Blogikirppis 19.3.2013 – osa 2

Blogikirppiksen osa 2!

Tässä vielä ohjeet kuinka blogikirppis toimii:

Pyrin kuvaamaan tavarat mahdollisimman tarkasti jo valmiiksi, jotta ostopäätöksen voi tehdä nopeasti. Hinta on ilmoitettu sekä tuotteen otsikossa että tuotetiedoissa. Tämä pyyntihinta on se, jolla tuote myydään ja ensimmäisenä ostohalukkuutensa minulle sähköpostitse ilmoittanut saa oikeuden ostaa tuotteen pois (sähköpostit __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi). 

Isoille esineille (kuten huonekalut) VAIN NOUTO meidän kotoa Helsingistä. Postituksen mahdollisuus ilmoitetaan myyntitiedoissa ja postimaksun summa tulee ostajan maksettavaksi (yleisin on kotimaan peruspostipaketti, 7,20 euroa).

Jatketaan!

MYYTY! 2kpl Balmuirin kiiltävän hopeisia kynttilöitä, HINTA 20 EUROA KPL

514856a3c98c7e737d0000da.jpg

514856abc98c7e413b00005e.jpg

Myynnissä 2kpl Balmuirin hopeisia pallokynttilöitä. Pinnoitus on kiiltävä ja muistuttaa kromia. Kynttilä näyttää teräkseltä, mutta on siis aivan normaali kynttilä jota voi polttaa. 🙂 Kynttilä on massiivinen, halkaisija 10-11cm (vaikea saa tarkkaa mittaa). Tämän hopeisen kynttilän valmistus on jo lopetettu, joten näitä ei kaupoista juuri löydä. Kunto uudenveroinen ja täysin koskematon. Alkuperäispakkauksia ei valitettavasti ole säästetty. Myydään yksittäin ja HINTA 20 EUROA KPL! Tämä voidaan postittaa kuplamuoviin suojattuna kotimaan postipakettina. Postituskulut 7,20 lisätään hintaan. Jos ostaja tahtoo molemmat, niin postimaksua tulee vain yhdestä lähetyksestä (eli 7,20). MYYTY!

____________________________________________________________

MYYTY! Bruka Design säilytysastia koiranruoalle, HINTA 15 EUROA

514856a3c98c7e403b00003e.jpg

514856a7c98c7e403b000043.jpg

Bruka Designin valkoinen metallinen säilytysastia esim koiran kuivaruoalle. Toisessa kyljessä harmaa teksti Dog Food. Mitat korkeus 26cm, leveys 27cm. Sisään mahtuu noin 4-5kg kuivaruokaa. Kunto hyvä, käytetty mutta virheetön. HINTA 15 EUROA! Tämä voidaan postittaa kotimaan postipakettina, postituskulut 7,20 euroa lisätään hintaan. MYYTY!

_______________________________________________________________

MYYTY! 2kpl H&M paljettityynynpäälliset, HINTA YHTEENSÄ 10 EUROA

514859edc98c7e0e38000075.jpg

514859e9c98c7e7310000099.jpg

2kpl H&M:n hopeisia paljettityynynpäällisiä. Koko 40x40cm. Takana yksivärinen vaaleanharmaa kangas, jossa piilovetoketju sisätyynyjen laittamista varten. Kunto erinomainen, käytetty mutta en löytänyt moitteen sijaa. 🙂 HINTA 2KPL YHTEENSÄ 10 EUROA! Nämä voidaan postittaa 1.lk kirjeenä, postikulut 4,90 lisätään hintaan. MYYTY!

______________________________________________________________

MYYTY! Linari Amarena diffuusori huonetuoksu, HINTA 20 EUROA

51485a17c98c7e520c000098.jpg

51485a1bc98c7e73100000b7.jpg

Linarin Amarena diffuusori huonetuoksu upeassa samettipintaisessa design pullossa. Käytetty 1/5, eli tuoksua on jäljellä runsaasti. 🙂 Mukaan tulee alkuperäinen pakkaus sekä diffuusori-tikut omassa pahvisessa säilytyspakkauksessaan. Tästä edullisesti design-tuoksua omaan kotiisi! 🙂 HINTA 20 EUROA! Huom!!! Pulloa ei voi enää sinetöidä, joten se täytyy kuljettaa pystysuorassa uuteen kotiin saakka. Tämän vuoksi VAIN NOUTO! MYYTY!

______________________________________________________________

MYYTY! 9kpl Bestä Inreda viinilasitelineet, HINTA YHTEENSÄ 10 EUROA

514859e5c98c7e126000015a.jpg

514859e5c98c7e413b000073.jpg

9kpl Bestå-sarjaan sopivia Inreda -viinilasitelineitä. Ei tarvitse ruuvaamista, pujotetaan hyllyyn sivukautta ennen hyllyn asentamista kaappiin sisälle. Näppärä konsti säilöä jalalliset lasit kauniisti ja turvallisesti. HINTA YHTEENSÄ 10 EUROA! Nämä voidaan postittaa kotimaan postipakettina, postituskulut 4,90 lisätään hintaan! MYYTY!

_______________________________________________________________

MYYTY! 3kpl Osta Carpets Rhapsody nukkamatto, HINTA 20 EUROA KPL

51485a01c98c7e737d0000fd.jpg

3kpl valkoisia Osta Carpetsin valmistamia Rhapsody -nukkamattoja. Koko 60x120cm. Materiaalina on käytetty villa- ja polyesterilankaa. Matossa on kahta eripaksuista lankaa ja pinta on eläväinen. Pohja juuttia. Valkoisen värisävy on taitettu lämpimään, lähempänä luonnonvalkoista kuin kirkkaanvalkoista. Kunto on ihan hyvä, käytetty mutta ehjä ja siisti. Pesetys jää ostajan vastuulle ja huomioitu hinnassa. Meillä on koiratalous, joten en suosittele maton ostoa allergisille. Matot on imuroitu, ravisteltu ja tuuletettu hyvin. HINTA 20 EUROA KPL – myynnissä 3kpl! Huom, VAIN NOUTO! MYYTY!

__________________________________________________________

MYYTY! 1kpl AmandaB lasinen säilytysastia, HINTA 15 EUROA KPL

514859fdc98c7e2b090000af.jpg

Jäljellä 1kpl AmandaB Collectionin lasisia säilytysastioita. Astiassa lukee Pasta. Kokonaiskorkeus kannen kanssa 51cm. Vetoisuus suuri, astiaan mahtuu noin 3kg spagettia tai 3pss pastaa. Voidaan käyttää myös muuhun säilytykseen, Pasta-teksti vain toisella puolella. HINTA 15 EUROA KPL! Huom! VAIN NOUTO!!! MYYTY!

_______________________________________________________________

MYYTY! Riviera Maisonin lyhdyn jalka tuunaukseen, HINTA 10 EUROA

514859f2c98c7e73100000a3.jpg

514859f6c98c7eb04200005e.jpg

Surullisesti hajonneen Riviera Maisonin jättilyhdyn jalka. Tästä saa näppärä ja kekseliäs hyvän tuunausprojektin itselleen. Jalan ylin levy on irroitettava ja se kiinnitetään ruuviin kiristimällä. Siinä välissä on ollut lasinen lyhtyosa joka hajosi. Tähän entiseen lyhtyyn voi halutessaan lyhtyosan tilalle vaihtaa vaikka suoran pyöreän lasilevyn johon liimaa lyhdyn yläreunassa olleen renkaan kiinni. Tai sitten tekee tästä tarjoilulautasen esim puulevyllä jonka maalaa hopeamaalilla samansävyiseksi kuin jalka. Vain taivas on rajana ja toivottavasti joku keksisi itselleen tästä tuunailtavaa! HINTA 10 EUROA! Mahdollinen postimaksu sisältyy hintaan! MYYTY! 

________________________________________________________________

MYYTY! Kartell Loulou Ghost lastentuoli, HINTA 60 EUROA

51485a06c98c7eb72e0000a0.jpg

51485a09c98c7e403b000066.jpg

Valkoinen Kartellin Loulou Ghost -lastentuoli. Tämä design klassikko ei esittelyä enempää kaipaakaan. 🙂 Leveys 38cm, korkeus 63cm, syvyys 34cm, istuinkorkeus 32cm. Tuoli on muutaman vuoden ikäinen ja kunto on erinomainen. HINTA 60 EUROA! Huom, VAIN NOUTO! MYYTY!

_____________________________________________________________

MYYTY! Pöytävalaisin lasia ja kromia, HINTA 80 EUROA

51485a0dc98c7e520c00008e.jpg

51485a10c98c7e520c000093.jpg

51485a13c98c7eb72e0000af.jpg

Ihana ja massiivinen pöytävalaisin vailla merkkiä. Muutaman vuoden takainen ostos, kuitissa vain nimi Pacific. Ulkonäöltään muistuttaa Roomlightin ja Andrew Martinin mallistoa. Jalka on kromia ja lasia, lasin keskellä kylkevä sähköjohto piilotettu metalliputken sisään. Varjostin ja johto valkoisia. Lamppu max 60w. HINTA 80 EUROA! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

________________________________________________________________

MYYTY! Korkeakiiltovalkoinen Scala-pöytä, HINTA 80 EUROA

51486da7c98c7e520c0000aa.jpg

51486da7c98c7e403b000081.jpg

51486daac98c7e737d000128.jpg

Korkeakiiltovalkoinen Scala -pöytä kromatuilla jaloilla. Mitat 55x55cm, korkeus 40cm. Jaloissa säädettävät “tassut”, joilla pöydän voi tasapainottaa vinollekin lattiapinnalle. Kunto muuten uudenveroinen, mutta yhdessä kulmassa on pieni nirhauma. Luonnossa se on hyvin huomaamaton ja itse huomasin vasta nyt kun kuvasin sitä tänne blogikirppikselle. 🙂 Jos tuo kovasti häiritsee, niin sen voi paikata valkoisella kiiltävällä kynsilakalla. 🙂 HINTA 80 EUROA (huomioitu tuo nirhauma hinnassa)! Huom! VAIN NOUTO! MYYTY!

Jos löysit itsellesi jotain kivaa ostettavaa niin kipin kapin näpyttelemään minulle sähköpostia, __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi.

Tässä tämänkertaiset jutut. 🙂 Näppäilen huomenna myyntiin muutamia vaatteita. 🙂 Myös tytön Bundgaardin suklaanruskeat nahkaiset talvikengät on tulossa myyntiin… Sisustuspuolen jutut olivat kaikki tässä. 🙂

Nyt vaan joukolla shoppailemaan, jotta saamme rempparahastoa kerrytettyä ja kotia tyhjemmäksi ennen uuden lattian asennusta. 😀

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

20 kommenttia “Blogikirppis 19.3.2013 – osa 2

  1. Teija: No höh, ne meni ensimmäsiten joukossa heti parin minsaa yli viiden. Kyllä olikin hurja kirppis, en osannut yhtään varautua että kauppa kävi näin nopeasti. Kyseiset tyynynpäälliset olivat näköjään loppuneet myös H&amp;M:n nettikaupasta, viime viikolla niitä vielä oli. Tuplahöh. &hearts; &hearts; &hearts; Huutonetistä voisi löytyä niitä myös, siellä on ainakin muutaman kerran ollut niitä myynnissä kun itse olen hakenut hopeanharmaita silkkipäällisiä. :)<br />
   <br />

 1. Höh, olen yrittänyt kaupitella omia rhapsody mattojani jo kuukausi tolkulla huutiksessa, mutta eivät ole menneet kaupaksi. Sie sait omasi myytyä hetkessä… Eikä ole tarkoitus sinua siitä moittia, kunhan vaan avauduin….

  1. Nina: Kökkö sentään. :/ Laitahan tänne kommenttiboksiin linkki sinun huutis-Rhapsodyihin niin jos joku onnekas bongaisi täältä itselleen matot. 🙂

 2. Hih, meidän mini-ihminen sanoo aina &quot;tuplaharmi&quot;, jos joku oikein harmittaa 😀 Nyt vois tosiaan sanoa niin!

  1. Teija: Meillä myös. 🙂 Tytöltä olen sen oppinutkin ja nyt se on tarttunut niin pahasti että viljelen tuplaharmeja päivittäin. 😀

 3. Voi kökkö kun en ehtinyt ollenkaan mukaan! Huomasin illalla vasta koko kirppiksen.. 🙁 Olisin juuri tarvinnut Dog food peltirasian, sellaista olen metsästänyt jo jonkin aikaa. 🙂

  1. Laiskamadot ry: No voi kettunen. :/ Tänään lähti oma Dog Foodini uuteen kotiin, uusi omistaja oli myös etsinyt sitä pitkän tovin. &hearts; Mistähän näitä Bruka Designin koiran raksulaatikoita löytäisi… Ruotsissakin ovat kuulemma finito.

 4. mä aloin itkemään kun huomasin et noi huonetuoksut oli myyty. miksi mä löysin tän blogin vasta nyt??? :/<br />
  <br />

  1. Heidi: Nyyh, en mie halunnut itkuttaa ketään. :´/ Linari on myyty ja se sai tänään uuden omistajan. Mutta se WoodWickin Fireplace -tuoksukynttilä olisi vielä vapaana jos kiinnostaa? 🙂 Sen tuoksu on aivan ihana, mutta omaan nenuuni liian voimakas. Olen tosi tottumaton hajuvesien käyttäjäkin, joten siinä ehkä syy. Oma nenä on niin herkkä, hihiii. 😀 jos asut Helsingin suunnalla niin saa tulla koenuuskimaan meille. 🙂

  1. soma: Hopeiset kynttilät ovat Balmuirin valikoimasta. Samanlaisia saa nykyisin myös Citymarkeista, merkkiä en muista mutta hinta taisi olla 5,95€ kpl. 🙂

 5. Hei,<br />
  <br />
  Minun unelmasohvapöytäni olisi se Scalan, joka teilläkin täällä blogissa esiintyy sohvan edessä. Onko se teillä vielä? Onko myynnissä? Tiedätkö mistä sellaisia saisi? 🙂

  1. Kati: Minulla ei ole enää Scala-pöytää, myin sen pois samoihin aikoihin kuin tuon pienemmänkin Scalan, joka tässä kirppispostauksessa. :)<br />
   <br />
   Scala-pöytä on loppunut NetAnttilan verkkokaupasta, mutta tiedoissa olevalla tuotekoodilla voisi kysellä löytyykö sitä jostakin myymälästä vielä. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/-scala-sohvapoyta-2728558&quot; target="_blank">http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/-scala-sohvapoyta-2728558</a&gt;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *