Hullut Päivät 2015 – Parhaat sisustuspoiminnat & ostoslista!

Stockmannin Hulluja Päiviä vietetään ensi viikolla ja tällä kertaa pompin riemusta parin valikoimasta löytyneen tuotteen takia. 🙂 Oma ostoslistani on lyhyehkö ja jakaantuu useammalle eri päivälle, mutta onneksi Stockmann on kuunnellut meidän Hullariasiakkaiden mielipiteitä ja tulleet postimaksuissa puoliväliin vastaan – Ensimmäisen tilauksen jälkeen kaikki yli 50€ lisätilaukset toimitetaan ilman postimaksuja. 🙂

Hullarit2015_keittioon.jpg

En muistanut ennen Nykin reissua kertoa teille, että Alessin sitruspusertimelleni kävi köpelösti ja siitä lähti teräspinnoitus kokonaan irti. Puserrin oli meillä kovassa käytössä ja nyt kun se on tarjouksessa, ostan samanmoisen tilalle ja huolehdin siitä paremmin kuin edeltäjästään. 🙂 Myös Methodin vaahtoavia tiskiaineita aion hamstrata varastoon, niillä olenkin jo vuoden päivät pessyt pannut ja padat puhtaaksi. 🙂 Joseph Josephin taittuva valkoinen leikkuulauta on myös muistilistalla…

Hullarit2015_kylpyhuoneeseen.jpg

Kylpyhuone-osastolla ehdoton ykköstuote on Sinin musta teleskooppimoppi. Lainasin vanhan moppini ystävälle muuttosiivouksen yhteydessä ja hän ilmoitti ettei koskaan palauta sitä takaisin. 😀 Siispä uusi tilalle, pinkin sijaan mustana. 🙂 Sensain vaahtoavaa puhdistusvoidetta testasin pienen näytepurkin verran Nykissä ja rakastuin siihen – ehdottomasti parasta ainetta mitä olen koskaan kokeillut. ♥ 

Hullarit2015_kotiin.jpg

Sisustuspuolella ostoslistani näyttää tällä hetkellä tyhjää, mutta poimin teille pari omastakin kodistani tuttua suosikkituotettani nähtäväksi… BEdesignin Deer -seinähylly ja String -sarjan valmis seinämoduuli ovat näistä ehdottomat ykköset…

Hullutpaivat201510.jpg

Hullarikuvastoon kannattaa tutustua jo hyvissä ajoin ennakkoon. Naistenvaateosastolla oli monia erittäin hyviä tarjoushintoja mm. Tiger of Swedenin perusvaatteista, löytyipä sieltä minun Kelli Coat -villakangastakkinikin ärsyttävän halpaan hintaan. 😀

stockmann.com/hullutpaivat2015

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Tuotekuvat: Stockmann.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä)


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

14 kommenttia “Hullut Päivät 2015 – Parhaat sisustuspoiminnat & ostoslista!

 1. Kivoja juttuja olet poiminut kuvastosta 🙂 Pitää itse vielä selailla kuvastoa, että löytyykö sieltä mitään mikä pitäisi hankkia.

  1. moonangel: Itsekin aion illalla istahtaa alas ja selata kuvaston vielä toistamiseen. 🙂 Jotakin pientä saattaa tarttua muistilistalle edellisten lisäksi. 🙂

 2. Hei Miia! Miten menettelen, kun haluan ostaa hulluilta päiviltä maton, joka on tarjouksessa keskivikkona. Ajattelin vaan, että miten kannattaa toimia,jotta tuotteen ehtii varmasti saamaan? En ole koskaan ennen tilannut sieltä mitään siksi epätietoisuus.

  1. Hilima: Verkkokaupassa tuotteita on rajoitettu määrä ja aina on mahdollista että osa tavarasta loppuu jo ensi minuuteilla, riippuen kysynnästä jota on vaikea ennakkoon ennustaa. 🙂 Suosittelen olemaan ruudun ääressä heti klo 7.00 ja suuntaamaan ostoksille, tuote säilyy ostoskorissa varattuna sinulle noin 30 minuuttia, joten kunhan ehdit klikkaamaan sen ostoskoriisi niin aika varmasti saat tuotteen myös ostettua. 🙂 Tsemppiä maton metsästykseen! ♥

  2. Ei oo kyllä todellista, et noin suuri kauppa ei osaa varautua mahdollisiin ruuhkiin nettikaupassa! Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun yritän mitään netistä heiltä ostaa. Taitaa matto jäädä saamatta…Sivut niin ruuhkautuneet, et ei taida enää korissa sitä mattoa olla minkä sinne sain klikattua, mut ku en pääse maksamaan :/

  3. Tuohtunut: Oli kyllä kurja aamu minullakin, ja sama myös eilen. 🙁 Kannattaa käydä varmuudeksi katsomassa olisiko tuotetta tullut takaisin myyntiin, viime kevään HUllareilla Hayn Hee tuolit myytiin vartissa mutta Stockmann sai lisäerän toimitusaikatuotteena ja tuoleja riitti kaikille halukkaille koko Hullareiden ajan. ♥

 3. Hyvät tärpit, eikä tuossa vielä kaikki ;)<br />
  Onko kukaan muu huomannut miten keltaisessa kuvastossa, mikä tuli postissa ei ole ollenkaan tuota aukeamaa, missä on nuo Iittalan vakka säilytyslaatikot?!?Sellainen juuri ostoslistalla musiikkinuoteille, enkä kotona sohvalla kuvastoa selatessani sitä huomannut. Onneksi vinkkasit täällä 😉

  1. PaJa: Verkkokaupan puolella oli muutamia muitakin tuotteita joita ei ole paperikuvastossa, tai sitten en vaan huomannut niitä. 🙂 Vakat on ihania, kannattaa olla kärkkymässä niitä tuohon hintaan todellakin! &hearts; &hearts;

  1. Sanna: Minun Deer-hylly on tuon pienemmän hullaritarjoustuotteet isoveli, eli isompi kahdesta kokovaihtoehdosta. 🙂

  1. Nina: Keskiviikon iltatärpeistä löytyy, takki on viime syksyn mallistoa ja nimeltään Cayla Coat, mutta malli on täysin identtinen tämän syksyn Kelli Coatin kanssa. 🙂

 4. Hei. Pakko antaa palautetta Miia. Mistä johtuu (jo jonkin aikaa)että et vaivaudu kaikkiin lukijoidesi kysymyksiin vastailemaan, kuten ennen?

  1. Huhuu: Syynä on New Yorkin matka, rästiin jääneet työt, matkaltapaluuväsymys, neljän ihmisen muuttopakkaus, -siivous-, ja kantoapuna toimiminen (viimeinen muuttourakka oli lauantaina) sekä viikonloppuna alkanut oman kodin laittaminen kuntoon. Olen autellut ystäviäni todella paljon viimeisen parin viikon aikana ja yrittänyt löytää aina jostakin rakosesta aikaa teille blogin lukijoillekin. Olen vastaillut vanhempiin kommentteihin sekä sähköposteihin aktiivisemmin kuin näihin tuoreimpiin, pahoittelen vastausviivettä mutta parempaan en juuri nyt pysty. Yritän saada kaiken pikapuoliin ajantasalle ja elämän järjestykseen, tästä tulossa oma postaus kunhan tilanne tässä ympärilläni rauhottuu hieman. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *