Vuoden 2013 yhteenveto – osa 8 (elokuu)

Elokuu oli varsin mustanpuhuva. Ei suinkaan mielentilan osalta vaan sisustuksellisen tehostevärin merkeissä. 🙂 

elokuu3%202013.jpg

Innostuin mustan värin lisäksi myös raitakuosista ja sohvalle ilmestyi elokuun aikana peräti kolmea erilaista kuviota olevat tyynynpäälliset. Tämä oli itselleni uudenlainen aluevaltaus, sillä en ole koskaan ollut kovin suuri kuvioiden ystävä, saati että yhdistelisin erilaisia printtejä keskenään tällä tavoin. 😀

elokuu4%202013.jpg

Mustaa ripottelin jokaiseen huoneeseen pieniä määriä ja se toikin kaipaamaani kontrastia ja vaihtelua sisustukseen. Oli virkistävää palata sisustustyylissäni takaisin menneeseen, jolloin kotimme oli mustavalkoinen. Mustaa väriä olen sittemmin vähentänyt, mutta kokonaan se ei tule enää poistumaan meidän kotilostamme. 🙂

elokuu1%202013.jpg

Elokuussa tein postauksen DIY-roikkalampustani, joka imitoi Design House Stockholmin Work-designvalaisinta. Tämän Clas Ohlsonin osista kyhätyn edullisen DIY-valaisimen rakenteluohjeen löydät TÄÄLTÄ!

elokuu2%202013.jpg

Yläpuolella oleva kuvakollaasi on minun ostoslistani elokuulta. 😀 Aika hyvin olen tavoitteeni saavuttanut ainakin shoppailun suhteen, sillä näistä lähes kaikki ovat toteutuneet tavalla tai toisella. Artekin Lento-tuoleista sain kyseiseen postaukseeni paljon palautetta että ne olisivat huonoja istumiseen. Tuolihaaveeni vaihtuikin takaisin alkuperäiseen, eli teräksisiin HAY Hee-tuoleihin, jotka ostin ennen joulua. Hay Hee-nojatuoli meiltä löytyykin, mustana sen alunperin ostin ja valkoiseksi sen myöhemmin maalasin. Valkoisen Artekin Kanto-telineen löysin tarjoushinnalla design-messuilta syksyllä, Hayn Wire-henkarit ostin elokuun ostoslistasta poiketen valkoisena. Myös By Lassenin Kubus-kynttilänjalka tuli ostettua valkoisessa värissä, enkä päivääkään ole katunut valintaani. Musta teräs on tyylikkäämpää kuin valkoinen, mutta valkoinen on enemmän minun juttuni. Alareunassa oleva Louis Poulsenin AJ-seinävalaisimen korvasin saman sarjan valkoisella lattiavalaisimella järkisyistä. Olen niin vaihtelunhaluinen, että seinään kiinnittettävä valaisin olisi ollut huono jo ajatuksentasollakin. 🙂

elokuu5%202013.jpg

Mustaa on löytynyt elokuusta alkaen myös tytön huoneesta ja minä suorastaan rakastan valkoisen, keltaisen ja musta liittoa. <3 <3 <3 Olohuoneeseen vuorostaan aloin kuun lopulla rakentelemaan taulukollaasiseinää, joka ei ole valmis vieläkään. 😀

Elokuu oli melkoisen musta, mutta onneksi vain sisustuksen eikä mielentilan osalta. 🙂 Näitä kertauspostauksia on kiva tehdä, syyskuussa muistaakseni tuunattiin yhtä jos toista, joten seuraavaa osaa odotellessa… 🙂

Aikaisempia kertauspostauksiani pääset lukemaan TÄÄLTÄ!

Ihanaa perjantaita kaikille

&

hyvää syntymäpäivää rakkaalle siskolle! <3 <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *