Maailman kauneinta minun silmissäni…

Kauniita sisustuskuvia on maailmassa miljoonittain ja itsekin olen varmasti muutaman sadantuhannen kuvan kohdalla pysähtynyt tiirailemaan, ihastelemaan ja inspiroitumaan poikkeuksellisen pitkäksi aikaa, mutta yksi tietty kuvasarja on ylitse muiden. Olen jakanut nämä kuvat blogissani jo kahteen kertaan, mutta mielestäni ne ansaitsevat kolmannenkin kierroksen. 🙂

homedit.commuuto.jpg

Kyseiset kuvat ovat Homedit.com sivustolta kauan aikaa sitten löytämäni asunnon myyntikuvat. Kyseinen koti on mitä ilmeisimmin ollut tyhjillään ja se on stailattu myyntikuntoon lainakalusteilla. Kuvissa on minusta niin ihana, raikas ja rauhallinen tunnelma. Olen täysin rakastunut kuvien sisustukseen ja ihaniin yksityiskohtiin, eikä rakkauteni näytä laantumisen merkkejä. Kuvien harmoninen sisustus vastaa kaikessa tavallisuudessaan minun unelmakotini sisustusta. Tässä kohteessa yhdistyy kaikki ne asiat, joita olen tavoitellut omaankin kotiini – minimalistisuus, vaalea skandinaavisuus, klassisuus, avaruus ja valoisuus. <3

nordic-interior-design-apartment1.jpg

nordic-interior-design-apartment2.jpg

Tammisen ruokapöydän ideani on lähtöisin tämän kodin ruokailutilasta, jossa puunsävyt ovat vahvasti edustettuna yleisen valkoisen värityksen rinnalla. Edes verhojen ja maton puuttuminen ei haittaa, niiden puute pikemminkin korostaa kaunista kontrastia puun ja valkoisen välillä. <3

photo3998281.jpg.jpg

Tein vastikään Pinterestiin uuden kuvakansion White & Wood, jonne kerään inspiroivia ja kauniita sisustuskuvia vaaleista skandinaavisista kodeista ja sisustuksellisista yksityiskohdista. Kannattaa käydä kurkistamasssa mikäli tämä tyylisuuntaus kolahtaa sinuunkin. 🙂 Alla muutamia lemppareitani:

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-03-22%20koht

Postauksen loppuun liitän eilen alkaneen 5 päivää & 5 kuvaa -blogihaasteen mukaisen otoksen, jonka räpsäisin postauksen tekemisen yhteydessä. Teen kuvakollaaseja ja muita kuvamuokkauksia Picmonkeyn nettisovelluksella ja kyseinen sovellus on minulla käytössäni lähes päivittäin. Toistaikseksi olen pärjännyt maksuttomalla ja hieman suppeammalla versiolla, mutta mietiskelen parhaillaan josko ostaisin itselleni premium-käyttöoikeudet… Picmonkey-ohjelmaa suosittelen kaikille bloggaajille, jotka haluatte helpon ja nopean tavan muokata kuvia ja tuunata kollaaseja. 🙂

iIMG_3807.jpg

Viiden kuvan haasteeseen tahdon tänään haastaa naapurin Irinan! 🙂

Inspiroivaa iltaa kaikille! <3

11 kommenttia “Maailman kauneinta minun silmissäni…

 1. Tuossa ekassa kuvassa sopii erittäin hyvin kaiken tammisuuden ja valkoisen keskelle nuo ihanat harmaat tyynyt sohvalla! 🙂 sopisi teillekin 🙂 ja tuo muuton hyllykkö on vaan niiiiiiiiiin ihanat!!!!!!!!! Sohvassa jotain samaa, kuin teidän sohvassa..? Leveät käsinojat ainakin 🙂 onneksi et hävittänyt sitä!

  1. saparo: stacked on ollut oma haaveeni jo pitkään ja joskus tulevaisuudessa aion sijoittaa tuollaiseen kokonaisuuteen. 🙂 sohvassa on kieltämättä vähän samaa näköä. 🙂

 2. Nuo kuvat ovat kyllä todella kauniita! Minulla on myös pari kuvaa, jotka on aivan niin kauniita että niitä voisi katsella vaikka koko päivän 😀 Noita laatikostoja on kyllä pakko saada jossain muodossa, joko itse tehtynä tai kaupasta. Meidän remppamiestä olen jo patistanut moneen otteeseen niitä tekemään, mutta ei hyllystöt ole vielä meille kävelleet! Niin samoista kyllä tykätään 🙂 Juuri muuten googlailin tuota Picmonkeytä, kun itse käytän photoscapea ja mietin että voisi kokeilla jotain toistakin ohjelmaa! Aika sattuma että nyt kirjoitit siitä! <br />
  Ja tammisesta pöydästä vielä, että varmasti sopii hyvin, voihan se olla että kyllästyt puun määrään sitten, mutta kannattaa kokeilla. Itse olen vähän salaa haaveillut myös aidosta puusta tehdystä massiivisesta ruokapöydästä, jollaista en kyllä ole edes kaupoissa nähnyt, mutta en uskalla miehelle tosissaan mainita, kun tämä kiiltävävalkoinen pöytä oli silloin muutama vuosi sitten niin pakko saada että siitä melkein itkua väänsin 😀

  1. jonsku: Keittiökaappien rungoista voi myös rakennella tuollaisen kokonaisuuden. 🙂 Ikeassa on itseasiassa oikeankokoisia osiakin valmiina, joista saisi tuunattua, mutta niissä toki on sisällä hyllynpaikkareikiä, lukuunottamatta neliön mallista osaa. :)<br />
   <br />
   Pickmonkeytä kannattee kokeilla, siinä on ilmaisversiossakin aika hyviä palikoita muokkailuun. :)<br />
   <br />
   Laskeskelin just että meillä on ollut korkeakiiltovalkoisia kalusteita jo seitsemän vuotta. 🙂 Vasta nyt viime kuukausina olen alkanut funtsimaan, että olisi hyvä yhdistää kalusteisiin muunkinlaisia pintaratkaisuja. Mattavalkoista onneksi löytyy jonkin verran, mutta uskon että tamminen pöytä toisi kivasti kotoisuutta ja kontrastia tänne meidän huusholliin. Saa nähdä meneekö ideani taas ihan metikköön mutta eipä tuo kokeilu onneksi kustanna kuin 130 euroa. 🙂

  1. Reija: Eihän tämä nyt ole mikään kirjaimellinen vertauskuva herranen auka sentään. 😀 Tottakai oma tyttöni on minun silmissäni maailman kaunein lapsi, tyttö ja ihminen. Kauniita asioita on myös muitakin, mutta ne ovat taas sitten omassa ryhmässään ne. Nämä kuvat edustavat materialistista minua, sisustusta ja esteettistä kauneutta blogini pääaiheen tiimoilta. 🙂

 3. Miksi ylipäätään oman lapsen pitäisi olla se maailman kaunein? Eikö saisi olla muuta elämää sen jälkeen, tai olla kinnostunut esteettisistä asioista kun saa lapsen. Huolestuttavaa jos elämä pyörii pelkästään pikkukakaran ympärillä, eikä näe kauneutta tai mielenkiinnonkohteita muulla. Reija taitaa olla tälläinen erakoitunut pölkky.

  1. ehheehhh: Kyllä minullakin elämä pyörii lapsen ympärillä hyvin pitkälti, mutta näinhän se kaikilla vanhemmilla taitaa ollakin silloin kun puhutaan vauvoista tai pienistä lapsista. Tässä oli vain väärinkäsitys tuon otsikointini osalta, tottakai maailmassa on kauniimpia ja tärkeämpiä asioita kuin sisustuskuvat, mutten halua sulkea silmiäni kaikelta &quot;vähemmän kauniiltakaan&quot;. 🙂 Maailmassa on minun silmissäni niin paljon kauneutta, yhtä paljon iloa saan kauniista kattauksesta, pienestä koiranpennusta, auringonlaskusta kuin oman tyttöni katselustakin. 🙂

 4. Kun otsikko on &quot;maailman kauneinta minun silmissäni&quot;, minulle tulee ensimmäiseksi mieleen juuri lapsi tai jokin tietty maisema, ei missään nimessä huonekalu. Tässä tuo otsikko täytyy tietysti suhteuttaa tämän blogin aihepiiriin eli sisustukseen. Silti &quot;ehheehhhh&quot; :n kommentti oli turhan tyly, ja paljasti vain hänestä itsestään jotain.

  1. mymmeli: Otsikko tosiaan viittasi vain sisustukseen. 🙂 Olen käyttänyt ehkä sata kertaa nämä perinteiset &quot;maailman kaunein sisustus, ihanin sisustus, kaunis sisustus…&quot; yms. otsikot, joten alkaa olla hieman vaikea jo keksiä postaukselle otsikkoa jota en olisi käyttänyt. 🙂 Yli 1500 postausta olen vuosien varrella tehnyt, joten kohta täytyneen otsikoida postaukset englanniksi kun suomenkieliset sanamuunnos-väännös-yhdistelmät on sisustusksen osalta käytetty loppuun. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *