Muuto Flow -maitokannu & harsokukat!

Jakob Wagnerin Muutolle suunnittelema luuposliinista käsin valmistettu Flow-maitokannu sopii käytettäväksi myös maljakkona. Sen erikoinen ja anatomisesti hieman sydäntä muistuttava muotoilu on erityisesti miehen mieleen ja tykkään siitä kovasti itsekin. Käväisin kukkakaupoilla huomisen vappujuhlia varten ja nappasin mukaani kaksi harsokukan oksaa, jotka päätyivät Flow-kannuun*. Tykkään todella paljon tuosta kannun ja kukkien aavistuksen askeettisesta yhdistelmästä, se on jotenkin niin perisuomalaisen ja huolettoman oloinen. ♥

Muuto Flow kannu kukkamaljakkona - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muuto Flow kannu kukkamaljakkona - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muuto Flow kannu kukkamaljakkona - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muuto Flow kannu kukkamaljakkona - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Muuto Flow kannu kukkamaljakkona - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Yritän huomenna ehtiä tekemään teille pientä juhlapostausta, kattausjuttuineen sun muine hömpötyksineen. Täällä juhlavalmistelut ovat jo täydessä tohinassa ja jatkuvat yön pikkutunneille asti, jotta saan kaiken ajoissa valmiiksi. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin4 kommenttia “Muuto Flow -maitokannu & harsokukat!

  1. Pidän Muutosta, tuo sinun asetelmasi on kivannäköinen, humoristinenkin. Hauskaa vappua ihana Miia!

    1. Nimetön: Tuo on kyllä tosi hauskan näköinen, vähän kuin visukintun risukädet sojottamassa. 🙂 Iloista vappua! ♥

  2. onko sinulla vielä tämä milk-kaadin? Oletko koskaan käyttänyt sitä maitokannuna? Mielestäni se sopii paremmin maljakoksi. 🙂

    1. Pitju: Ei ole enää milk-kaadinta. Kaatimena se ei minusta oikein toiminut, varsinkin kahvipöydässä vieraat oli ihan kummissaan siitä että miten se toimii. 😀 Maljakkona on paljon kauniimpi, joten jos nimeomaan etsii kaadinta niin en suosittele tuota hankkimaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *