehonainen, siks ne kuvat tärähtää!! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *