Asupostaus – Rakkaudesta raitoihin!

Yhteistyössä House of Brandon

Toteutan yhdessä House of Brandonin kanssa Rakkaudesta raitoihin! -teemapostauksen, johon poimin omat raitavaatesuosikkini heidän valikoimastaan. Raidat ovat tämän kevään suurimpia muotihittejä ja henkilökohtaisesti olen asiasta enemmän kuin iloinen – raita on yksi harvoista kuvioista, joita vaatteisiini kelpuutan. Tässäpä siis aikuiseen makuun sopivaa asuinspiraatiota, lievää raitamaniaa ja kivaa kevätfiilistelyä, s’il vous plaît! 🙂

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_23

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Ihastuin kovasti tähän Vero Modan hupulliseen VMSTRIPE BLOCK JACKET Snow White -kevättakkiin ja sen Marimekko-henkisyyteen. Hupullinen vuoreton takki sopii plussakeleihin neuleen päälle ja kesäiltoina shortsien ja mekkojen kanssa käytettäväksi. Tämä on aivan i-h-a-n-a! ♥︎

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_27

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_17

Pakko oli saada testiin myös tämä leveämmän vaakaraidan VMSTRIPE BLOCK JACKET Black Beauty ja nyt en osaa päättää kumpi takeista on kivempi. 🙂 Malli ja materiaali on molemmissa takeissa tismalleen sama, ainoa ero on raidan paksuudessa. Kumpi sinusta on kivemman näköinen?

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_78

Raidat eivät suinkaan takkeihin loppu ja seuraavana vuorossa on raitapaitapataljoona. 🙂 Vilan VISTRIPED 3/4 SLEEVE TOP on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava peruspaita. Pehmeä ja miellyttävä materiaali on mukavan tuntuinen ja hieman venemäinen kaula-aukko toimii raitakuosin kanssa hyvin yhteen. 

Omakotivalkoinen_raitamaniaa_29032017_78

Vero Modan ja Vilan kanssa Bestseller-emoyhtiön alaisuuteen kuuluvan Jacqueline de Yong:n JDYSPIRIT S/S STRIPE V-NECK TOP on ohutta ja eloisasti laskeutuvaa materiaalia. V-mallinen kaula-aukko on aavistuksen antava ja tarkkaan jouduin kuvia varten puseroa päälleni asettelemaan ettei mikään ylimääräinen vilahtele esiin. 🙂 Kiva peruspaita tämäkin ja sopii hyvin sekä housujen että hameen kanssa käytettäväksi. 

Omakotivalkoinen_Raitamaniaa_29032017_27

Viimeisenä esittelen teille Vero Modan VMJACINTA SS SHORT DRESS -trikoomekon, joka on ehdoton lempparini koko kuormasta. Monipuolisesti asukokonaisuuksiin sovellettavaa trikoomekkoa käytän itse pitkän topin korvikkeena mm. nahkalegginsien kanssa ja mikä ettei ilmojen lämmettyä ihan arkimekkonakin ilman legginsejä. 🙂

Raidallinen vaate saa mustavalkoisen asun näyttämään rennommalta ja tykkään varsinkin viimeisen kuvan asukokonaisuudesta, jossa raitamekko on yhdistetty mustiin nahkalegginseihin. House of Brandonilta löytyy runsaasti erilaisia raitapaitoja ja -mekkoja, joista omat poimintani ovat vain jäävuoren huippu. Jos sinäkin sytyt raitakuosille, kipaise kurkkaamassa valikoiman loput tuotteet täältä:

www.houseofbrandon.com/naiset

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg

(Yhteistyössä House of Brandon)


10 kommenttia “Asupostaus – Rakkaudesta raitoihin!

 1. Ihania kuvia! Mun mielestä se leveäraitaisempi takki on kivempi, joskaan ei ole helppo valinta koska molemmat on kivoja 🙂 Mäkin niin iloitsen raitojen muodikkuudesta, kerrankin löytyy kaapista valmiina kevätmuotia 🙂

  1. Liisa: Raitatakit on molemmat tosi kivoja, leveä raita näyttää paremmalta mutta kapea näyttää päällä hoikentavammalta. 🙂

 2. Makuasioistahan ei voi kiistellä, mutta minä pidän enemmän kapearaitaisesta takista.<br />
  Tuo trikoomekko on kyllä aivan yliveto ja sopii sinulle kuin nenä päähän 🙂

  1. Ulla: Kapearaitainen takki hoikentaa profiilia, leveämpi on raitakuosina kivempi ja selkeämpi. 🙂 Kapeaan varmaankin päädyn. 🙂 Trikoomekko on ihan paras, se on sellainen pese ja pidä -tyyppinen perusvaate joka sopii kaikkeen menoon. 🙂

 3. Moikka! Toivoisin jatkoa minimalisti-videopostauksille, niistä sai hyviä vinkkejä! Mukavaa kevättä sinulle 🙂

  1. Johanna: Minimalismi-aiheisille videoille tulee jatkoa, mutta aikaisempaa kevyemmässä muodossa. tein jokunen päivä sitten postauksen minimalismista ja siitä miksen ole enää vanhaan tapaani tuonut sitä esille:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/03/minimalistin-viimeiset-tunnustukset&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/03/minimalistin-viimeiset-tunnustukset</a&gt;

  1. Päivi S: raidat on on minunkin kestosuosikkeja, takeista tuo kapeampiraitainen on hieman hoikentavampi joten siihen taidan päätyä, iso ja leveä raita toimii sisustuksessa paremmin. 🙂

  1. Jenni: raitapaidat ja muutkin raidalliset vaatteet on klassikkoja ja ultimaattisia lemppareitani mitä tulee kuvioihin. 🙂 Minusta tuo leveäraitainen lihottaa vähäsen, kapeamman raidan takissa siluetti on jotenkin slimmimpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *