DIY – virkattu minikori & valloittava pennimuori!

Siskoni virkkasi viikonloppuna pari pikkuista koria jäljelle jääneestä trikookuteesta ja yllätti minut iloisella tuliaisellaan. Toinen koreista pääsi heti paraatipaikalle pennimuorini (peperonia rotundifolia) ympärysruukuksi. 🙂

Omakotivalkoinen_1095.jpg

Omakotivalkoinen_10975.jpg

Omakotivalkoinen_1096.jpg

Omakotivalkoinen_1099.jpg

Raikkaan vihreä pennimuori ja virkattu valkoinen minikori ovat minusta ihanan mummolamainen yhdistelmä. Lypsypallia muistuttava Milk-lamppukin sopii hauskasti muorimaiseen ja kotoisaan tunnelmaan. 🙂 Tykkään todella paljon rönsyilevistä viherkasveista ja toivon että muorini viihtyy meillä pitkään ja jatkaa kasvuaan laskeutuen korin reunaa alaspäin… 

Kivaa uutta alkanutta viikkoa kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *