Kotitoimisto kaapissa

Hauska, pienikokoinen ja kompakti pakkaus on muutanut meidän kaappiin. 🙂

Sen nimi on Epson ja se on aika veikeä kaveri. Langattomana se tykkää tulostella ja skannata kaikenlaisia papereita ja myös kuvien tulostuksesta se tykkää. 😀

51116ba0c98c7ea424000078.jpg

Paperiluukkuun vaan paprut, kaikki muu hoituu tietokoneen kautta. 🙂 Nyt voin tulostella kuvia itse ja samalla hoituu kaikki muu paperisota. Helppoa kuin heinänteko. 😀

51116ba0c98c7e240b00007b.jpg

Ihanaa iltaa kaikille! Huomenna luvassa ylläriasiaa. 😉

18 kommenttia “Kotitoimisto kaapissa

 1. Langaton. Elektroninen. Vehje. Siistiä! Meillä ei ole tulostinta siitä syystä, etten halua mitään jökötintä pöydälle esille.

  1. Kirpparikeiju: Hihihiii, tiedän tunteen vekottimia kohtaan. 😀 Samasta syystä meillä ei ole ollut tulostinta kun vanha, vuoden nakkimakkara-malli oli sellainen iso muovinen rohjo jota ei saanut mihinkään kaappiin. Se lähti ja uusi tuli vasta nyt – kaunis, valkoinen, pieni JOKA MAHTUU KAAPPIIN OVEN TAA. 😀 😀

 2. Meillä sanoi vanha tulostin sopimuksen irti ( tietenkin juuri silloin kun olin kerkenyt ostaa 5 uutta mustekasettia)! Onko se kauheen kallis? Mä en löytänyt hintaa googlettamalla. Ois tää kyll söpökin vielä! 🙂

  1. Maanvaiva: ouh, miten huono tuuri sulla on. :/<br />
   <br />
   Tuo on ostettu Gigantista ja maksoi 119 euroa. 🙂 Valkoisesta väristä plussaa, vaikka se ei ollutkaa nyt kriteerinä tällä kertaa. Langattomuus ja tulostus/skannaus oli ne seikat ja hinnan piti olla alle 130 euroa. Mutta tässä tämä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/tulostus-ja-monitoimilaitteet/EPSEXP405WH/epson-expression-home-xp-405wh-tulostin-aio&quot; target="_blank">http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/tulostus-ja-monitoimilaitteet/EPSEXP405WH/epson-expression-home-xp-405wh-tulostin-aio</a&gt;

 3. Vitsit kun on näppärä! Mä inhoan meidän nykyistä tulostinta, kun siitä lähtee niitä piuhoja varmaan sata kipaletta. Sen takia se onkin vaatekomeron perukoilla raukka pölyttymässä 😉 Tuollainen epeli pitää saada meillekin, mistä noita saapi?

  1. Johanna: Meitin tulostin ostettiin tänään Gigantista. 😀 ihan loistava vempele ja huiii miten tekninen sellainen. Kosketusnäyttö ja kaikki. 😀 Onneksi on kuitenkin suomenkielinen niin tämä tampio osasi itse asentaa ohjelmat ja wi-fit paikoilleen, hihihii. :)<br />
   <br />
   Hinta on minusta ihan ok (119 euroa), hyvännäköinen, -kokoinen ja monipuolinen vekotin siis: <a rel="external nofollow" href="http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/tulostus-ja-monitoimilaitteet/EPSEXP405WH/epson-expression-home-xp-405wh-tulostin-aio&quot; target="_blank">http://www.gigantti.fi/product/tietokoneet/tulostus-ja-monitoimilaitteet/EPSEXP405WH/epson-expression-home-xp-405wh-tulostin-aio</a&gt;

  2. Ja aivan täydellinen, kun saapi kaappiin piiloon ja ei tarvi niitä johtoja kattella! Nyt täytyy vaan ylipuhua mies Giganttiin ostoksille :0)

  3. Johanna: No ei onneksi tartte. 🙂 mie inhoon johtoja yli kaiken ja miehellä on harrastuksensa kautta niitä kolme jätesäkillistä. 😀 Onneksi ne on nykyään muualla kuin kotona, kun työ- /harrastuhuone muuttui tytön huoneeksi kolme vuotta sitten. 😀

  1. Sanna: Mervi tuossa alempana vinkkasi, että markantalossa on sama vempele halvemmalla. 🙂 Eli jos Markantalo on lähistöllä niin kurkkaa sinne myös. 🙂

 4. Kiitos vinkistä. Laitoin itsekin tilaukseen saman tien kun näytti just sellaiselta minkä minäkin haluan, Markantalosta hintaan 99 eur postikuluineen :).

  1. Mervi: Markantalossa nettikauppakin nykyään?????? 🙂 Loistavaa! Hitsi kun en itse tajunnut, marssin vaan suoraan Giganttiin ja ostin budjettiin sopivan masiinan. 😀 Tuo on on tosi kätevä kone, tulostelin jo kuvia ja skannasin pari paperia. Hyvä tulostuslaatu näyttäisi olevan myös värillisenä. 🙂

 5. Hei aivan loistava tuo printteri! Juuri viikonloppuna järkkäilin meidän toimistokaapin ja harmittelin kun printterin joutuu aina repimään ulos kaapista piuhojen yhdistelyyn ennen kuin voi printtailla. Tämä teidän versio on meinaan todella tyylikäs! En ole sitten sen envy printterin haaveilun jälkeen nähnyt mitään järkevän näköistä ja kokoista, sopu hinnalla 🙂

  1. Sofia: Tämä on tosi näpsäkkä, ja vielä valkoinen mikä on plussaa. 🙂 Virtajohdolle tei pienen reiän kaapin takalevyyn, josta sain johdon kulkemaan pistokkeeseen. Mitään muita johtoja ei tarvita. Muistikortillekin on valmis paikka tuossa tulostimen edessä, eli voin halutessani tulostaa kuvat suoraan muistikortilta ilman tietokonetta. 😀 Markantalon nettikaupassa tuo on postikuluineen vain 99 euroa, Mervi vinkkasi siitä tuossa ylempänä. 🙂

  1. Kristiina: 🙂 Tein johdolle pienen reiön taustalevyyn, jonka kautta vedin johdon pistokkeeseen. Kätevää siis. 🙂

 6. Kiitos vinkistä! Tämä löytää tiensä meillekin ihan ehdottomasti. Juuri mietimme ja katselimme pari pv sitten että mikä ostetaan =)<br />
  <br />
  Mistä olet hankkinut nuo valkoiset kivat laatikot hyllyyn?<br />
  <br />
  Tanja

 7. Kiitos jälleen tästäkin vinkistä! Se on niin hankalaa raahata vanhaa ja painavaa tulostinta vaatehuoneesta esiin aina, kun tarviis tulostaa, niin toi laite vaikuttais aivan unelmalliselta. Täytyy vielä hieman tutustua ja voipi olla, että lähtee tilaukseen meillekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *