Daniel Wellington – Sheffield Silver 0608 rannekelloni

Olen todella tykästynyt tähän Daniel Wellingtonin rannekelloon, jonka sain mieheltä lahjaksi. ♥ Kello on juuri oikealla tavalla arkinen, olematta kuitenkaan mitäänsanomaton tai tylsä. Tämä kyseinen malli on naisten Sheffield 0608dw Silver – ranneke on mustaa nahkaa, kellotaulu (halk. 3,6cm) ja soljet ovat terästä. Sheffieldistä on saatavana myös timanteilla koristeltu versio, mutta itse tykkään enemmän tästä pelkistetymmästä mallista. 

Omakotivalkoinen_16082015_6604-3.jpg

Omakotivalkoinen_12082015_65349.jpg

Omakotivalkoinen_16082015_6607.jpg

danielwellington_sheffield_0608_2.jpg

danielwellington_sheffield_0608_3.jpg

danielwellington_sheffield_0608_6.jpg

Omakotivalkoinen_16082015_6611.jpg

Omakotivalkoinen_16082015_6623.jpg

Kultainen Michael Korsin oversized -kokoinen kelloni on päätynyt ranteeseen ainoastaan silloin, kun olen mennyt juhlimaan ja olen kaivannut jonkinlaista täydennystä asukokonaisuuteen. Wellington sen sijaan kulkee ranteessa mukana päivittäin, joten arkiasu-asusteaukko on tällä täytetty. 🙂 

Yritän saada illemmalla julkaistua teille postauksen French Wardrobe -haasteesta havainnollistavien kuvien kera, mutta postaus on kokonaisuutena työläämpi toteutettava kuin mitä oletinkaan. Jokin ihme tekstinsyöttötukos ilmestyi tukkimaan ajatusvirtaani ja tänään ei tunnu tulevan päästä ja näppäimistöstä ulos yhtään kokonaista järkevää lausetta. 🙂 Toivottavasti iltakahvi ja koiralenkki auttaa avamaan lukkoja. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja palaillaan viimeistään huomenna… jos ei jo tänään. 🙂

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Daniel Wellington – Sheffield Silver 0608 rannekelloni

 1. Kivan näköinen kello 🙂 sopivan yksinkertainen olematta tylsä 🙂 <br />
  <br />
  Voisit laittaa tuohon oikealle sivulle takaisin sen palkin mikä näyttää casalaisten uusimmat postaukset. On siitä paljon helpompi siirtyä muihin blogeihin entä alkaa ylhäältä klikkaileen ja etsimään koko listaa. 🙂 Helpottais ainakin yhden laiskan lukijan urakkaa, kun blogisi on aina ensimmäinen mihin tulen aamulla katsomaan uusimmat postaukset 😀

  1. Teisu: Kello on ihana! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos kun muistutit tuosta CASA-vimpaimesta, se poistui päivityksen yhteydessä parisen viikkoa takaperin ja unohdin lisätä sen takaisin. 🙂 Nyt se on taas tutulla vanhalla paikallaan ja pääset helposti klikkailemaan itsesi meidän muihin tuoreimpiin postauksiin. &hearts;

 2. Heippa miia! Minä täällä taas kyselen aiheeseen riippumatonta, mitä tyynyjä nykyään käytät sängyssä? Siis silloinkun oon pedannut sängyn? Pidätkö samoja tyynyjä kuin nukkuessa vai onko lisänä jotain sisustustyynyjä? 🙂 hieno kello muuten! Itse ostin viimevuonna kultasella kellotaululla.

  1. J: Meidän nukkumistyynyt ovat Joutsenen untuvatyynyjä, takimmaiset ovat kokoa 60x80cm ja etummaiset 50x60cm. Erillisiä koristetyynyjä ei ole käytetty viime syksyn jälkeen, enkä tiedä tuleeko sellaisia tänäkään syksynä. 🙂 Petaan siis sängyn niin, että suoristan peitot, laitan päiväpeitteen sängynpäätyyn asti ja nostan tyynyt päiväpeiton päälle koristetyynyjen tavoin. :)<br />
   <br />
   Sheffield -kello on todella ihana! &hearts; &hearts;

 3. Kaunis, elegantti kello! Itse pidän enemmän hopeansävystä kuin kullasta kaikissa asusteissa. Olen niin hullu perfektionisti, että haluan kaikkien asuni &quot;metallien&quot; olevan samaa sävyä, oli sitten kyse koruista, vyön soljista tai niinkin pienestä ykistyskohdasta kuin takin, laukun, kenkien tai farkkujen vetskareista, napeista, niiteistä tai muista nippeleistä. Törmäsitkö sinä nyt tähän kamalaan ongelmaan? :D<br />
  Hanna

  1. Hanna: Itse tykkäsin ennen kullasta enemmän, mutta nyt olen alkanut lämpenemään hopeansävyillekin. 🙂 Olen metallinatsi ja haluan että kaikkien vaatteiden ja asusteiden metalliosat ovat samaa sävyä. Valitettavasti joudun sietämään muutamia poikkeuksia, varsinkin laukkuni suhteen, jossa on kultainen vetskari. Tennareissa, vyössä, DW:n kellossa, farkuissa ja takeissani on hopeaa, MK:n kello ja valkoisen puseron nappi ovat laukun ohella kultaa. Kyllähän tuo välillä ärsyttää, mutta tulisi liian kalliiksi ostaa kaikkea kaksin kappalein. 🙂

  2. Itse en siedä poikkeuksia, jätän yksinkertaisesti ostamatta kengät, vaatteet, laukut ym. missä on kultaisia vetoketjuja tai nappeja. Jos ei hopeisia löydy, niin sitten saa olla 🙂

  3. Rose: Minäkin olin ennen ehdoton, mutta nyt on vaikeampaa sillä tykkään kullan lisäksi myös hopeasta ja teräksestä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *