Kare Designin ihana kiikkustuoli ja asiaa huomisen vaatekirppiksestä

Täydellinen löytö on tehty, kiikkustuoli mutta ei tosiaankaan perinteinen sellainen. 🙂 Tämä meni haavelistani kärkeen heti. <3

514b55ffc98c7ef87d000049.jpg

514b5602c98c7ef87d00004e.jpg

514b9e1bc98c7e8b01000036.jpg

Rakastan, haluan, vaadin itselleni tälläisen rokkaavan kiikkustuolin. 🙂 

Lupaamani vaatekirppis toteutuu nyt sitten huomenna, tuotteita tuli niin vähän (neljä) että peruin koko idean jo. 🙂 Mutta tein varastoon pienen inventaarion ja löysin muutamia juttuja siihen lisäksi. Aamupäivällä klo 12.00 alkaapi vaatekirppis (ja kenkäkirppis :D). Paljoa ei ole, mutta toivottavasti menisi nämäkin kaupaksi kun itselleni niillä ei ole varsinaista käyttöä vaikka ihania ovatkin. 🙂

Huomiseen siis!

(Kuvat: Kare Design)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

28 kommenttia “Kare Designin ihana kiikkustuoli ja asiaa huomisen vaatekirppiksestä

  1. -heinie-: tuo on niin kaunis keinutuoli. &hearts; &hearts; &hearts; Kumpa joskus saisin tuollaisen itselleni, tosin tilaa ei taida olla tarpeeksi. 🙂

 1. Saksassa on paljon näitä Karen kauppoja ja vau, ovat tosi upeita. Löysin kerran tosi kivan lamppuosaston, kohdassa oli varmaan 100 lamppua. Ja se ihanin oli tietenkin kaikkein kaunein. Wienissä muistaakseen oli näiden outlet ja löysin tosi ihanan sydänlampun, mutta koska on täyttä keramiikkaa, on ollut säilytyksessä ylähyllyllä muutaman vuoden. <br />
  <br />
  Olen muutamassa eri maassa käynyt näiden liikkeessä ja joka maasta on jotain tarttunut joukkoon. Tietty vst keinutuolia olis aika hankala lentokoneessa tuoda, autossakin vain jos paluumatka on jo alkanut. Tosin silloin autossa ei ikinä ole keinutuolin kokoista aukkoa enää jäljellä.

  1. Lanttuleikkuri: Saksassa on kyllä tosi upeita kalustevalmistajia. 🙂 Olen kuolannut Kare Designin ja muutaman muunkin merkin tuotteita vuosikaudet. Olikohan se nyt On24 vai Kalustekauppa.com missä myydään paljon saksalaisia huonekaluja. Ne on kivoja, paljon kiiltävää pintaa ja jyhkeää muotoa. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Katja: Hurmaava on täydellinen sana kuvaamaan tuota kaunista ja modernia keinutuolia. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Oi, tosi kaunis kiikkutuoli. Sellaista &quot;perinteistä&quot; tuskin meille tulee, mutta jotain tuon tyylistä voisi haaveilla isompaan kotiin.<br />
  Kaunis &hearts;

  1. Mia: Niin on! &hearts; &hearts; Itsekään en lämpene perinteiselle kiikkustuolille mutta tuossa yhdistyy niin veikeästi keinutuolin malli ja materiaalien modernius. Upeampaa tuolia saa kyllä hakea! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. LadyBlue: Kyllä tuon tuolin vuoksi kannattaakin pyörtää puheet. 🙂 Se on aivan ihana! &hearts; &hearts;

  1. Jossu: Vitsit miten ihana mielikuva! &hearts; &hearts; &hearts; Arvaa vaan onko kohta pakko tilata tuo kiikkustuoli. 😀 Yritän viimeiseen asti olla ostamatta nyt yhtään mitään ennen kuin saadaan keittiö ja lattia kuntoon. 🙂

 3. KÄÄK! Mistä noita saa?? ihana!!! Oon miettiny jo valmiiks tulevaan omakotitaloon kiikkutuolia kun en tykkää yhtään perinteisistä vaan haluiaisin modernimman ja valkoisen ja nahkaisenkin mielellään.. niiin tämä on täydellinen!!!! onkohan saatavilla suomeen/suomesta ja mitä hintaluokkaa…? &hearts;&hearts;&hearts; Miia ei saa tämmösiä postauksia laitella 😀 !!

  1. janzu: Ainakin Palorannan nettikaupassa on näitä tarjolla. Muutamia kappaleita vain ja itseäni jo harmittaa, sillä ne ehtii varmasti kaikki menemään kaupaksi ennen kesää ja mie jään kokonaan nuolemaan näppejäni. Snif. :´)<br />
   <br />
   Tämä on ihan täydellinen, kaunein koskaan näkemäni kiikkustuoli ja voittaa monet tavallisetkin nahkaiset nojatuolit mennentullen. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Saija: Kääk! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂 Minäkin HALUUUUUN! Damn. 🙂 🙂 🙂 Kohta menee köökkibudgetti minullakin tähän kiikkustuoliin, yritän viimeiseen asti vastustaa kiusausta. Te ette nyt yhtään helpota janzun kanssa tätä minun paloa. 🙂 🙂 🙂

  1. martti: Tuoli on saksalaisen Kare Designin mallistosta pari vuotta sitten löydetty, mutta kyseiselle merkille ei suomessa taida olla jälleenmyyjiä tällä hetkellä eikä pikaisen vilkaisun perusteella Kare Designin valikoimastakaan löydy enää tuota ihanaa keinutuolia. Ainut mistä tuolia voisi vielä löytää on jokin ulkomainen verkkokauppa tai ebay, mikäli ulkomaiset verkko-ostokset ovat sinulle vaihtoehtona. 🙂

  2. martti: Tässä vielä linkki Kare Designin omille sivuille, josta voit katsella heidän tuotevalikoimansa läpi, jos vaikka löytyisi jotakin muuta kivan näköistä. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.kare-design.com/en/shop29997/products/catalog/&quot; target="_blank">http://www.kare-design.com/en/shop29997/products/catalog/</a><br />
   <br />
   heillä on todella persoonallinen ja erilainen valikoima, ihania tuotteitta! &hearts;

 4. Mahtavaa kiitos tiedosta. Huomasinkin että sitä ei oikein mistään löydä.<br />
  Yhdellä liikkeellä on niitä jenkeissä mutta ei kuljetsta suomeen. Täytyy katsoa jos semmoisen itse järkkäisiin ja minkä hintaiseksi se tulisi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *