Jos voittaisin lotossa… (ja OKV-laulu :D)

Haaveilu on sokeria sielulle. 🙂 Jos onni potkaisee lotossa niin syöksyisin ostamaan kotiini ainakin nĂ€mĂ€:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Artekin Stringille olisi paikka eteisen seinÀllÀ Dotsien alapuolella, siihen laittaisin kenkiÀ. Tytölle tahdon kerÀtÀ kokonaisen Rosendahlin puulelukokoelman aloittaen nÀistÀ söpöimmistÀ otuksista. <3 NiitÀ kelpaa katsella isompanakin ja sÀilyisivÀt varmasti tytön omalle lapselle. N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Toisesta Hayn Loop-naulakosta haaveilen kovasti. <3 Artekin perinteisellÀ jakkaralla on suomalaisille suuri design-arvo ja itsekin tuollaisen yhden jakkaran mielellÀni valkoisena omistaisin. Hayn DLM-pöytÀ on veikeÀ ilmestys ja XL-kokoisena se olisi passeli parvekkeellekin. Muuton Dotseja ei voi olla liikaa, koskaan. Tamminen Dots on minusta todella kiva. <3N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Eero Aarniota fanittavana haluaisin hÀnen suunnittelemansa ja Artekin valmistaman Baby Rocket-jakkaran, siitÀ tulisi tytölle yöpöytÀ. Woodnotesin valkoista nahkaa oleva tuoli ei taida perusteluja tarvita. <3 Olen lÀmmennyt aika paljon tammelle sisustusesineissÀ alkuvuoden kokeellisen asennemuutoksen seurauksena. Kirkkaille Vitriineille tamminen alusta on upea. Artekin Kanto-takkapuutelineen laittaisin eteiseen lehtiÀ varten. Sinne kerÀisin paperinkerÀykseen menevÀt mainokset ja postit.N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

Muutos Stacked hyllymoduulit, huokaus ne on ihanat! <3 Pellavaverhoja paaaaaljon, silkkiverhojen kanssa yhdistettynĂ€ ne on kauneinta mitĂ€ itse olen ikkunassa koskaan nĂ€hnyt. <3 Ja Woodnotesin rahi… toinen huokaus. <3N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-05-31%20koht

LisÀÀ Dotseja ja hyllymoduuleita. 😀

TĂ€hĂ€n postauksen aiheeseen sopii hyvin Piippolan vaari-laulun sĂ€veleen uudelleen sanoitettu OKV-laulu, joka menee nĂ€in:  “Oma koti valkoisella oli talo – hiiala hiiala hoi, siellÀ se siirteli tavaroita – hiiala hiiala hoi, oli Muutoa siellĂ€ ja Aarniota tÀÀllĂ€ ja Kartellii, Haytakii, ja joka puolla Dotsii…hiiala hiiala hoi..” 😀 😀 😀 Hihihiiii 😀

Olen saanut ystĂ€viltĂ€ni kuulla viime viikkoina jonkin verran kuittailua minun Muuto, Aarnio, Hay ja Kartell-himotuksistani ja pÀÀtin sanoittaa heidĂ€n innoittamaan Piippolan vaari laulun uusiksi. 😀 Kiitos vaan kaverit, ootte te kyl ihania! 😉 <3 <3 <3

Kauniita unia kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat napsittu Stockmannin nettisivuilta)

22 kommenttia “Jos voittaisin lotossa… (ja OKV-laulu :D)

 1. Kiitos kunnon nauruista, todella osuvat sanat tuossa laulussa. :)) TÀÀllĂ€ toinen samanlainen jolle kaverit aina vinoilee, pÀÀasiassa valkoisella sisustamisesta ja Muumi kahvikupeista joita kerĂ€ilen. 🙂 VielĂ€kin naurattaa, tĂ€mĂ€ oli ihan paras. 😀

 2. Hihihihihihihhiih 😀 SĂ€ oot just tommonen, ihanalla tavalla juuri sopivan sekopÀÀ. &hearts; &hearts; &hearts; Haaveilu on ihanaa, ehkĂ€ ajan kanssa nuo sun toiveet vielĂ€ toteutuu! <br />
  <br />
  MinĂ€kin oon ihan eri fiiliksellĂ€ nyt, kun otin kotoa vapaaillan ja kĂ€vin tuolla huitelemassa pitkin pÀÀkaupunkiseutua ja nauttimassa kauniista maisemista. Pari sidukkaa Kaivopuistossa Mattolaiturilla kruunasi illan tai ei ihan… oikeastaan vanhan kotini nurkilla kun kĂ€ytiin kuuntelemassa ihanaakin ihanampaa satakieltĂ€. Sen laulu kyllĂ€ lĂ€mmittÀÀ sydĂ€ntĂ€ ja saa suupielet virneeseen. 🙂 Nyt on hyvĂ€ jÀÀdĂ€ odottamaan unta ja aamulla nukunkin piiiiiitkÀÀn. HyvÀÀ yötĂ€! &hearts;

  1. Irina: Osa saattaa toteutua joskus ja osa jÀÀneen haaveeksi, haaveilu on kuitenkin ihanaa puuhaa vaikka kaikkea ei koskaan saisikaan omaan kotiin hankittua. :)<br />
   <br />
   Sinulla olikin ansaistusti ihana ilta! &hearts; &hearts; Pieni irtiotto rutiineista tekee niin hyvÀÀ. 🙂

 3. VÀhÀn alkaa olemaan tylsÀÀ tÀÀ blogian lukeminen kun kaikki haluaa ihan samoja tavaroita, noi kaikki tuossa listassa on nÀhty jo monessa blogissa. Eikö kukaan halua enÀÀ omansa nÀköistÀ sisustusta vaan matkittua muilta? Itse en ymmÀrrÀ tuota Hay loopin vaaterekkiÀ, maksaa metalli pötkylÀstÀ noin paljon kun miheni saa hitsattua samanlaisen kympillÀ. No ehkÀ oon senverran maajuntti etten vaan ymmÀrrÀ tota &quot;desing&quot; hömpötystÀ, varsinkaan kun jokaisessa blogissa pyörii samat tavarat.

  1. Mari: Blogeissa on minusta aina nĂ€kynyt paljon pohjoimaista designia ja minusta se on aika luonnollista, kun miettii ettĂ€ meidĂ€n makuunhan ne on tavallaan suunniteltukin. Oli kyseessĂ€ sitten Muuto, Hay, Artek, Iittala, Aarnio tms. 🙂 <br />
   <br />
   SitĂ€ mikĂ€ on &quot;kenenkin nĂ€köistĂ€&quot; on vaikea arvioida, sillĂ€ lĂ€hes jokainen pohjoismaissa asuva valitsee kotiinsa hyvin yksinkertaisia ja helposti muuntautuvia kalusteita, joita sitten höystetÀÀn niillĂ€ erikoisemmilla pienillĂ€ jutuilla. Minusta Loop-naulakon ostaminen ei ole suinkaan persoonatonta, vaan se on neutraali osa meidĂ€n sisustusta siinĂ€ missĂ€ keltainen seinĂ€ ja runsas TuplaKupla-kokoelmanikin. YksittĂ€iset tavarat eivĂ€t minusta koskaan tee sisustuksesta massaa tai persoonallista edellĂ€kĂ€vijÀÀ sisustusrintamalla. Se miten omaan kotiin ja omiin tarpeisiin yhdistelee niitĂ€ yleisesti nĂ€htyjĂ€ kalusteita on se juju. 🙂 <br />
   <br />
   Jos pÀÀttÀisin korvata makuuhuoneen kaikki ovelliset kaapit Loop-naulakoilla ja lisÀtÀ muutaman hyllyn seinÀlle niiden pÀÀlle (sukkia ja alusvaatelaatikoita varten) se olisi jo hieman harvinaisempi nÀky, suuri poikkeama massasta vaikka Loop olisikin hyvin edustettuna. :)<br />
   <br />
   MeillÀ sisustus on vielÀ vaiheessa, sillÀ keittiö uupuu ja makuuhuone kaipaa piristystÀ myös. Ei tÀstÀ kodista koskaan taida valmista tulla, mutta ei ehkÀ tarvitsekaan. :)<br />
   <br />
   Minulle Loop-naulakon teettĂ€minen jossain metallipajassa maksaisi saman verran kuin mitĂ€ Loop maksaa valmiina kaupassa. Tietysti jos on valmiina oma paja tai tila missĂ€ voi hitsata ja löytyy materiaalit ja hitsauskonekin kĂ€yttĂ€jineen valmiina lĂ€hipiiristĂ€ niin siinĂ€ tapauksessa kustannus olisi sen 10 euroa. Mutta minulla ei ole mahdollisuutta hyödyntÀÀ tuttujen tai sukulaisten apuja eikĂ€ ole tilaakaan itse tuunailla hyllyjĂ€, naulakoita yms. harmi sinĂ€llÀÀn, sillĂ€ minulla on pÀÀ tĂ€ynnĂ€ ideoita joista osa voisi olla huikeitakin toteutettuna. 🙂 Olen vĂ€hĂ€n kade kaikille heille / teille joilla on tuunailuun tilaa. &hearts;

 4. Oi oi, minĂ€kin kotiuttaisin niin mieluusti nuo leveĂ€t k-tuolit… Ne on ollut haaveissa jo useamman vuoden. Ja tuo valkoinen nahkaverhoilu vielĂ€…

  1. Miia: Ja leveĂ€ malli on aivan ihana istua ja röhnöttÀÀ. 🙂 Tuoli on minusta aina ollut kaunis mutta vasta nyt kun tuli tuo valkoista nahkaa oleva malli niin rakastuin. &hearts;

  1. Nina: En kai sentÀÀn. 😀 Pakko oli tehdĂ€ tuollainen uudelleen sanoitus kun alkoi itseĂ€ni naurattamaan se, miten oikeassa ystĂ€vĂ€ni ovatkaan. 😀 😀 Kuittailu jatkuu edelleen… 😀

  1. Hilde: Se on Artekin ja ruotsalaisen Stringin yhteistuotantoa ja myydÀÀn molempien nimillÀ.<br />
   <br />
   Nils Strinningin vuonna 1949 suunnittelema hylly on ilmava ja tukeva sÀilytyskaluste kirjoille, CD- ja DVD-levyille sekÀ muille kodin pientavaroille. Samaan aikaan sekÀ moderni ettÀ nostalginen hylly on Artekin ja ruotsalaisen String Furnituren yhteistuotantoa.<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://stockmann.com/p/fi/Artek-String-Pocket-hylly/213961/24705?itemId=213962#&quot; target="_blank">https://stockmann.com/p/fi/Artek-String-Pocket-hylly/213961/24705?itemId=213962#</a&gt;

 5. Toi laulu… REPS!!! Ihana!!! =D Paljon samoja juttuja löytyy minunkin haavelistalta, varsinkin tuo Hayn loop naulakko on aika listan kĂ€rkipÀÀssĂ€! Toivottavasti sen saisi tĂ€nĂ€vuonna vielĂ€ hankittua! 🙂 Mukavaa viikonloppua sinne! 🙂

  1. Suffeliini: Hihihiii. 😀 <br />
   <br />
   Loop on aivan ihana, ei sitĂ€ turhaan ole hehkutettu blogeissa ja lehdissĂ€. 🙂 Nyt kun olen itse nĂ€hnyt sen omin silmin meidĂ€nkin kotona niin suosittelen kyllĂ€ suuresti tĂ€tĂ€ naulakkoa. Se sopii melkein mihin vaan ja on varmasti aikaa kestĂ€vĂ€ valinta. &hearts;

 6. Kivoja tavaroita ja haaveiluja 🙂 MeillĂ€ on suurin osa huonekaluista, valaisimista ym. suomalaista designia. Kun niihin kerran sijoittaa (esim. huutonetistĂ€ olen myös tehnyt halvalla loistavia löytöjĂ€), niin ne ovat tavallaan ikuisia. Jos joku huonekalu ei sitten joskus enÀÀ omaan kotiin sovikaan, jĂ€lleenmyyntiarvo on hyvĂ€. En pidĂ€ kertakĂ€yttökulttuurista, ja esim. Artekin huonekalujahan valmistetaan vielĂ€ Suomessa, siitĂ€ siis iso plussa:)

  1. Rouva Jii: Minullekin design-tuotteilla on suuri merkitys, sillĂ€ sen lisĂ€ksi ettĂ€ ne ovat laadukkaasti valmistettuja, on niillĂ€ muutenkin itselleni suurempi merkitys sen &quot;design-hintalisĂ€n&quot; vuoksi. 🙂 Ja jĂ€lleenmyyntiarvo sĂ€ilyy kohtuullisena, se on loistava puoli. Itse yritĂ€n nyt keskittyĂ€ hankkimaan vain tarpeeseen ja VAIN sellaisia kalusteita ja tavaroita, joille nĂ€en omassa kodissa pitkĂ€n tulevaisuuden. Yksi tĂ€rkeimmistĂ€ seikoista on se, ettĂ€ kalusteiden on oltava muuntelukykyisiĂ€ ja sovittava useampaan erilaiseen sisustustyyliin. En usko ettĂ€ sisustustyylissĂ€ni tulen koskaan hyppĂ€mÀÀn ÀÀripÀÀstĂ€ toiseen eli sinne romuromantiikan runsauteen, siihen ei ehkĂ€ hankkimani klassikot oikein istu, mutta muuten niihin voi oikein hyvin yhdistÀÀ hieman romantiikkaakin, teollista ja miehekĂ€stĂ€ karua tunnelmaa, mitĂ€ tahansa vĂ€rejĂ€ yms. :)<br />
   <br />
   Olen selannut paljon Pinterestin kuvakirjastoa ja olen huomannut selkeĂ€t kansainvĂ€lisyyserot sisustustyyleissĂ€. Esimerkiksi EtelĂ€-Euroopassa sisustetaan hyvin runsaasti ja vĂ€rikkÀÀsti, omaan makuuni jopa hieman sotkuisen nĂ€köisesti. 🙂 Suositaan paljon enemmĂ€n tummia sĂ€vyjĂ€ ja isoja muotoiltuja kalusteita. Englannissa sisustustyylissĂ€ tuntuu edelleen olevan pinnalla pyöristetyt ja sorvatut muodot kalusteissa, runsaat (yleensĂ€ kukkakuosilliset) tekstiilit sekĂ€ romanttisuus. MeillĂ€ pohjoismaisilla on paljon yhtĂ€lĂ€isyyksiĂ€ ja selkeĂ€sti sisustus on vaaleampaa ja vĂ€ljempÀÀ. VĂ€rejĂ€ löytyy meiltĂ€kin, mutta ne on kauniisti yhdistettynĂ€ perusvaaleaan lookkiin. <br />
   <br />
   Itse rakastan meidĂ€n skandien omaa tyyliĂ€ enkĂ€ voisi kuvitellakaan laittavani omaa kotiani espanjalaisen tai englantilaisen sisustustyylin mukaisesti. 🙂

  1. Live&amp;Home: Oooo, kiitos vinkistĂ€. 🙂 menen heti katsomaan millainen tarjous onkaan kyseessĂ€. 🙂

 7. Tuo String pocket hylly on tosi pieni, siihen ei kenkiĂ€ mahdu, tai no meillĂ€ on String tytön huoneessa ja siinĂ€ on mm.Reino tossut kokoa 20 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *