Pöllön viemää! :)

Minuun iski aivan hirmuinen pöllömania kun näin nämä PaaPii Designin Pöllö-kankaasta ommellut pussilakanat mustavalkoisia tekstiilejä googletellessani. Makuuhuoneen aikuismaiseen ympäristöön pedatut vekkulit pöllölakanat olivat aluksi hauska ajatusleikki, mutta sitten se pamahti – juuri tälläistä vinkeän veikeää yksityiskohtaa tarvitsen, jotakin pientä ja yksinkertaista, mutta erikoista ja huomiotaherättävää… Aivan kuten kodin keskeisimmälle paikalle ripustettu leikkisä Lillagungan keinu. 🙂

p%C3%B6ll%C3%B6pussilakana4.jpg

lokakuu2010%20025.jpg

lokakuu2010%20020.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202015-02-06%20koht

Paapii_pollo_026.jpg

Paapii_pollo_028.jpg

p%C3%B6ll%C3%B6pussilakana3.jpg

pollo%20musta%20iso.jpg

huhtikuu2011%20046.jpg

pollot.jpg

Minunlaiseni poropeukalokin osaa ommella itse pussilakanan ja arvatkaa vaan kuinka sormet nyt syyhyää pöllökankaan kimppuun pääsyä. 🙂 Laskin jo kangastarpeenkin valmiiksi, 4,1 metriä pöllökangasta ja toinen samanmoinen tavallista valkoista lakanakangasta. Tyynyliinaksi sopii valmis vitivalkoinen tyynyliina, sillä haaveilen sängylle tuollaista isoa lähes 40cm korkeaa pöllötyynyä. 🙂 Oijoi, pitäisiköhän lähestyvien synttäreiden kunniaksi repäistä ja tarttua tuumasta toimeen?? 🙂

PaaPii_Design_etusivu_pehmolelu.jpg

Pirtsakat perjantait kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Kuvat: PaaPii Design)

17 kommenttia “Pöllön viemää! :)

 1. love love LOVE your home! Missä vaiheessa Lillagungan keinun narut vaihdoit mustasta valkoiseksi? Olen sitä tässä yrittänyt etsiä eikä löydy.. 🙂

  1. jenz: Lillagunga kävi kuvailemassa mainoskuvia meillä lokakuussa 2013 ja samassa yhteydessä kokeiltiin mustien tilalta violetteja, punaisia ja valkoisiakin köysiä, jotka sitten jäivät paikoilleen. 🙂 Mustat köydet on tallessa, joten ne on helppo vaihtaa valkoisten tilalle jos haluaa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/mainoskuvaukset-kotonamme-lillagunga&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/10/mainoskuvaukset-kotonamme-lillagunga</a&gt;

 2. Kivoilta näyttävät nuo pöllöt! Mitä muuten kuuluu olohuoneen verhoprojektillesi? Joko pian saadaan postaus niistä verhoista?

  1. Lotta: Verhoprojekti junnaa paikoillaan. 😀 Verhokiskoja en ole onnistunut löytämään enkä ole ehtinyt aloittamaan verhojen ompelua, hiljaista siis verhorintamalla. 🙂

   1. Nanna: Iso pöllötyyny tuskin tulee olemaan makuuhuoneessa muutenkaan sekunttia pidempään, eiköhän tyttö sen halua leikkeihinsä alta aika yksikön. 🙂 Eikä tämä nyt onneksi ole niin vakava asia että pitäisi sen ihmeemmin miettiä, vaikka itse ne pöllöjä sänkyyni tahtoisi enää hetken kuluttua, on jäljellä tyttö ja hänen sänkynsä. 🙂 Blogikirppistä ei ole tulossa piiiitkiin aikoihin jos enää koskaan. 🙂

 3. IHANIA IHANIA ♥ täällä ilmottautuu täys pöllöfani! Pitääkin seuraavana vapaapäivänä ottaa suunta lähimpään jälleenmyyjän liikkeeseen tsekkaa valikoima josko löytyis jotain kivaa 🙂

 4. On kyllä ihan kivat. Mä haluaisin tuon bambin(vai mikä se on), ja nuo ketut on tosi mahtavia :)<br />
  Hitsi, pitäs aloittaa ompelu. Hitsi kun ei ole mitään työpöytää, että vois pitää koneen koko ajan esillä. tulis ommeltua siten paljon enempi, kun ei tarvitse purkaa ja pakata välineitä.

  1. Minsku: Bambi on suloinen! &hearts; &hearts; Minulla ei ole omaa konetta, käyn siskon luona hänen ompelukonetta ja saumuria lainaamassa. Sisko on sanonut samaa, olisi hyvä jos olisi ompelupiste aina valmiiksi kytkettynä, paljon helpommin tulisi tartuttua tuumasta toimeen. 🙂

 5. Ihanathan nuo ovat. Jotenkin musta tuntuu, että kyllästyt niihin ja ne ovat vielä tänä vuonna myynnissä blogikirpparillasi. Näinhän aika usein sun ostamallesi tavaroille valitettavasti käy.

  1. Ansku: Lakanoissa on se hyvä puoli, että ne voi halutessaan kääntää valkoinen puoli ylöspäin tai vaikka piiottaa päiväpeitteen alle. 🙂 Ja jos ei omaan sänkyyn enää pöllöjä halua niin tytön sänkyyn ne varmasti kelpaavat. 🙂

  1. Lilja: Nuo pöllölöiset on niin suloisia! &hearts; &hearts; Samaan aikaan retroja ja moderneja, suunnittelija on kyllä todella nerokkaasti keksinyt kyseisen printin. 🙂

 6. Heh, eiku se nimenomaan on vakava asia, jos joskus mietit jotain muuta kuin valkoista väriä kotiisi 😀 Söpiksiä nuo pöllöt. Voisin pojan huoneeseen haluta tuollaisen kivan tyynyn 🙂

  1. Anonyymi: Hihii, no onhan se tavallaan aika vakavaa. 😀 Pitää itsekin aina mietiskellä onko kyseessä nyt uutuudenviehätys vai näenkö haaveostoksella pitemmän tähtäimen tulevaisuutta omassa kodissa. Ihan aina näitä kahta ei tuppaa erottamaan ja sen vuoksi välillä meneekin ihan metikköön. 😀 Tässä olen onneksi harjaantunut jo aika paljon eikä huteja ole viime aikoina tullut osteltua oikeastaan yhtään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *