Lehtitelineen uusi käyttötarkoitus!

Makuuhuoneessa olevan String System -hyllystön moduulimuutosten vuoksi kenkäsäilytyksessä hyödyntämäni lehtihylly jäi “ylimääräiseksi”, mutta onneksi sille löytyi uusi käyttötarkoitus tytön huoneesta hänen rakkaiden Top Model -puuhakirjojensa säilytyspaikkana. Tässä sen taas huomaa kuinka monipuolisesti String -sarjan erilaisia osia voi yhdistellä muuttuvien tarpeiden mukaisesti tilasta toiseen, ilman varastoinnin tai eteenpäin myymisen tarvetta. 🙂 Minunlaiselleni vaihtelunhaluiselle ihmiselle tälläinen moduuleista rakentuva säilytyskaluste on suoranainen aarre ja tästä oppineena aion jatkossakin suosia kalustevalinnoissani moduulisarjoja. ♥

Omakotivalkoinen_23534.jpg

Omakotivalkoinen_23514.jpg

Omakotivalkoinen_23484.jpg

Tytön on jatkossa entistäkin helpompaa valikoida puuhakirjoistaan se milloinkin kulloinkin mieluisin, ja lehtihyllylle ylettää pöydän ääressä istuessaankin. Alla vielä kahden kuvan kollaasi siitä miltä hylly näyttikään kenkien kanssa… 🙂

Omakotivalkoinen_stringsystem_lehtihylly

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

6 kommenttia “Lehtitelineen uusi käyttötarkoitus!

  1. Huipusti sopii Uuteenkin käyttötarkoitukseensa! Täältä löytyy kans innokas top model -lukija, meillä uusimmat lehdet roikkuvat esillä sisustustikkailla.

    1. Hanna-Mari: Tyttö on aivan innoissaa Top Modeleista, ja on ainoa ns. väritys- tai puuhakirja jotka on piirretty kannesta kanteen ja vielä tyhjätkin sivun puoliskot. 🙂 Mummi osti juuri kenkäsuunnittelu-Top Modelin ja sen kanssa vasta onkin hauskoja hetkiä vietetty. Lapsen mielikuvitus on ihan uskomaton, melkein tekisi mieli kuvata hänen suunnittelemansa kengät ja kuviot tänne blogiinkin… Tuleva Minna Parikka tämä neitoseni ihan selvästi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *