Kotiasu ala Calvin Klein & alevinkki House of Brandon

Yhteistyössä House of Brandon

Nuorena en liiemmin raaskinut panostaa kotiasuihin ja olovaatteina käytinkin usein virttyneitä t-paitoja ja lötkähtäneitä trikoita tai collegehousuja. Nykyisin ajattelen kotivaatteista aivan toisin ja haluan tuntea oloni nätiksi ja siistiksi myös kotona laiskotellessani. Pitkäaikaisen yhteistyökumppanini House of Brandonin välityksellä pääsin aikoinaan tutustumaan Calvin Klein Underwear -merkin vaatteisiin ja sille tielle olen jäänyt – vaatekaappini kasvoi tällä viikolla uudella CK:n kotiasulla, joka on niin mukavan tuntuinen etten tavallisia vaatteita haluaisi millään pukea aamulla päälleni… 🙂

Omakotivalkoinen_23042017_431199.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2578.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_786273.jpg

Calvin Kleinin Top Hoodie Full Zip -huppari ja tyköistuvat Botton Pant Jogger -housut ovat ohutta collegekangasta ja naisellisella tavalla rennot. En hirveästi pidä perinteisistä väljemmän kaavan collegehousuista tai -huppareista, sillä niissä olo tuntuu varsinkin huonoina vatsapäivinä todella pulskalta. Näissä sitä vaaraa ei ole, sillä erityisesti housujen istuvuudessa on huomioitu naisen luontaiset kehon kaaret. Valkoinen toppi tai t-paita hupparin alle, tennarit jalkaan ja avot, ruokakauppakelpoinen arkiasu on siinä. 🙂

Omakotivalkoinen_23042017_2581.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_4313.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2584.jpg

Omakotivalkoinen_23042017_2575.jpg

HOB_MidseasonSale_23042017.jpg

Calvin Kleinin kotiasun lisäksi haluan vinkata teille House of Brandonin tänään alkaneesta välikausialesta, josta löytyy tuhansia tuotteita mukaanlukien Calvin Kleinia sekä Vero Modan ihanat mustavalkoiset raitatakit, joista postasin teille kolmisen viikkoa sitten TÄÄLLÄ. Kipin kapin kurkkaamaan House of Brandonin massiivinen alevalikoima –>

www.houseofbrandon.com/midseasonsale

*  *  *

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

Yhteistyössä House of Brandon


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

4 kommenttia “Kotiasu ala Calvin Klein & alevinkki House of Brandon

  1. Hyvä postaus! Olen samaa mieltä, että kotiasukin saisi olla kivan näköinen ja mukava ennen kaikkea. Tuolla asulla voi kyllä kipaista kauppaan. Tylsintä on, jos kotiasun joutuu vaihtamaan heti, kun astuu ulos ovesta. Hirveä vaiva pienen asian takia.

    1. anonyymi: Ennen sitä ajatteli jotenkin niin hassusti, että ei ole väliä miltä kotona näyttää eikä se haittaa jos joutuu monta kertaa päivässä veivaamaan vaatteiden vaihtamisen kanssa. Nyt vanhempana ja viisaampana pukeudun kotonakin siistimmin enkä enää jemmaa huonoksi menneitä rönttövaatteita kaappiin kotikäyttöä varten. 🙂 Eikä enää tarvitse puljata vaatteiden vaihtelunkaan kanssa, kun kotipäivinä kotivaatteet kelpaavat kauppareissullekin ihan hyvin. 🙂

    1. Minna: Housujen resori on ohut ja pehmeä, ja löysä. 🙂 Ei kiristä eikä tule lannekaarenkaan yläpuolelle jenkkakahvaa kuten tuollaisista erillisistä resoreista usein saattaa tulla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *