Asupostaus – Rakkaudesta raitoihin!

Kaupallinen yhteistyö: House of Brandon

Toteutan yhdessä House of Brandonin kanssa Rakkaudesta raitoihin! -teemapostauksen, johon poimin omat raitavaatesuosikkini heidän valikoimastaan. Raidat ovat tämän kevään suurimpia muotihittejä ja henkilökohtaisesti olen asiasta enemmän kuin iloinen – raita on yksi harvoista kuvioista, joita vaatteisiini kelpuutan. Tässäpä siis aikuiseen makuun sopivaa asuinspiraatiota, lievää raitamaniaa ja kivaa kevätfiilistelyä, s’il vous plaît! 🙂

Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen
Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen
Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen

Raidallinen kevättakki Vero Modalta

Ihastuin kovasti tähän Vero Modan hupulliseen VMSTRIPE BLOCK JACKET Snow White -kevättakkiin ja sen Marimekko-henkisyyteen. Hupullinen vuoreton takki sopii plussakeleihin neuleen päälle ja kesäiltoina shortsien ja mekkojen kanssa käytettäväksi. Tämä on aivan i-h-a-n-a! ♥︎

Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen
Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen

Vaaka- vai pystyraitaa?

Pakko oli saada testiin myös tämä leveämmän vaakaraidan VMSTRIPE BLOCK JACKET Black Beauty ja nyt en osaa päättää kumpi takeista on kivempi. 🙂 Malli ja materiaali on molemmissa takeissa tismalleen sama, ainoa ero on raidan paksuudessa. Kumpi sinusta on kivemman näköinen?

Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen

Mustavalkoinen raitapaita

Raidat eivät suinkaan takkeihin loppu ja seuraavana vuorossa on raitapaitapataljoona. 🙂 Vilan VISTRIPED 3/4 SLEEVE TOP on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava peruspaita. Pehmeä ja miellyttävä materiaali on mukavan tuntuinen ja hieman venemäinen kaula-aukko toimii raitakuosin kanssa hyvin yhteen. 

Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen

Ohut ja viileä t-paita

Vero Modan ja Vilan kanssa Bestseller-emoyhtiön alaisuuteen kuuluvan Jacqueline de Yong:n JDYSPIRIT S/S STRIPE V-NECK TOP on ohutta ja eloisasti laskeutuvaa materiaalia. V-mallinen kaula-aukko on aavistuksen antava ja tarkkaan jouduin kuvia varten puseroa päälleni asettelemaan ettei mikään ylimääräinen vilahtele esiin. 🙂 Kiva peruspaita tämäkin ja sopii hyvin sekä housujen että hameen kanssa käytettäväksi. 

Raidallinen kevättakki Asupostaus Omakotivalkoinen

Raidallinen trikoomekko

Viimeisenä esittelen teille Vero Modan VMJACINTA SS SHORT DRESS -trikoomekon, joka on ehdoton lempparini koko kuormasta. Monipuolisesti asukokonaisuuksiin sovellettavaa trikoomekkoa käytän itse pitkän topin korvikkeena mm. nahkalegginsien kanssa ja mikä ettei ilmojen lämmettyä ihan arkimekkonakin ilman legginsejä. 🙂

Raidallinen vaate saa mustavalkoisen asun näyttämään rennommalta ja tykkään varsinkin viimeisen kuvan asukokonaisuudesta, jossa raitamekko on yhdistetty mustiin nahkalegginseihin. House of Brandonilta löytyy runsaasti erilaisia raitapaitoja ja -mekkoja, joista omat poimintani ovat vain jäävuoren huippu. Jos sinäkin sytyt raitakuosille, kipaise kurkkaamassa valikoiman loput tuotteet täältä: houseofbrandon.com/raitamaniaa

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!10 kommenttia “Asupostaus – Rakkaudesta raitoihin!

 1. Ihania kuvia! Mun mielestä se leveäraitaisempi takki on kivempi, joskaan ei ole helppo valinta koska molemmat on kivoja 🙂 Mäkin niin iloitsen raitojen muodikkuudesta, kerrankin löytyy kaapista valmiina kevätmuotia 🙂

  1. Liisa: Raitatakit on molemmat tosi kivoja, leveä raita näyttää paremmalta mutta kapea näyttää päällä hoikentavammalta. 🙂

 2. Makuasioistahan ei voi kiistellä, mutta minä pidän enemmän kapearaitaisesta takista.<br />
  Tuo trikoomekko on kyllä aivan yliveto ja sopii sinulle kuin nenä päähän 🙂

  1. Ulla: Kapearaitainen takki hoikentaa profiilia, leveämpi on raitakuosina kivempi ja selkeämpi. 🙂 Kapeaan varmaankin päädyn. 🙂 Trikoomekko on ihan paras, se on sellainen pese ja pidä -tyyppinen perusvaate joka sopii kaikkeen menoon. 🙂

 3. Moikka! Toivoisin jatkoa minimalisti-videopostauksille, niistä sai hyviä vinkkejä! Mukavaa kevättä sinulle 🙂

  1. Johanna: Minimalismi-aiheisille videoille tulee jatkoa, mutta aikaisempaa kevyemmässä muodossa. tein jokunen päivä sitten postauksen minimalismista ja siitä miksen ole enää vanhaan tapaani tuonut sitä esille:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/03/minimalistin-viimeiset-tunnustukset&quot; target="_blank">https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2017/03/minimalistin-viimeiset-tunnustukset</a&gt;

 4. Raidat toimii aina, kesto suosikkeja. Kumpikin takki näyttää hyvältä eli kumpi vain hyvä.

  1. Päivi S: raidat on on minunkin kestosuosikkeja, takeista tuo kapeampiraitainen on hieman hoikentavampi joten siihen taidan päätyä, iso ja leveä raita toimii sisustuksessa paremmin. 🙂

  1. Jenni: raitapaidat ja muutkin raidalliset vaatteet on klassikkoja ja ultimaattisia lemppareitani mitä tulee kuvioihin. 🙂 Minusta tuo leveäraitainen lihottaa vähäsen, kapeamman raidan takissa siluetti on jotenkin slimmimpi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *