Säilytyssysteemin lisälaajennus & alevinkki!

Vaatesäilytyksen ja kotitoimiston yhdistäminen toisiinsa olikin ulkoisen habituksen osalta hieman haasteellisempaa kuin kuvittelin. Avoimet hyllyratkaisut toimivat todella hyvin silloin kun hyllystön funkiona on vain yksi toiminto, kuten aikaisemmin oli pelkästään vaatepuoli. Toimistotarvikkeiden, paperipinkkojen, vaatteiden, sekä erilaisten laatikoiden ja korien yhdistäminen teki makuuhuoneesta todella levottoman ja hyllystön alkuperäinen idea meni siinä samassa ihan plörinäksi. Onneksi String System -sarjasta löytyi laatikostomoduuli, jonka avulla sain yleisilmeen siistittyä. Vielä pitäisi löytää muutama valkoinen puulaatikko, jonne saisin laitettua sängyn vieressä olevaan paperikassiin piilottamani tilpehöörit. 🙂

Omakotivalkoinen_22245.jpg

Omakotivalkoinen_22335.jpg

Omakotivalkoinen_22325.jpg

Laatikoihin mahtui yllättävän paljon täytettä – ylemmässä laatikossa on alusvaatteita, sukkia, sukkahousuja, toppeja, legginsejä sekä asusteita, ja alemmassa kolmeen pinoon viikattuja paitoja, pari neuletta, mekkoja (+ yksi hame) ja housuja. Laatikoston alapuolelta löytyy hurjan suuri kenkävarastoni ja juhlavammat puserot roikkuvat henkarissa laatikoston yläpuolella, jotta säästyn niiden silittämiseltä. 🙂 Korkkarit ovat eksyneet ylähyllylle tilapäisen tilanpuutteen vuoksi, mutta kevään koittaessa alahyllyn kenkäjemmassani olevat ballerinat siirtyvät eteiseen, jolloin sinne vapautuu tilaa myös korkkareille…

Omakotivalkoinen_22195.jpg

Omakotivalkoinen_22365.jpg

Omakotivalkoinen_22435.jpg

Haluan vinkata teillekin tästä Stockmannin verkkokaupan -15% alennusetukampanjasta, joka kattaa kaikki valkoiset String System -kalustesarjan osat, myöskin pienemmän kokoluokan String Pocket-seinähyllyn. 🙂

StringSystem_etu15pros_stcom5.jpg

StringSystemWhite_Stcom2.jpg

Itselle sopivan String System -kalustekokonaisuuden suunnittelu ja rakentaminen on kivaa puuhaa! Ja plussaa tietysti myös siitä, että moduuleja voi hankkia osissa ja ne mukautuvat muuttuviin tarpeisiin melkolailla rajattomasti. ♥

Tämän touhutiinan työntäyteiseen tiistaihin kuuluu normiaskareiden lisäksi palaveeraamista, eteisrempan jatkamista, ruokakaupassa juoksemista ja hiustenleikkuuta… Jos illalla vielä ysin jälkeen olen hereillä niin nostan itselleni hattua, sen verran nimittäin väsyttää jo nyt, eikä kello ole edes kolmeakaan. 🙂 Sen siitä saa kun tapittaa leffoja reippaasti yli puoleen yöhön asti ja paahtaa eteenpäin parintunnin unilla. 😀

Kivaa tiistainjatkoa kaikille!

Omakotivalkoinen_Miia.jpg

(Tuotekuvat: String.se, Stockmann.com, postaus sisältää mainoslinkkejä)

12 kommenttia “Säilytyssysteemin lisälaajennus & alevinkki!

 1. Oi vitsi, näyttääpä kivalta! En aiemmin yhtään ole tykännyt tuosta string-kokonaisuudesta, koska en pidä tuollaisita, ööö, "rimoista" 😀 Ajatus miljoonalla tavalla yhdisteltävästä säilytysratkaisusta on kuitenkin viehättänyt, ja olen harmitellut, kun se ei miellytä omaa silmää ulkonäkönsä puolesta. Mutta nuo laatikot tekevät siitä minun silmiini sopivan yhtenäisen, ja aloin miettiä, josko saisin stringistä kovasti tarvitsemani kirjahyllyn… 🙂

  1. Jenni: String System -moduuleista voi rakennella todella monenlaisia kokonaisuuksia, jos haluat lisää ideoita niin kannattaa googlettaa kuvahaulla String System tai Stringhylla (ruotsiksi ja yhteen). 🙂 Laatikosto on näppärä ja vaikka aluksi se vaikutti hieman pieneltä, niin yllättävän reilusti sinne mahtui vaatteita, minulta melkein kaikki vaatteet. 🙂 String.se sivulla on suunnitteluohjelma, jolla voit kokeilla yhdistää erilaisia osia ja katsoa miltä kokonaisuus näyttäisi, suosittelen testaamaan. 🙂

 2. Ei voi muuta kuin ihailla tuota sinun järjestelmällisyyttäsi! Minulla ei ikinä vaate(tai mikään muukaan)säilytys pysyisi noin hyvin kontrollissa. Meillä ei paljoa uskalla kaappeihin kurkkia 😉

  1. Hanna-Mari: Vuosien vaateraivauksen tulosta. 🙂 Tosin näin vähäiseen määrään minun ei sentään koskaan pitänyt pyrkiä, vaatteet vaan jatkoivat luonnollista karsiutumista raivailun jälkeenkin ja nyt tilanne on todella hyvällä tolalla kaikin puolin. 🙂

 3. Minä hieman karsastan ulkokenkien pitämistä sängyn vieressä, vaikka kengät onkin puhdistettu. Vai pidätkö tuossa myös aktiivikäytössä olevia kenkiä? Työpaikalla on valkoinen naulakko eikä joka kenkähyllyä ole päällystetty matolla, joten näyttää jo melko likaiselta. Mihin aiot talvikengät laittaa kevään koittaessa?<br />
  Muuten tosi kiva kokonaisuus ja todella hienoa, että muunneltavuutta riittää! Tulee mieleen jo ilmeisesti retroa oleva puuhyllykokonaisuus, joka oli joskus 80- luvulla (?) suosittu. Olisiko ollut Lundia tms.

  1. K-K: Kengät on puhdistettu, en vie likaisia kenkiä eteistä pidemmälle. 🙂 Kenkien pohjat pyyhkäisen puhtaaksi joten niistä ei irtoa likaa hyllyille ja hyllyt pysyvät siisteinä ja puhtaina. Minulla on varsinaisia &quot;talvikenkiä&quot; vain yhdet, vuorelliset kumpparit, ja ne vien todennäköisesti varastoon kesäksi untuvatakin ja muiden talvitamineiden kanssa. :)<br />
   <br />
   Laatikosto on retrohtava, nuo pyöreät reiät sen mielestäni tekevät ja ylempänä olevat vanerilaatikot vielä korostavat sellaista seitkytluvun lookkia. 🙂

 4. Tosi hyvä ratkaisu nuo laatikot! Ellei oo hirmuisen ahkera siivoamaan &amp; järjestelmällinen, niin nuo avohyllyt ei vaan toimi 🙁

  1. Kaisu: Laatikoissa ei pöly ainakaan pääse kiusaamaan, toisin kuin vaatepinkat avoimessa säilytyshyllyssä. 🙂

 5. Ihan tyhmää ku postailet nykyää nii vähän. Onks se sun poikaystävä uus, viekö hän sun kaiken ajan? Ennen tuli jatkuvasti piristäviä postauksia mut nyt joutuu odottaa ja odottaa.. Vierotusoireita! Kohta varmaa pääsen yli tästä sun blogista enkä enää tuu lukee 😉

  1. jennni: Tässä kuussa olen postannut 31 postausta joten keskiarvo on tuttuun tapaan yli 1 postausta per päivä. 🙂 Kiirettä on piisannut aikaisempaa enemmän, tänään nousi lähes 40-asteen kuume ja sen vuoksi olin eilen niin huonovointinen etten jaksanut normitöiden lisäksi keskittyä blogipostausten tekoon. Kannattaa tässä luppoajalla käydä kurkistamassa esim tuo CASA Blogien etusivu, sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia postauksia meidän muilta bloggaajilta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *