Päiväkahvia ja höpötystä

Aivan ihana ja aurinkoinen ilma ulkona. 🙂 Kävin hetki sitten koirulin kanssa lenkillä ja meidän 7-v matami mamma sai kunnon lumihepuleita. 😀 Huntterin kumisaappaiden kanssa minäkin kirmailin hangessa ja kun laittaa villasukat saappaiden sisään niin ei tule varpaisiin kylmä. Seuraavaksi kahvia napaan ja sitten tytön kanssa touhuilemaan.

51332e09c98c7e4e11000071.jpg

51332e0bc98c7ecf4200005a.jpg

51332e10c98c7e6b43000078.jpg

Eilinen elokuvaherkku (karkkikulho) vaihtuikin vähän ravitsevampaan naposteltavaan, sillä kumpikaan ei meistä miehen kanssa tahtonut muutamaa karamelliä enempää makeaa. Jääkaapin antimista kasasimme kulhollisen mutusteltavaa – juustokuutioita, lihapullia, kurkkua ja kinkkusiivuja. Viime viikonlopun jäljiltä oli jäänyt syömättä sipsien kanssa tarkoitetut dipitkin ja nyt nekin on saatu tuhottua. Ei mennyt kermaviilit hukkaan. 🙂

51332e05c98c7ed042000059.jpg

51332e06c98c7ece4200005f.jpg

Varsinkin kurkku on superhyvää dippikastikkeen kanssa, voittaa suolaiset sipsit mennen tullen. Myös mies on samaa mieltä, ihme kyllä. 😀 Twilight oli minusta jopa parempi kotisohvalla katsottuna kuin elokuvateatterissa. Tippa tuli linssiin taas ja muutamassa action-kohdassa olin niin hermona että kipristelin varpaita  ja heiluttelin jalkoja. 😀 Miestä vähän ärsytti, kun hyperventiloin elokuvan kohtausten mukana ja muutenkin olin kuulemma “todella rasittava”. 😀 Jos siellä on vielä teitä, jotka ette ole uusinta Twilightia nähneet, niin suosittelen lämpimästi sen katsomista. Itse sanoisin että se on toisiksi paras kaikista viidesta elokuvasta, parhaimman osan tittelin saa pitää sagan ensimmäinen osa. <3 <3 <3 <3

Mutta nyt hörppäsen kahvit loppuun ennen kuin on kylmää ja sitten tytön kanssa nallejen teekutsuille. 🙂 Kivaa päivän jatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

18 kommenttia “Päiväkahvia ja höpötystä

 1. Herkulliset dipit teillä 🙂 Mä oon haaveillu pitkään (ja varmaan tuun haaveilemaankin :D) noista Villeroy &amp; Bochin kupposista 🙂 ja lautasista… &hearts; &hearts;

  1. Jenna: New wavet on vieläkin yhtä ihania kuin silloin ennen ensimmäisten kuppien ostamista. &hearts; &hearts; &hearts; Oma rakkauteni on säilynyt ja uskon että säilyykin vielä piiiitkään. 🙂 Mie olen ostanut näitä pikkuhiljaa vuosien varrella ja hyödyntänyt aina alennuksia ja kampanjoita. Lautasia oli aikoinaan Hobbarissa neljän paketti 59 eurolla ja niitä ostin silloin kaksi pakettia. Hobbyhallin alekamppiksia kannattaa siis kyttäillä. 🙂

 2. Mun lemppari on kans Twilighteista ehdottomasti Houkutus &hearts; Siinä on se tunnelma jotenki niin ihana. :') Siihen ei kyllästy koskaan!!

  1. Outi: Tunnelma on siinä käsin kosketeltavissa ja vaikka se on pienimmällä budjetilla tehty niin tunnelataus korvaa kaikki muut puutteet kevyesti. Jos olisin ekana nähnyt vaikka kolmos osan niin en ehkä olisi niin haltioissani tästä sagasta. 😀 Ykkösleffan olen katsonut jo varmaan lähemmäs 20 kertaa ja aina se on yhtä ihana ja liikuttava. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Ihanat New Wavet, me wants!&hearts; Käyppäs muru kurkkaamassa mun blogista minkä ihanuuden kävin viikonlopun aikana kotiuttamassa. Vinkkinä; ihailin sitä jo kerran teillä ;)<br />
  Kivaa päivänjatkoa sinulle ihanalle, rinsessalle terkkuja! :)&hearts;

  1. Saana: Mie tulen heti kurkkaamaan mitä mitä mitä ihanaa sie olet keksinyt. :)<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa teille molemmille! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Terkut kerrottu, lähetti takaisin! 🙂

 4. Kuulostaa ihanalta illalta! :))) &quot;Todella ärsyttävää&quot; susta ei saa millään :))))<br />
  <br />
  Mukavaa päivää!!

  1. Love: Hihhihiii, osaan kyllä olla ärsyttävä, useimmiten tahtomattani. 😀 Olen aika levoton elokuvan katselija kun eläydyn aina liiaksi ja viipotan pitkin sohvaa ja olen niin levoton. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja N:lle terkut! &hearts;&hearts; &hearts; Haleja! &hearts; &hearts;

 5. Nyt täytyy tunnustaa, että en ole katsonut yhtäkään Twilightia! Kääk, täytyy korjata tää aukko sivistyksessä. Meilläkin oli eilen leffailta ja voin sanoa, että onnistuimme valitsemaan ihan älyttömän kehnon pätkän…Polttarittaret eli Bachelorette-elokuva, ei hyvää päivää! 😀 <br />
  <br />
  Karkit on kyllä ihania, mutta noi kurkkutikut on herkkua. Nyt ei leffakarkitkaan maistuneet kun oon vielä sen verran toipilas tuosta vatsataudista. Kaikki terveellinen onneksi maistuu jo. 🙂 Hauskoja teekutsuja! &hearts;

  1. Pöppis: Voi eiiiiiii, miten on mahdollista ettet ole hurahtanut vielä Twilightiin? 😀 Onneksi ehtii hyvin vielä tässäkin vaiheessa, eikä tartte odottaa jatko-osien ilmestymistä vuosi tolkulla. :D<br />
   <br />
   Suosittelen aloittamaan ensimmäisestä osasta alkaen, se eka Twilight -Houkutus elokuva on oma suosikkini. Ihana ihana elokuva joka saa toivomaan että olisin itsekin vielä 17-v. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Onneksi teillä on masupöpö paranemaan päin. Terveellisiä juttuja onkin paljon kivempi herkutella, joten et kyllä menetä mitään. 😀 Teekutsut meni kivasti, muutamalla nallella tuntui olevan riitaa mutta sopivat onneksi eripuran ja söivät &quot;piparit&quot; sulassa sovussa. :D<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa! &hearts; &hearts;

  2. No sanos muuta, emmäätiiä mitä mää oikeen on kattellu, kun en oo nuita nähnykkään. 😀 Pitääpä korjata tilanne ja kiitoksia vinkistä. &hearts; Tässäpä onkin oivallisen hyvä idea seuraavaan leffamaratoniin! <br />
   <br />
   Hyvä että nallet sopivat, teekutsuilla ei sovi olla pahalla tuulella. 😉 &hearts;

  3. Pöppis: Maratoonina tuo on ihan paras. 🙂 Viisi leffaa menee yhdessä yössä ja jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin sinäkin katsot ne yhteen putkeen enemmän kuin mielelläsi, nenä kiinni ruudussa. 😀 On niin mukaansa tempaavaa menoa ja sydäntä riistävää romantiikkaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Hannele: Teekutsut oli kivat, minä sain esiintyä kolmen nallukan ääninä ja tyttö oli loput. 😀 <br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa! &hearts; &hearts;

 6. Pitääki kattoa tuo leffa kun pääsen vanhempieni luokse, heillä on koti-tv, joten sen voi ostaa 48 tunniksi halvalla :).

 7. Mahtavat herkut, noita on kokeiltava:) Olen löytänyt hyvin samanlaisia edullisia tarjoilukulhoja kuin nuo New wavet, tilasin ne jostain netistä, hyvää yötä!

  1. t: Minäkin muistan nähneeni samannäköisiä astioita kuin New wave, nyt en saa päähäni että missä ihmeessä… olivat tosi lähellä ulkonäöltään ja itse luulin niiden olevan New Wavea ennenkuin tajusin katsoa hintalappua. 😀 Eihän se ollut Prisma?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *