Toivepostaus – Kehysseinä edestä kuvattuna (mittoineen)

Pikainen postaus Sannalle! 🙂 Sanna pyysi minua äkkiä postaamaan pari kuvaa kehysseinästä edestä päin katsottuna. Jako on 50cm, eli kehykset ja niiden välit ovat kaikki saman kokoiset.

iIMG_1530.jpg

iIMG_1533.jpg

Kuvassa näkyy myös kolmas Ylvani, uusi Personality-printtini. <3

iIMG_1531.jpg

Ja tässä vielä toivottua kuvaa katonrajasta. Huonekorkeus on meillä 285cm. Kehyksen yläreunan korkeus on 190cm lattiasta mitattuna, jonka perusteella mittasin ja merkkasin ruuvinreiän paikat. Vatupassilla kannattaa vielä varmistaa että reiät ovat samalla vaakasuoralla linjalla, sillä lattia saattaa olla kalteva. Meillä lattia menee puolisenttiä vinoon, ollen ikkunan puolelta (kuvan oikea puoli) korkeammalla kuin keittiön puolelta. Katon ja kehyksen yläreunan väliin jää 95cm, Itse kehys on korkeudeltaan 70cm (koko 50x70cm) ja kehyksen alareunan ja sohvan rungon (ei selkätyynyjen vaan itse rungon) väliin jää 75cm. 

Nyt mie lähden kaupoille tiirailemaan niitä astioita. Toivottavasti tulen kotiin edes muutaman leipälautasen kanssa. 😀 Palaillaan illemmalla! Aurinkoista pakkaspäivää! <3

8 kommenttia “Toivepostaus – Kehysseinä edestä kuvattuna (mittoineen)

 1. Kiitos! Löytyi samat kehykset ja ne lähtee mukaan. Mies saa porata reiät seinään.meillä korkeus 265 ja laitan samalle 190 korkeudelle yläreunan. Thx.

  1. S: Ollos hyvä. 🙂 Hyvä että kerkesin postaamaan ajoissa, ettei tartte uudestaan mennä hakemaan kehyksiä. 🙂

 2. Miten laittaisit kehykset jos kattokin on sen sentin tai pari vino? Jokaisen yhtä kauas katonrajasta vai sille vatupassilla mitatulle vaakasuoralle linjalle? Silloinhan ne ovat &quot;vinossa&quot; katonrajaan nähden… Kumpi mahtaa häiritä enemmän silmää?

  1. Spicata: Itse tein niin että merkkasin ensin lattiasta katsottuna reiät 190cm korkeuteen ja vatupassilla varmistin kolmen porausmerkin olevan keskenään samalla korkeudella. No ei ne ollut tietenkään, vaan puolen sentin heitot oli jokaisessa koska lattia oli vino. 🙂 Korjasin porausmerkkejäni sitten vatupassin mukaan ja nyt on taulut silminnähden suorassa.<br />
   <br />
   Jälkikäteen fiksuna ehdotankin että katso vatupassilla lattian kaltevuus etukäteen. 🙂 Eli jos lattia on suorassa, voi ottaa mitan suoraan lattiasta. Säästyy säätämiseltä. 😀 Jos lattia on vino niin kuin meillä, voit tehdä samalla tavalla kuin minä, eli piirrät lyijykynällä hentoiset merkit mittanauhan kanssa ja vatupassilla sitten korjaan niitä jos ovat vinossa. 🙂

  1. Jenska: Huomenna olisi tarkoitus, minulla sopivasti täysin tyhjä päivä ja tuntikaupalla omaa aikaa joten saan kuvattua siistiä kotia jokaisesta nurkasta ja huoneesta. 🙂

 3. Itse olisin asetellut ehdottomasti kehykset hieman lähemmäksi toisiaan, ja laittanut hennoimman tekstin (silencekö se oli…) keskelle. Mutta en olekkaan sinä 🙂

  1. jonna: Silencen voin siirtää keskemmälle kyllä, voin vaikka huomenna testata ja napata kuvankin samaan syssyyn. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *