Habitare 2015 – Parhaat palat osa 1!

Kaupallinen yhteistyö: Habitare 2015 / Suomen Messut

Habitare messujen anti on tänä vuonna varsin hyvä, piensisustusta oli aikaisempia vuosia vähemmän mutta designkalustepuolella tarjonta oli entistäkin monipuolisempi. Löysin monia mielenkiintoisia näytteilleasettajia ja esittelen henkilökohtaisen parhaimmistoni kahteen postaukseen jaettuna. 🙂

Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Tapio Anttila Collection Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen

TAPIO ANTTILA COLLECTION

Messuilla lanseeratun Tapio Anttila Collectionin tuotevalikoima oli aseteltu esille upeasti ja osasto on yksi Habitaren parhaimmista. Tapio Anttilan suunnittelema ja Pedron valmistama Day & Night Bed -sohvasänky kuuluu messujen mielenkiintoisimpiin tuoteuutuuksiin. Se muuntautuu kahdeksi sängyksi, joita voi käyttää vieretysten parisängyn tapaan tai erikseen. Selkänojatyynyt kätkevät sisäänsä peitot sekä unityynyt kahdelle, pienemmät pitkulaiset putkityynyt vuorostaan petauspatjat.

Tämä monipuolinen tilaihme on täydellinen valinta mm. pieniin koteihin, jossa jokainen neliö on tärkeä, sekä vierashuoneisiin ja usein vieraita majoittaviin talouksiin. Tuhansien messuilla esiteltyjen tuotteiden joukosta yksi on itselleni ylitse muiden – yllä olevan kuvan täydellinen henkari, jonka Showroom Finland tuo markkinoille loppuvuodesta. Nämä henkarit minun on aivan pakko saada. ♥ Tapio Anttila Collection osastolla 7N11!


Habitare 2015 Cilla´s Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Cilla´s Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Cilla´s Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Cilla´s Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen

CILLA´S

Cilla´s tarjoilee ekologisia ihanuuksia kauniin arjen luomiseen. Suosittelenkin kaikkia messuille menijöitä tutustumaan Cilla´s -siivoustuotteisiin sekä Cilla´sin maahantuomiin Organic Companyn tekstiileihin. Omia lemppareitani ovat sitruunan ja rosmariinin tuoksuinen Siisti -siivoussuihke sekä vohvelikuvioiset pyyhkeet. Cilla´s osastolla 3B19!


Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Design Palet Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen

DESIGN PALET

Kotimaisen Design Paletin LUMO -lifestylemalliston tuotteet valmistetaan luomupuuvillasta, pellavasta ja bambusta ekologisesti ja eettisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Printit painetaan käsin myrkyttömillä painoväreillä, ja sisustustyynyjen täytteenä hyödynnetään PET -juomapulloista kierrätettyä Eco Soft -vanua. Tätä messupistettä ei kannata jättää väliin! Design Palet osastolla 3B59!


Habitare 2015 Miiko Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Miiko Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Miiko Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen
Habitare 2015 Miiko Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen

MIIKO DESIGN

Miiko Designin messupisteessä huokuu suomalaisuus ja suomalainen luonto. Laadukkaissa tuotteissa on käytetty luonnonmateriaaleja, kuten villaa, nahkaa ja koivuvaneria, ja ne valmistetaan Suomessa suurella sydämellä. ♥ Omaksi suosikikseni nousi yllättäen heidän laukkuvalikoimansa, josta löysin täydellisen olkalaukun itselleni. 🙂 Jos sinuun kolahtaa Marimekon tai Lumin laukkujen ulkomuodot, suosittelen piipahtamaan tässä pisteessä – samaan hintaan saa nimittäin nyt kotimaista Suomessa valmistettua laatutyötä! ♥ Miiko Design osastolla 3C61!


Habitare 2015 Late Night Shopping Sisustusinspiraatiota Omakotivalkoinen

UUTTA – Habitare Late Night Shopping

Tänään Habitaressa vietetään historian ensimmäistä Late Night Shoppingia ja messut ovat avoinna klo 20 asti. 🙂 Klo 17-19 Wine Cornerissa Designmuseon intendentti Suvi Saloniemi soittaa levyjä ja baarimikkoina häärivät sekä drinkkejä muotoilevat muotoilijat Tanja Sipilä ja Juha Kronqvist. Olisi ihana nähdä teitä lukijoita, joten jos olet Late Night Shoppailemassa iltasella, tulethan rohkeasti nykäisemään minua hihasta! 🙂

Ihanaa päivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Habitare 2015 – Parhaat palat osa 1!

  1. Blogissani on nyt lempiblogieni esittelyteksti, missä olen maininnut myös sinun omasi 🙂 käy ihmeessä katsomassa! 🙂

    1. Henski: Kiva postaus, muutama tuttu blogi lemppareistasi löytyi ja loput laitoin itselleni talteen illan blogilukuhetkeä varten. 🙂 Ihana olet! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *