Aurinkoa aamusta iltaan

Kotimme ikkunat ovat itään ja länteen, mikä on oikeastaan aika ihanaa sillä auringonvaloa riittää aamun ensitunneilta iltamyöhään saakka. Kaikista kuumimmalta etelä-auringon paahteelta onneksi säästymme, mutta kodin valoisuuteen se ei vaikuta vastapäisestä talosta heijastuvien auringonsäteiden vuoksi. 🙂

pohja33.jpg

Tässä pohjakuva meidän kodista ilmansuuntineen. Tätä on moni toivonutkin parin viime kuukauden aikana, joten nimesin kaikki huoneet selkeyden vuoksi. Kuten kuvasta huomaa, on eteinen hyvin pieni ja sen rajoja on vaikea asettaa vinon olohuoneeseen johtavan peiliseinän vuoksi. 

IMG_3796.jpg

IMG_3798.jpg

Aamuaurinko näyttää tältä! <3

IMG_3802.jpg

Ja ilta-aurinko tältä! <3

Tässä kodissa on todella paljon hyviä puolia, kuten juurikin ikkunoiden ilmansuunnat ja niiden suuri määrä sekä isokokoisuus. Täyslasitettu parveke saa minulta myös kiitosta, samoin sauna jossa on ovi hauskasti vinottain ja näin ollen kulkeminen saunaan on tilavaa. 🙂 Huonekorkeutta on 2,85m, joka antaa lisää avaruutta ja tilantuntua. Itseäni kiitän rohkeasta päätöksestä poistaa kaikki kiinteät vaatekaapit (eteisen viisto seinä oli täynnä kaappeja ja molemmissa makuuhuoneissa oli kaappirivistöt), sekä eteisen ja keittiön välissä olleen pienen seinän purkamisesta, jonka ansiosta valo pääsee estoitta kulkemaan koko kodissa. <3

Illalla tulossa vielä blogihaasteeseen liittyvä päivän kuvapostaus. 🙂

Aurinkoista alkuiltaa kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *