Jos voittaisin lotossa… ja OKV-laulu

Haaveilu on sokeria sielulle. 🙂 Jos onni potkaisee lotossa niin syöksyisin ostamaan kotiini ainakin nämä:

Designhaaveilua ja unelmia - Omakotivalkoinen

Artekin String Pocket -hyllylle olisi paikka eteisen seinällä Dotsien alapuolella, siihen laittaisin kenkiä. Tytölle tahdon kerätä kokonaisen Rosendahlin puulelukokoelman aloittaen näistä söpöimmistä otuksista. Niitä kelpaa katsella isompanakin ja säilyisivät varmasti tytön omalle lapselle.

Designhaaveilua ja unelmia - Omakotivalkoinen

Toisesta Hayn Loop-naulakosta haaveilen kovasti. Artekin perinteisellä jakkaralla on suomalaisille suuri designarvo ja itsekin tuollaisen yhden jakkaran mielelläni valkoisena omistaisin. Hayn DLM-pöytä on veikeä ilmestys ja XL-kokoisena se olisi passeli parvekkeellekin. Muuton Dotseja ei voi olla liikaa, koskaan. Tamminen Dots on minusta todella kiva.

Designhaaveilua ja unelmia - Omakotivalkoinen

Eero Aarniota fanittavana haluaisin hänen suunnittelemansa ja Artekin valmistaman Baby Rocket -jakkaran, siitä tulisi tytölle yöpöytä. Woodnotesin valkoista nahkaa oleva tuoli ei taida perusteluja tarvita. Olen lämmennyt aika paljon tammelle sisustusesineissä alkuvuoden kokeellisen asennemuutoksen seurauksena. Kirkkaille Vitriineille tamminen alusta on upea. Artekin Kanto-takkapuutelineen laittaisin eteiseen lehtiä varten. Sinne keräisin paperinkeräykseen menevät mainokset ja postit.

Designhaaveilua ja unelmia - Omakotivalkoinen

Muutos Stacked hyllymoduulit, huokaus ne on ihanat! Pellavaverhoja paaaaaljon, silkkiverhojen kanssa yhdistettynä ne on kauneinta mitä itse olen ikkunassa koskaan nähnyt. Ja Woodnotesin rahi… toinen huokaus.

Designhaaveilua ja unelmia - Omakotivalkoinen

Lisää Dotseja ja hyllymoduuleita. 😀

Tähän postauksen aiheeseen sopii hyvin Piippolan vaari-laulun säveleen uudelleen sanoitettu OKV-laulu, joka menee näin:  ”Oma koti valkoisella oli talo – hiiala hiiala hoi, siellä se siirteli tavaroita – hiiala hiiala hoi, oli Muutoa siellä ja Aarniota täällä ja Kartellii, Haytakii, ja joka puolla Dotsii…hiiala hiiala hoi..” 😀

Olen saanut ystäviltäni kuulla viime viikkoina jonkin verran kuittailua minun Muuto, Aarnio, Hay ja Kartell-himotuksistani ja päätin sanoittaa heidän innoittamaan Piippolan vaari laulun uusiksi. Kiitos vaan kaverit, ootte te kyl ihania! 😀

Kauniita unia kaikille ja huomiseen!

Tuotekuvat: Stockmann / valmistajat


Comments are closed.