Tunnelmaa & Tapio Anttila Collection -koristetyyny!

Tapio Anttila kuuluu Harri Koskisen ja Alvar Aallon rinnalla suosikkisuunnittelijoideni joukkoon, ja hänen luotsaamansa Tapio Anttila Collection -tuotemerkki oli näyttävästi esillä Habitare-messuilla. Minulla oli kunnia jutustella herran kanssa jo toistamiseen, ja arvostan suuresti hänen näkemyksiään hyvästä designista ja hyvän suunnittelutyön tärkeydestä ja toimivuudesta. Hänen osastonsa sai mielestäni ansaitusti Habitare 2015 – Parhaimman messuesillelaiton pystin, kuvamateriaalia Tapio Anttila Collectionin pisteestä voitte käydä kurkkaamassa messupostauksestani TÄÄLTÄ.

Omakotivalkoinen_23102015_8528.jpg

Omakotivalkoinen_23102015_8540.jpg

Tiirailin Lennolin valmistamaa Tapio Anttila Collection -logotyynyä Habitare-messuilla ilmeisestikin niin rakastuneen näköisenä, että minua kävi kai sääliksi. 🙂 Ihana Tapio halusi ilahduttaa minua ja muutamaa muutakin bloggaajaa lahjoittamalla meille ikiomat tyynyt, en voisi olla kiitollisempi tästä ystävällisestä eleestä. ♥ 

Omakotivalkoinen_23102015_8538.jpg

Olohuoneen muutos ja sohvan katoaminen ei ollut monen mieleen ja osa syystä on varmasti muutospostauksen epäonnistuneissa kuvissa. Olohuone on nimittäin oikeasti melko tunnelmallinen ja lokoisa paikka, varsinkin kun koristetyynyt ovat terästuolien selkänojaa vasten ja pöydällä kynttilät palamassa. 🙂 Moni antoi minulle lisäksi kritiikkiä siitä, että olohuone ei ole enää minimalistinen kaiken tavaran ollessa esillä. Tämä on tavallaan täysin totta – ulkoisesti olohuone ei ole niin tyhjä ja yksinkertainen, mutta sisällöllisesti se on edelleen yhtä minimalistinen. Tavaramäärä ei ole lisääntynyt ja itselleni iloa tuovat tilpehöörit ilostuttavat minua nyt paremmin kuin ennen, olohuone tuntuu omasta mielestäni kotoisammalta, eikä ne ritilätuolitkaan nyt niin huonon tuntuisia peffan alla ole. 🙂

Omakotivalkoinen_23102015_8535.jpg

Omakotivalkoinen_23102015_8531.jpg

En ollut ainut joka iski silmänsä kyseiseen logotyynyyn ja meitä oli melko monta kyselemässä sen tulevista ostopaikoista ja ilmestymisaikataulusta. Viimeisin tietoni että Vepsäläinen olisi ottamassa sitä myyntiin muun malliston ohella, mutta en ole satavarma… Toivottavasti ottavat ja mahdollistavat valikoimallaan sen saatavuuden, on meinaan ihana tyyny. ♥

Tunnelmallista syysiltaa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

16 kommenttia “Tunnelmaa & Tapio Anttila Collection -koristetyyny!

 1. Muutama tyyny ja kynttilä tuovat kummasti tunnelmaa 🙂 Tuohon tyynykokoelmasi istuu kuin nenä päähän.

  1. Hippu-76: Koristetyynyillä saa kyllä ihmeitä aikaan, ja Tapio Anttilan tyyny on kuin tehty kokoelmaani. ♥ ♥

 2. Mitä mieltä oot valkoisesta Juicy Salif -sitruspuristimesta? Sullahan on alumiininen, eli jos voisit vaihtaa valkoiseen niin vaihtaisitko, sisustukseen varmaan sopisi paremmin? puserrin taitaa olla jo hotellimaisen sisustustyylin ajoilta 😀 kauan on viihtynyt teillä!

  1. Jaana: En itse henkilökohtaisesti lämpene valkoiselle pusertimelle, minusta sen kuuluu olla klassisesti teräksinen. 🙂 En vaihtaisi teräksistä valkoiseen. 🙂

 3. Pöh, nuo Hayn ritilätuolithan on mielettömän mukavat istua, vaikka ensinäkemältä voisi muuta luulla! Edelleen tyylikäs kokonaisuus sinulla olohuoneessa 🙂

  1. Marjukka: Niin ovat, ei päälle päin uskoisikaan miten mukava niissä on istua. Tuo nojatuolimalli varsinkin on hyvä, vaikkei olekaan optimaalisin valinta elokuvien katselutuoliksi. 🙂

 4. Mä tykkään kyllä noista muista tyynyistä enemmän. Ja äkkiä katottuna näytti ihan sohvalta, tyynyt hämää niin hyvin 🙂

  1. Marita: Tyynyillä saa hämättyä hyvin. 😀 Ja ne tekevät koko olohuoneesta paljon kutsuvamman ja pehmoisemman, harmi etten käynyt hakemassa tyynyjä takaisin tytön leikeistä silloin kun tein ekan postauksen olohuoneen muutoksesta. 😀

  1. Mirkku: Ruukku on Anttilan Anno-malliston puukantinen säilytyspurkki, sitä saa edelleen ja myydään keittiöosastolta. 🙂

 5. No on kyllä tosi tunnelmallinen olkkari 🙂 Aika jännä, että miten pikkujutuilla saa ihmeitä aikaan.

 6. Menee nyt oho aiheen mutta Google ei osaa minua tässä auttaa. Viime kesän asuntomessujen sisustus ja rakennushallin sisäänkäynnissä heti oli Askon (vai Maskun) piste missä oli tummat keinuva masntasolla olevat nojatuolit. Mitkä tuolit ne olivat? Tiedätkö sinä tai joku muu lukija? Haluaisin nuo hankkia mutta en löydä mistään nimeä niille!

  1. Pikku-iia: Yritin itsekin googlen kautta etsiskella vastausta, mutten löytänyt mitään tietoa kyseisistä nojatuoleista. Toivottavasti joku lukijoistani osaisi auttaa… 🙂

 7. Hei,miten miehesi ja tyttösi on sopeutunut sohvattomuuteen? Missä iltaisin köllöttelette,tuoleissahan istutaan ?

  1. Loisa: Hyvin ovat sopeutuneet, tuoleissa saa myös mukavan takanoja-köllöttelyasennon kun tyynyt ovat selän takana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *