Muuto Flow -maitokannu & harsokukat!

Jakob Wagnerin Muutolle suunnittelema luuposliinista käsin valmistettu Flow -maitokannu sopii käytettäväksi myös maljakkona. Sen erikoinen ja anatomisesti hieman sydäntä muistuttava muotoilu on erityisesti miehen mieleen, ja tykkään siitä kovasti itsekin. 🙂 Käväisin kukkakaupoilla huomisen vappujuhlia varten ja nappasin mukaani kaksi harsokukan oksaa, jotka päätyivät Flow-kannuun. Tykkään todella paljon tuosta kannun ja kukkien aavistuksen askeettisesta yhdistelmästä, se on jotenkin niin perisuomalaisen ja huolettoman oloinen. ♥

Omakotivalkoinen_3699145_2.jpg

Omakotivalkoinen_3702145.jpg

Omakotivalkoinen_3704145.jpg

Omakotivalkoinen_3705145.jpg

Omakotivalkoinen_3708145.jpg

Yritän huomenna ehtiä tekemään teille pientä juhlapostausta, kattausjuttuineen sun muine hömpötyksineen. 🙂 Täällä juhlavalmistelut ovat jo täydessä tohinassa ja jatkuvat yön pikkutunneille asti, jotta saan kaiken ajoissa valmiiksi. Ihanaa iltaa kaikille! 🙂

Omakotivalkoinen_Miia.jpg


Facebook2015.jpg     Vimpain_Instagram.jpg     Bloglovin2015.jpg

2 kommenttia “Muuto Flow -maitokannu & harsokukat!

    1. Nimetön: Tuo on kyllä tosi hauskan näköinen, vähän kuin visukintun risukädet sojottamassa. 🙂 Iloista vappua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *