Uudet valkoiset varjostimet

No löytyihän ne oikean kokoiset neliskanttiset varjostimet viimein. 🙂 Lene Bjerren lampunjalkoihin olen etsinyt tälläisiä jo monta monta viikkoa ja päädyin jo hankkimaan pyöreät pienet varjostimet, mutta onneksi oli onni matkassa ja bongasin nämä Pentikin kantikkaat yksilöt viime tipassa. <3

512210e8c98c7e1c4b000004.jpg

Pieni mittavirhe tosin tapahtui ja nämä Lenet ei mahdukaan makuuhuoneen Bestån päälle seinähyllyn alle, kuten oli tarkoitus. Onneksi on ässä hihassa ja siirsin keittiöseinällä sijaitsevan löhönurkkauksen kaappia lähemmän makkarin ovea ja sain toisen valaisimen siihen kauniisti sopimaan. 🙂

512210f1c98c7e1b47000013.jpg

512210eec98c7e931d000030.jpg

512210ebc98c7e1b4700000e.jpg

512210e8c98c7e931d00002b.jpg

Nyt pitää Ikeasta saada ostettua yksi matala 60cm leveä lisäkaappi tuonne ikkunan puolelle, että saan toisenkin valaisimen esille. Kävin jo tekemässä ostoslistan kaapinosista ja huomasin että sen voisi tilata Matkahuollon kautta alle kympin postareilla lähikauppaan. Toimitus tosin menisi kuun loppuun eli reilun viikon pitäisi odotella, mutta en tiedä pääsenkö tällä viikolla käymään Ikean myymälässä kuitenkaan, joten taidan kallistua tilaamisen kannalle. 🙂 

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3 <3 <3

11 kommenttia “Uudet valkoiset varjostimet

 1. Voi miten kauniit! &hearts;<br />
  <br />
  Huomasinpa muuten, että Chik -tuolit on alessa Kodin Ykkösessä! Niitä olen siitä lähtien kuolannut kun teillä ne näin, mutten ole vielä saanut aikaiseksi ostaa. Nyt jälleen kerran sinne eksyttyäni huomasin alennuksen ja vihdoin nekin ovat nyt matkalla meille 🙂 Tämä ihan vain vinkiksi muillekin, jos jotkut ovat samoja suunnitelleet 🙂

  1. Katja: Chik-tuolit on aivan ihanat. &hearts; &hearts; Mie ikävöin niitä omiani vieläkin, mutta onneksi saivat ihanan uuden kodin. 🙂

 2. Hieno lamppu, mutta miksi ihmeessä sulla on tyhjiä kehyksiä esillä :D? Näyttää pidemmän päälle tosi tyhmältä ettei sen vertaa ole kodissa persoonallisuutta, että olisi edes kuvia kehyksissä.

  1. Mikäli inhottavien huomautusten sijaan _oikeasti_ lukisit tätä blogia, niin tietäisit siihen vastauksen 😉 Ja pakko pohtia, että miten tässä kodissa ei ole persoonallisuutta?

  2. Niina: Lähes kaikissa kehyksissä on kuvat, mutta ihan tarkoituksella nuo mainospahvit ovat kuvien päällä. 🙂 Näin tulee olemaan jatkossakin, sillä olemme sopineet perheen kesken että muiden kuvia ei enää blogissa näy kuin omani. :)<br />
   <br />
   Minusta nuo kehykset ovat tosi ihanat ilmankin kuvia, makuasia tietysti. 🙂 Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. 😀

 3. Hei hauskat varjostimet! Nyt tulee hieman myöhässä kommentointi ongelmien vuoksi: suuret synttärionnittelut! JA mieletöntä että tulit ulos kaapista 😉

 4. Ihanan näköisen varjostimen olet löytänyt 🙂 . Koko pöytävalaisin näyttää nyt upealta!<br />
  <br />
  Lisää Beståa teille siis tulossa :)<br />
  Itse olen kanssa viime päivät kyttäilyt Beståja, tv-taso mielessäin. Ongelma on vaan se, kun mies haluaa, että kanavia voi vaihtaa kaapin ovia availematta ja minä taas haluaisin laitteet piiloon kaappiin. Tuosta valkoisesta korkekiiltoisesta ei taida kaukosäädin läpi toimia 🙁 , lasi ovi ois kiva ja kaukosäädinkin toimii siitä läpi, mutta en löytänyt Beståsta (yli 37 tuumaisille telkuille). Yritin epätoivoisesti käyttää sitä Ikean Bestå ohjelmaa,mutta se ei kyllä ollut mun kaveri =D<br />
  Katotaan mihin nyt sit päädytään….

  1. Wenla: Onneksi osui eteen nuo neliskanttiset varjostimet. 🙂 Just olin kassalle kiikuttamassa pyöreitä varjostimia kun nämä löytyi. :)<br />
   <br />
   Umpioven läpi ei kaukosäädin toimi ja mittojen puolesta ei siihen saa kahta neliönmuotoista ovea kun alaovet ovat sitten television tiellä. Höh. Uusi Bestå-ohjelma on tosi vaikea enkä osaa sitä itsekkään vielä kovin hyvin käyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *