Minun uusi vaaterekkini – Hay Loop Stand Hall

Se on kotona! Minun ikioma valkoinen Hayn Loop vaaterekkini. ❤︎ Kyllä se vaan on tasan niin ihana mitä siitä kerrotaan. Ei ole turhaan saanut bloginaulakon mainetta tämä kapistus. 🙂

Hay Loop Stand vaaterekki - Omakotivalkoinen
Hay Loop Stand vaaterekki - Omakotivalkoinen
Hay Loop Stand vaaterekki - Omakotivalkoinen

Makuuhuone on ihan mullin mallin ja harkitsen juuri pitäisikö korvata tuo Hay Loopin vieressä oleva kaappi toisella Loop-vaaterekillä… Jonkinlainen uusi vaatesäilytyssysteemi kyllä tarvitaan makkariin, mutta makustelen tätä asiaa vielä tovin tai kaksi (tai ainaskin ensi viikkoon). Vitsit, olen niin iloinen tästä Loopista ettei tosikaan. Minä menen nyt takaisin viikkailemaan vaatteita ja järjestelemään makuuhuoneen vallitsevaa vaatekaaosta. 🙂

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

14 kommenttia “Minun uusi vaaterekkini – Hay Loop Stand Hall

  1. Jemina: Se on yhtä hieno kuin aina kaikissa kuvissa joista olen sitä tiiraillut. ♥ ♥ ♥

 1. Eikö teillä ollut makuuhuoneessa ne matalat Beståt, joiden sisältöä jokin aika sitten esittelit? Sinulla yksi kaappi ja miehellä kaksi? Tällöin kerroit niiden riittävän teille hyvin. Onko vaatemäärä lisääntynyt vai miksi kuukauden takainen järjestely ei ole enää käytössä ja nyt käytössä onkin korkea kaappi?<br />
  <br />
  Kaunis kyllä tuo Loop Stand. Kahta en kyllä laittaisi rinnakkain, koska tällöin sitä on mielestäni liikaa eikä kaunis muoto pääse esille. Ja muutenkin minusta tämä naulakko on parhaimmillaan, kun siinä on ainoastaan muutama vaate (ts. karsisin muutaman vaatteen / henkarin tuosta pois).

  1. Sofia: Oli matalat ennen makkarissa, mutta ne siirtyi olkkariin tv:n alle. Mietin silloin hetken että olisin ostanut olohuoneeseen uudet matalan Beståt, mutta päätin sitten keksiä ajan kanssa jonkin toisenlaisen ratkaisun makkariin ja ottaa matalat kaapit olohuoneen puolelle. :)<br />
   <br />
   Vaatemäärä ei ole lisääntynyt, mutta pakko oli joku väliaikainen kaappi ottaa makkariin, kun matalat siirtyivät olkkariin. Korkea kaappi on matkalla pois ja sen tilalle mietin jotain erilaista ratkaisua parhaillaan. 🙂

 2. Olen varmaan vähän kärsimätön… mutta missä se laajempi kotipostaus viipyy??<br />
  Kirjoitit jo tytön synttäri-iltana, että kuvat on otettu valmiiksi ja suunnittelit laittavasi ne vielä samana iltana tänne. Kuitenkaan niitä ei ole tullut vieläkään, ja sen sijaan on ollut useampikin postaus tyttäresi leluista. Vaikka itsellänikin on lapsia, niin näin sisustusharrastajana minua kiinnostaa huomattavasti enemmän kuvat koko kodistasi kuin lasten leikkikeittiöstä ja retroruoista. =D

  1. Jonna: Kuvasin viikko takaperin kotikuvat ja minun piti niistä postaillakin, kunnes huomasin että kuvissa oli muutamia juttuja joiden vuoksi en sitten painanutkaan julkaisu-nappulaa. 🙂 Uusinta yritys huomiselle olisi tarkoituksena. ;)<br />
   <br />
   Tytöllä oli juuri 3-v synttärit ja sen vuoksi kuvasin piiiitkästä aikaa enemmän hänen juttujaan. Välissä on tullut onneksi muitakin postauksia, mutta onhan tuo tyttönen aika isossa osassa elämässäni ja sisustuksessakin joten aina silloin tällöin postailen enemmän lapsien asiaa. Meillä keittiö ja uusimmat lelut ovat osa tytön huoneen sisustustakin, mutta jos vaikka huomenna sitten aikuisten asioita vaihteeksi. :D<br />
   <br />
   makkariin olisi tarkoitus ainakin kurkistella viikonlopun aikana ja olohuoneeseen myös. Keittiössä ei ole mitään tapahtunut vielä, joten sen skippaan suosiolla välistä. 😀

 3. Oi tuo on kyllä ihana! &hearts; Näyttäis sopivan tuohon täydellisesti ja kaappikin näyttäis kivalta tuossa!

  1. Jennifer: Tuo Loop on kyllä täydellisen kokoinen tuohon kaapin ja oven väliin. 🙂 Kaappi kuitenkin saa lähteä huitsin nevadaan, sillä se on aivan liian massiivinen pienehköön makuuhuoneeseen. Sängyllä maatessa tuntuu siltä että kaappi kaatuisi niskaan. 😀

 4. Ai että mä tykkään näistä vaaterekeistä!! Meillä vaan on vaatehuoneet niin näyttäis ehkä hassulta pitää lisänä rekkiä, mutta aina voi haaveilla! 🙂 Ihanaa viikonloppua! 🙂

 5. En laittaisi toista Looppia viereen, mielestäni se pääsee parhaiten esille yksin ja simppelissä ympäristössä. On se vaan kaunis 🙂 onneksi meillä ei ole tilaa niin ei tule houkutusta nipistää toisesta säästökohteesta tuohon! 😀

 6. Tuo on kyllä vain niin silmää hivelevän kaunis &hearts;. Itse haaveilen mustasta makkariin :). Toisaalta valkoinen on kyllä ehkä valloittanut sydämeni vielä enemmän &hearts;. Onko tuo tukevaa tekoa, eli heiluuko ja huojuuko vaatteiden painosta?

 7. Kauniin näköinen tämä vaaterekki. Mistä olet ostanut tämän ja minkä levyinen se on?<br />
  Sopii hyvin teille.

 8. Minulle uusi tuttavuus tuo rekki, mutta vielä enemmän kiinnitin huomiota henkareihin! Kuuluvatko ne tuohon rekkiin vai saako noita ihania tekstihenkareita jostain erikseen? 🙂 yst.terkuin Jasmis82

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *