Syysuutuuksia Jyskiltä & blogiarvonta

Jyskin syysuutuuksien esittelytilaisuus järjestettiin eilen ja samassa yhteydessä pääsin kuulemaan Jyskin toteuttaman sisustuskyselyn tuloksista, joiden perusteella meillä suomalaisilla on varsin hyvänoloinen sisustusmaku. 🙂 Postauksen lopussa sisustuskyselyn tulosanalyysin jälkeen voit osallistua ihanan Jysk-tuotesetin arvontaan…

Jyskin syksyssä näkyy kolme täysin erilaista teemaa, joita yhdistää skandinaavisen rento kodikkuus eli hyggeily. Alla lyhyt teemakatsaus:

Soft Boheme

Soft Bohemessa vaaleat romanttiset sävyt yhdistyvät antiikkisiin elementteihin ja etnisiin kuvioihin. Tyylikokonaisuudesta löytyy mm. utuista roosaa, jota on maustettu täysin uudenlaisella tavalla yhdistämällä hempeään pastellisävyyn etnistä kuviointia sekä pintastruktuuria. Aika ja sen patina saa näkyä ja monet Soft Boheme -malliston matot ovatkin tänä syksynä “valmiiksi käytetyn” näköisiä.

Urbanity

Urbanity-mallistossa pääpaino on luonnonmateriaaleissa, kuten puussa, savessa, betonissa ja terrakotassa. Käytännönläheisessä urbaanissa tyylissä yhdistellään rennosti erilaisia asioita ja tekstuureja. Tiukkalinjainen mustavalkoisuus väistyy ja pehmeämmät kontrastit astuvat mustan ja valkoisen rinnalle. Naturellit puupinnat sekä viherkasvit ovat suuressa asemassa tässä trendikokonaisuudessa, sillä erotuksella että keväiset versonvihreät detaljit ovat vaihtuneet trooppisen viidakon tunnelmaan. Peikonlehti on tänäkin syksynä pop ja sen rinnalle on kirinyt kaktuslajikkeet, joita saa nyt aikaisempaa monipuolisemmin myös kukkakaupoista! 🙂

Dark Deco

Dark Decossa sävymaailma on selkeästi tumma ja tunnelmallinen. Omassa kodissani tätä tyylilinjausta edustaa parvekkeen kesällä uudistettu lookki (postaus parvekkeestani TÄÄLLÄ). Dark Decolle tunnusomaista on tummien sävyjen lisäksi ylelliset materiaalit, kuten sametti, silkki, metalli sekä kristalli. Tämä muistuttaa hieman greige-kauteni kaltaista sisustusta sillä erotuksella että sävyt eivät ole vaaleita vaan tummia.

Värien puolesta Jyskin mallisto noudattelee yhtäläistä linjaa muidenkin sisustusalan toimijoiden kanssa. Maanläheiset sävyt kuten vihreä, sininen, ruskea, terrakotta, luumunpunainen, sinapinkeltainen ja kivenharmaa ovat saaneet kavereikseen kermanvalkoista, uturoosaa ja vaaleaa petroolia.

Materiaaleissa erityisen in ovat vaaleat puulajikkeet, musta teräs, pehmeksi käsitelty puuvilla, sekä aidot villasta valmistetut tekstiilit kuten villamatot ja villaiset torkkupeitteet. Betoni, korkki ja messinki jatkavat vahvasti myös tämän syksyn sisustustrendeissä. Kirkkaita värejä (erityisesti keltaista), pitsiä ja graafisia terävälinjaisia kuoseja näkee syystrendeissä hyvin vähän.

Jysk toteutti yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa sisustuskyselyn*, johon vastasi 1000 miestä ja naista eri ikäryhmistä. Vastauksen tulokset kertoivat että peräti 72% heistä uskoo sisustamisen olevan keino kodin viihtyvyyden lisäämiseen ja siinä olen heidän kanssaan täysin samaa mieltä. Suomalainen sisustaja haluaa kotinsa olevan tyyliltään perinteinen ja klassinen (42%), skandinaavinen (31%) ja maanläheinen (39%). Romanttinen tyylilaji piti pitkään asemansa mutta kyselyssä se sai kannatusta vain 8% ja totta on että romanttiseksi mielletty sisustustyyli on ollut pitkään laskujohteinen.

Itse yllätyin siitä että jopa 58% kyselyyn vastanneista ilmoitti valitsevansa kotiinsa yksivärisiä kuoseja. Kaupoissa on niin paljon tarjolla erilaisia tekstiilituotteita joista ei väriä tai eloisuutta puutu ja olen jotenkin ajattelut että niistä tykätään kovasti vaikken itse niille lämpenekään. Omalla tavallaan oli helpotus huomata etten sittenkään ole poikkeuksellisen tylsä sisustaja, kun en yrityksistäni huolimatta lämpene monivärisille tuotteille. 🙂

Värien puolesta suomalaiset luottavat selkeyteen ja yksinkertaisuuteen, jota ehkä voisi kuvata myös maanläheiseksi. Vastaajista 28% kertoi suosivansa neutraaleja luonnonsävyjä, hyvänä kakkosena vastauksista nousi esiin oma lempparini valkoinen, joka sai kannatusta 21% äänimäärästä. Intensiivinen tehosteväri musta sai 10% äänistä. Kirkas keltainen jäi hännänhuipuksi, sen aikakausi on selvästi laantumassa ja monta vuottahan se ehti mustan ja valkoisen rinnalla efektivärinä palvelemaankin.

* JYSKin teettämä M3 Research – M3 Panelin -tutkimus, johon osallistui 1000 suomalaista vastaajaa iältään 18-70 vuotta. Tutkimus toteutettiin aikavälillä 19.6.-26.6.2017

Sain Jyskistä mukaani goodie bagin, jonka sisällön haluan arpoa yhdelle teistä. Palkintona on Jyskin 100% puuvillaa oleva Linbeldel-torkkupeitto, musta Karlanton-peilitarjotin sekä kaksi kehystettyä sisustustaulua, joita voi käyttää myös valokuvakehyksinä. Palkinto postitetaan voittajalle.

Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa miten syksy näkyy tai tulee mahdollisesti näkymään sinun kodissasi ja sisustuksessasi. Vaihtuuko sinun kotona värimaailma syksyn saapuessa tai lisäätkö tekstiilien määrää pakkasten paukutellessa? Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin 20.8.2017 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 21.8. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! 🙂

Kivaa päivää kaikille!

*Arvonnan tuotteet saatu Jyskiltä*

403 kommenttia “Syysuutuuksia Jyskiltä & blogiarvonta

  1. Uudet lakanat,päiväpeitto . Ja sisustustyynyt vielä tarvitsen. Viininpunainen & roosa sävyt miellyttävät.

  2. Verhot vaihtuvat vähän tummempiin, matot paksumpiin, kaikki kukat tulevat sisälle, kynttilät löytävät paikkansa.

 1. Aivan ihana arvontapaketti! Olen juuri muuttanut pienempään kotiin ja sisustellut sitä näköisekseni. Syksyn ostoslistalla ovat lämmin torkkupeitto ja uudet sohvatyynyt. Uusi sänky on juuri tilattu. Ostin Jyskiltä lipaston ja olin positiivisesti yllättynyt heidän valikoimastaan. Mukavaa syksyä! 🙂

 2. Omassa kodissa vuodenajanvaihtelut näkyvät uusina koristetyynyinä tai paremminkin koristetyynynpäällisinä. Niitä onkin kerääntynyt melkoinen määrä 😀 Nyt hakusessa on okran tai sinapinkeltainen päällinen.

 3. Kyllä vaihdan verhot, koristetyynyt jne vähän syksyisempään kesän mentyä ohitse. Kynttilöitä polttelen ja ne on sovittava sisustukseen. Joskus jopa mattoja laittelen vähän lämmittelemään jalkoja . Palkintona oleva paketti sopisi juurikin tyyliini. Hyvää syksyä!

 4. Meillä syksy näkyy sisustuksessa siinä, että pimenevinä iltoina fiilistellään tuikkukynttilöiden tuikkeessa, joten tuikkukipot otetaan kaapeista esille sisustusta täydentämään. Myös kesällä käytössä olevat kevyemmät huovat ja viltit vaihtuvat pehmeisiin taljoihin ja pörröisempiin lämpimiin turkishuopiin, joihin kelpaa kääriytyä jos viluttaa. Lisäksi ripustellaan pallovaloja! Väriteema ei juuri muutu, sillä meillä on ympäri vuoden melko neutraali värimaailma, joka koostuu enimmäkseen valkoisen, harmaan ja hopean sävyistä ripauksella mustaa. Mustan “syysmaton” tosin laitoin juuri tilaukseen, jonka tieltä vaaleanharmaa matto saa väistyä olohuoneesta!

 5. Tekstiilit vaihtuvat ja taljat kaivellaan pikkuhiljaa esille. Myös kynttilät syttyvät syysiltoja valaisemaan.

 6. Ei juurikaan näy, mutta vilkaisen torkkupeitteen ja kynttilöitä otan esille ja kesäisimmät tavarat laitan pois.

 7. Syksy tuo sisustukseen tunnelmavalot lyhdyissä, paljon kynttilöitä ja pehmoiset torkkupeitot sekä uudet syksyiset sohvatyynyt.

 8. Ihanan lämpöiset sävyjä. Itsellä ruskeaa, valkoista ja beiget. Tuo poltettu oranssi Upea!

 9. Tänä vuonna ei varmaankaan jaksa kipujen puolesta lähteä ostoksille eikä omissa kaapeissakaan löydy mitään kierrätettävää miä voisi laittaa esille. Tuo setti tulisi siis niin tarpeeseen <3

 10. Värit muuttuvat tummemmiksi, kynttilöitä ilmestyy vähän joka puolelle, matot löytävät takaisin lattioille.

 11. Syksyn tullen poltellaan enemmän kynttilöitä ja sisustusvalot viritellään tunnelmaa luomaan. Mitään suurta muutosta en suunnittele, mutta jos jotain pientä uutta kivaa osuu silmään niin peni piristys on aina paikallaan.

 12. Värimaailma muuttuu kotona tummemmaksi ja kirkkaat värit vähenevät. Eli verhot ja tyynynpäälliset menee vaihtoon. Myös torkkupeitto muuttaa sohvalle. 🙂

 13. Muutama syksyn värinen tyyny on hankinnassa ja yhden maljakon ostin syksyn väreissä. Tykkään muutenkin syksyn murretuista väreistä, joita on aina syksyisin tullut laiteltua. Nyt vaan tyynyt menneet ikävään kuntoon, niin pakko jo uudistaakki vähän niitä 🙂 Erilaisia oksia tulee haettua pihalta maljakoihin ja kynttilät taas kaivetaan kaapeista. Petivaatteet myös vaihtuu tummempiin.

 14. Vaihdan tyynynpäälliset ja torkkupeiton tummemman sävyisiin ja otan esille kynttilät.

 15. Ennen meillä muuttui sisustuksen värit vuodenajan mukaan, mutta nykyään sisustukseen tulee väriä jouluna ja joulun jälkeen tulee taas valkoinen väritys.

 16. Sisustustyynyn päälliset vaihtuvat ehkä murretumpaan, lämpöisempään sävyyn ja tuikut myös, joissa polttelen kynttilöitä. Ja kohta saakin luvan kanssa kaivautua villasukat jalassa viltin alle, kesä onkin mennyt sukitta 🙂

 17. Ihania tuotteita! ❤ Syksyksi olisi kiva vaihtaa kevyt torkkupeitto lämpimämpään 🙂 Opiskelija luo syksyn tunnelmaa tuikkukynttilöin ja nauttimalla iltateetä torkkupeittoon käpertyneenä – sisutukseen kun ei juuri ylimääräistä rahaa löydy.

 18. Kyllä syksy näkyy sisustuksessa niin sisällä kuin ulkona. Kausivaloja laitan sinne tänne. Lisäään tekstiilejä ja kynttilät palaa niin sisällä kuin ulkona.

 19. Syksyllä laitan olohuoneeseen paksummat verhot, joista ei näy läpi kuten kesäverhoista. Sisällä poltetaan kynttilöitä ja ulos laitetaan lyhtyihin kynttilät palamaan. Syksyllä pitää olla sisällä myös kukkia, kun niitä koko kesän katselee puutarhassa niin annetaan kesän jatkua kukkien muodossa.

 20. Hankin juuri lightboxin syksyä varten johon on mukava vaihtaa tekstejä fiiliksen mukaan. Kynttilöitäkin on jo tullut pimenevinä elokuun iltoina sisällä poltettua. Eilen katselin jo lyhtyjä sillä silmällä joko kehtaisi sellaiseen kynttilän laittaa parvekkeelle palamaan…ehkä maltan vielä hetken 🙂

 21. Kynttilöitä ja tuikkuja enemmän esille sekä koristetyynynpäällisten vaihtoa. Mitäs sitä hyvää vaihtamaan 🙂

 22. Värit ei vaihdu, mutta pääsen vihdoin sisustamaan uutta itserakentamaamme unelmieni omakotitaloa, joka valmistuu lokakuussa 😍😍

 23. Meillä on aika neutraali värimaailma kotona, joten tekstiilit ja sisustus pysyvät syksyn tullen pääosin samana. Pimenevinä iltoina olen jo nyt alkanut polttamaan kynttilöitä, mutta niiden määrä kasvaa syksyä kohden. Samoin parvekkeelle laitan lyhdyt takaisin. Uusi torkkupeitto on ostoslistalla.

 24. Kynttilöitä, kynttilöitä ja kynttilöitä;) Ulko-ovelle ja terasseille syyskuussa kanervaruukut ja lyhdyt.

 25. Kaivan vaatehuoneesta esille torkkupeitot, tummemmat sisustustyynyt ja vaihdan valkoiset kuultavat verhot paksumpiin valkoisiin verhoihin. Lisäksi haen varastosta lyhdyt ja kausivalot sekä kaivan kaapista kynttilät esille. Muutamat sisustusesineet vaihtuvat syksyisemmän värisiksi.

 26. Valkoinen kotini saa uutta syksyväriä tyynyissä, kynttilöissä, torkkupeitoissa, lautasliinoissa…. Tämän syksyn ja talven väriä en ole vielä päättänyt. Syyskuun lopulla vasta luovin kesäväristä.

 27. En erityisesti mitenkään “syksyiseksi” sisustusta muuta, mutta kyllä meillä muuten aian useamman kerran vuodessa vaihtuu verhot ja muut kodin tekstiilit. Myös kynttilänjalat ja tuikkuastiat otetaan syksyllä esiin ja torkkupeitteet lämpöä tuomaan. Ihana mustavalkoinen setti tää palkinto, sopisi vallan mainiosti meille ^_^

 28. Olen todellakin kausisisustaja! Nyt syksyllä laitan verhot olohuoneen ikkunaan, tuon pari huopaa lisää sohvalle ja vaihdan kesäisen värikkän koristetyynyt tummempiin ja rauhallisempiin. Kynttilät tietysti kuuluvat syksyyn, ja odotankin jo koska niistä pääsee tunnelmoimaan!

 29. Kyllä kaivan syksyn tullen esiin torkkupeitot ja myös villasukat. Sisustusvärit muuttuvat tummemmiksi ja tänä syksynä en osta uusia tuotteita. Tietysti myös kynttilöillä luon tunnelmaa. Kiva sisustuspaketti olisi mukava voittaa!

 30. Sisällä syksyllä sohvatyynynpäälliset vaihtuu vähän tummenpiin. Kynttilät ja lyhdyt tulevat esille sekä pallovalot peiliin 🙂 Ulos kanervat ja lyhdyt.

 31. Värimaailma kotona muuttuu syksyn myötä hieman tummemmaksi; harkinnassa olisi muunmuassa tummanvihreää/khakin väristä tekstiiliä sohvatyynyjen ja torkkupeiton muodossa. Erilaiset kuosit myös kiinnostavat, ne tuovat myös vaihtelua sisustukseen!

 32. Lyhdyt ja kynttilät kaivan kaapin kätköistä esille.Rakastan elävää tulta. Käännän nojatuolit takkaan päin. Takkaa lämpiää koti-iltoina. Kannan pihalta joitakin kasveja sisälle talvehtimaan. Otan viltit ja rakkaan sähkölämpöpeitteeni esille.

 33. Värit ja sisustus eivät muutu meillä mihinkään, mutta ensimmäiset kynttilät kaivoin jo esiin! 🙂

 34. Talja nahkasohvalle, torkkupeitto sohvan reunaan, kynttilät pöydälle ja lisäksi muutamia tunnelmaa luovia valaisimia päälle pimeneviin iltoihin. Se olisi mielikuvani seesteisestä syksystä. Todellisuus rempan keskellä ei ole sama, ehkä sitten ensi syksynä!

 35. Syksy näkyy siten, että kynttilät ja koristevalot hiipivät koloistaan esille ja tuntuu siten, että tekee mieli kaivautua viltin alle❤

 36. Totta puhuen en osaa vielä sanoa muuttuuko mikään syksyn myötä vai ei. Muutin viime syksynä ensi kertaan asumaan ihan yksin (siihen mennessä olin asunut joko vanhemmilla tai kämppisten kanssa), ja syksy menikin muuttohässäkässä, ja oma sisustusmaku on edelleen hieman hakusessa. Luultavasti ei kuitenkaan tule muuttumaan radikaalisti.

 37. En aio tänä syksynä juurikaan tehdä muutoksia sisustukseen. Pidän mustavalkoisesta tyylistä, ja se tulee säilymään, mutta pari uutta kivaa juttua minulla toki on ostoslistalla 🙂 Mukana ihanien tuotteiden arvonnassa!

 38. Syksyn tulon myötä nostan esille kynttilälyhtyjä, tuikkuja ja syksyiset viininpunaiseen ja oranssiin vivahtavat tyynynpäälliset tietenkään unohtamatta torkkupeittoja.

 39. Värimaailma ei muutu, mutta toki kynttilät ja lyhdyt kaivetaan esiin. Verhot vaihtuu syksyisiin tunnelmiin.

 40. Pääpiirteittäin värimaailma ei syksyn tullen muutu. Lisää taljoja sohvalle ja lyhtyjen alle. Laitan vaaleanpunaiset tuotteet kaappiin odottamaan ja otam esille viininpunaista ja enemmn vielä valkoista. Odotan jo kovasti että saan alkaa leivinuunia lämmittämään. Sitä varten täytyisi hommata sisustukseen sopiva puukori.

 41. Kesällä on ollut vaaleaa sinistä ja punaista tyynyissä ja kynttilöissä ja nyt ne vaihtuvat valkeaan ha mustaan ehkä ripaus oranssia myös ja rapukausi tuo punaista myös.

 42. Vaihdan “kesä”mattojen tilalle “talvimatot”, makuuhuoneisiin vaihdan verhot, otan kynttilät yms. esille. Ihana tuotepalkinto – varsinkin peilitarjotin

 43. Valkoinen “pohjaväri” pysyy ja kesän ajan pirteät keltaiset väripilkut (matto, kynttilät, ) siirtyvät pesun kautta odottamaan ensikesää ja tilalle hillitympää tehosteväriä vaaleanpunainen&harmaa maton, torkkupeiton, kynttilöiden ja parin koristetyynyn muodossa 😍

 44. Kauniit kynttilät esiin tunnelmaa luomaan ja toki kauniit korut lattialle, missä on villasukkia oma varasto 🙂 Suuria muutoksia ei tarvita, pienillä asioilla syntyy se syksyn sydän. Torkkupeitot, lämpimän pehmeät tyynymateriaalit. Kynttilään tuli, villasukat jalkaan, ihana torkkupeitto lähelle ja kauniiseen mukiin hyvältä tuoksuvaa teetä. Glögin kanssa sentään maltan vielä hetken odottaa 🙂

 45. Syksyn lähestyessä kotiin ilmestyy lisää lyhtyjä ja kynttilöitä. Myös pehmoiset huovat valloittavat sohvan.

 46. Syksyllä sytytellään kynttilöitä iltahämärissä. Olohuoneessa sisustustyynyt, verhot ja torkkupeitot vaihtuvat keltaisen ja harmaan sävyisiin.

 47. Voi miten ihania kuvia!

  Minä raahaan aina syksystä esiin kaikki hieman mausteiset värit plus tietenkin lempivärini, petroolinsinisen. Useimmiten peittojen ja tyynyjen muodossa 🙂

 48. Vaihdan lähinnä koristetyynyjen päällisiä vuodenaikojen mukaan ja lisään sisustukseen muhkeampia torkkupeittoja, taljoja ja tekoturkiksia syksyllä. Koristetyynyjen värimaailma muuttuu heleistä sävyistä jalokiviväreihin. Joulun lähestyessä sisustuksessa on ripaus blingblingiä, hopeaa tai kultaa ja tietenkin punaista. 😍

 49. Syksy näkyy pienillä tekstiilien vaihdoilla. Taljat ja viltit kaivelen sohvalle esiin ja tasot täytän kynttilöillä.

 50. Ostan varmaan toisenkin lampaantaljan sohvalle ja vaihdan tummemmat verhot. Vaihdan takanreunuksen kynttilälyhdyt tummemman värisiksi ja kesätuikkukipot menee laatikkoon odottaan uutta kesää.

 51. Syksyisin tyynyt vaihtuu pehmeämiin ja torkkupeitot lisääntyvät. Sävymaailma pysyy samana. Kynttilöillä (väreillä ja muodoilla) voikin sitten jopa hullutella.

 52. Ihanat maanläheiset värit!
  Vielä nautin vaaleista väreistä ja on kevyet ja ilmavat tekstiilit, mutta syyskuussa sitten on aika siivota kesä pois ja tuoda syksy esille. Lyhdyt ja kynttilät, sekä verhojen, tyynyjen ja sohvanpäälliset värit vaihtuu.

 53. Syksyllä haen varastosta kynttilälyhdyt parvekkeelle ja vaihdan ruukkuihin kesäkukkien tilalle kanervat ja krysanteemit. Olohuoneen tyynynpäälliset vaihdan talvisempiin ja ripustan somistevaloja ikkunanpieliin. Sohvalle kaivan kaapista pehmeän torkkupeiton. Lisäksi laitan aina tuikkukynttilöitä palamaan illan hämärtyessä. <3

 54. Ainakin lampaantalja ja villaviltit kaivetaan esille! Tänä syksynä kyllä sisustetaan muutenkin paljon, kun uusi koti on vielä aika keskeneräinen.

 55. Kynttilät kaivetaan kaapista ja taljoja sitten, kun ilmat kylmenevät. Jysk on kiva kauppa olen tehnyt sieltä useita sisustuslöytöjä.

 56. Kyllä kodissani syksy ja viileät kelit näkyvät. Laitan esille pehmeitä tekstiilejä, vilttejä ja taljoja. Sytyttelen useammin kynttilöitä ja saatan poimia ruskan värisiä lehtiä koristeeksi. Terassille sytytän valot ja lyhdyt ilmaantuvat oven pieleen. 🙂

 57. Meilläkään ei värimaailma vaihdu ihan oman laiskuuden takia, mutta kynttilöitä pääsee vihdoin polttamaan! Ja mikäpä olisikaan parempi tapa viettää pimenevää syysiltaa kuin käpertyä viltin (tummansininen tähtikuvioinen on tämän hetken suosikki) alle katsomaan Netflixiä?

 58. Sirkka M.
  Vaihdan makuuhuoneeseen verhot ja parvekkeelle hankin erivärisiä kanervia. Kynttilätkin otan esille. Tänä syksynä uutta ilmettä tuovat myös uusi päiväpeitto ja uusi matto makuuhuoneen lattialle. Hankin näet uuden ihanan Hästens-sängyn, ja sen myötä on kiva järjestää sisustukseen uudistusta.

 59. Tyynyillä syksyisempää ilmettä ja torkkupeitot käyttöön. Ehkä uusi matto olohuoneesee, tuikkuja ja valoja unohtamatta.

 60. Minä valmistaudun syksyyn laittamalla ikkunoihin Finlaysonin koivua. Ulkona kun lehdet tippuu, niin miun kotona vihertää edelleen 🙂

 61. Tämä vuosi on ollut sisustuksessa siitä poikkeuksellinen, etten ole kokenut tarvetta vaihtaa esim. Verhoja ja mattoja “kesä”tekstiileihin. Jotenkin kodin värimaailma on tuntunut jo pitkään täydelliseltä ja omalta. Harmaata, mustaa, utuvaaleanpunaista ja valkoista. Syksy näkyy kodissa torkkupeittojen ja koristetyynyjen ja kynttiläiden lisääntymisenä. Nyt tuntuu että näin on hyvä ja tämä on ihana olotila, hirvittää ajatella mitkä määrät ennen on mennyt rahaa kun vaihtelun halussa on ostanut jopa parikin kertaa vuodessa uudet verhot ja usein myös uusia mattoja. Tavaran karsiminen on ollut projektina jo pitkään ja mitä enemmän kaappeihin tulee tilaa, sitä kevyemmältä olo tuntuu. Nykyään kun näen jotain kivaa, mietin että tekeekö sen ostaminen minut onnellisemmaksi ja hyvin usein vastaus on ei.

 62. Syksyllä sisustusinto kesän jälkeen nostaa taas päätään. Kynttilöitä ja pari uutta tyynynpäällistä ne nyt ainakin pitää hankkia.

 63. Koti valmistautuu syksyyn, lisäämällä tekstiilejä sisutukseen, myös kynttilät ja murretut värit kiehtovat 😊

 64. Syksy näkyy kotimme sisustuksessa lisääntyvänä kynttilämääränä ja tekstiileinä. Värit eivät muutu, yhtä-kahta koristetyynynpäällistä lukuunottamatta.

 65. Verhot, sohvatyynyt ja muut tekstiilit vaihtuvat. Kynttiläsomisteet ja torkkupeitot esille 🙂

 66. Tyynynpäälliset vaihdetaan syksyn väreihin, torkkupeitot ja kynttilät ovat enemmän esille. Taljan otan myös melko pian esiin.

 67. Viltit , kynttilät ja pallovalot otan esille. Värimaailma vaihtuu hieman tummempaan tyynyissä ja peitoissa :).

 68. Syksy näkyy tekstiilien vaihdossa (verhot, sisustustyynyt), ja kynttilöiden lisäämisestä lähes jokapäiväiseen käyttöön. Myös viherkasvit alkavat kiinnostaa enemmän!

 69. Kynttilöiden polttaminen alkaa ja lisäävät kodikkuutta ja pehmeää valoa 😊 torkkupeitto tai viltti sohvalle lisäämään lämpöä!

 70. Syksyn saapuessa kaivan esille enemmän tuikkukippoja ja paksumpia torkkupeittoja. Sävymaailma pysyy edelleen hillityn mustavalkoisena mutta ehkä jotain pientä väriä voisi kotini kaivata 🙂

 71. Kotiin paljon kynttilöitä ja riittävästi fleece-peittoja niin saa kääriytyä illan tullen niihin&nauttia teetä,pirtsakat verhot olohuoneessa ni ei mieli synkisty syksyn saapuessa 😉

 72. Värimaailma pysyy kauniin värittömänä muuten, mutta yksittäisiä pieniä värielementtejä otan kuten kynttilänjalkoja. Muuten syksyisin ilmestyy torkkupeitot, tyynyt ja kynttilät. Ulos viritellään lyhdyt ja ulkoruukut talvea varten 😊

 73. Kuukauden päästä muutto kerrostalosta omakotitaloon ja odotan jo innolla että pääsee sisustamaan uutta kotia. Aika hillittyjä värisävyjä tulee varmastikkin olemaan. Hieman tulee aina vaihdettua värimaailmaa vuodenaikojen mukaan. 🙂

 74. Kynttilät ja lyhdyt tulee esiin. Värimaailma ei muutu, koska ikkunoista näkyvät pihlajat ja koivut hoitaa sen puolen <3

 75. Vaihdan tummemmat päälliset sohvatyynyihin .. ruskeaa, beessiä, tummanharmaata … torkkupeitot vaihdan myös, verhot vaihdan vasta jouluksi. Partsille laitan kanervia ja lyhtyjä sekä olkkariin tuikkuja.

 76. Värimaailma ei vaihdu, mutta hyllyt täyttyy kynttilöistä ja viltit otetaan esiin kaapin kätköistä (:

 77. Tummemmat sävyt ja kynttilät ja tunnelmavalojen lisääntyminen kielii syksyn saapumisesta. Pehmeyttä lisään myös taljoilla ja vilteillä. Ihana palkinto olisi oiva lisä syksyiseen kotiini.

 78. Pimeän tullen ulos tulee kynttilälyhdyt. Toisinaan laitan ikkunoiden väliin jäkälä-kanerva-sammal -asetelman

 79. Värimaailma meillä tulee samana pysymää, mutta iltasin taaperon nukkuessa varmasti tulee poltettua PALJON kynttilöitä samalla ku alkaa kutomaa talveksi lämpimiä asusteita 🙂 lisäksi koristevalosarjoja tulee laitettua ainakin olohuoneeseen 🙂

 80. Valoja lisään kotiin kynttilöitä ja muita pieniä valoja pujottelen vaikka pulloihin. Verhot vaihdan syksyisimpiin. maljakot täyttyvä syksyn kukista.

 81. Yleensä syksy ei juurikaan näy muuta kuin kynttilöinä, mutta nyt tekisi mieli sisustaa enemmänkin.

 82. Syksy tuo kotiimme tunnelmaa valaistuksen muodossa: tuikut ja kynttilät sytytetään iltaisin ja ikkunalle ripustetaan kesän tauon jälkeen iki-ihanat Happylights-pallovalot ❤️

 83. Torkkupeitot vaihtuu lämpimiksi,mattoja ilmestyy lattioille,kynttilöitä,keittiön ikkunat saavat verhot

 84. Kynttilöitä,tunnelmavaloja niin sisällä kuin ulkona.Tuoksuva tee kauniissa mukissa. Värikkäitä vuodevaatteita,tyynyjä ja verhoja tuomaan tunnelmaa.

 85. Syksy on ihan ehdoton lemppari vuodenaika ja näkyy kotona lämpimänä kerroksellisuutena; huopia/vilttejä sohvalla ja metallikorissa joihin kääriytyä, pöydillä ja hyllyillä kynttilöitä, verhot vaihdan paksumpiin, lampaantaljat sohvalle ja valoköynös parvekkeelle.

 86. Syksyllä huoneeni peruspilarit pysyvät samoina ja valkoinen edelleen kaiken pohjasävynä. Iltojen tullessa aikaisemmin varustan kuitenkin huoneeni lämpöä tuovilla sisustuselementeillä kuten kynttilöillä, huovilla ja kuparilla. Arvonnassa esiintyvät tuotteet sopisivat erinomaisesti huoneeseeni! 😀

 87. verhot vaihtuu vaaleisiin jotta olisi valoisampaa sisällä ja vilttejä otan esiin kun on mukava istua sohvalla viltin alla kun on syys säätä ulkona ja kynttilän valossa.

 88. Lyhdyt , kynttilät ja torkkupeitot nostetaan esille.
  Matto vaihdetaan ja takkaa ruvetaan lämmittämään ❤️.

 89. Tehostesävyt Minttu ja roosa saavat väistyä syksyisempien värien tieltä, ja tuikkukippoja pitää taas ripotella joka pinnalle 😀

 90. Värimaailma pysyy pääosin samana, mutta kynttiläkipot vaihtuvat keväisen vihreästä syksyn punertavaan ja kynttilät palavatkin enemmän kuin keväällä ja kesällä. Viltti on must tuote sohvan reunalla. Voi vaan päivän jälkeen pötköttää viltti päällä sohvalla, juoda teetä ja kuunnella kuinka sade rummuttaa ikkunaan.

 91. Vaaleat verhot vaihtuvat tummempiin, kasvit siirtyvät lähemmäs ikkunoita ja lyhdyt kaivetaan esiin.

 92. Syksyssä meillä näkyy kynttilöiden paljous. Sohvatyynyjen värit vaihtuvat pinkkiin ja lilaan. Pöytäliinat saavat samat sävyt. Kesällä pihamme on niin täynnä kukkia etten raaski pitää verhoja. Syksyllä kun on valot päällä koko päivän sisään näkyisi ja siksi verhot ilmestyvät ikkunoihin.

 93. Värimaailma pysyy melkolailla samana, lisään kynttilöitä ja kesällä pestyt matot lattialle 🙂 verhot vaihtuu ei-niin-kesäisiin 👍

 94. Kynttilöitä, kynttilöitä ja kerran vielä kynttilöitä, niitä ei ole koskaan liikaa.
  Paksumpi matto olohuoneeseen, verhot vaihtuu. Hipuleita ja torkkupeittoja joka puolella
  Jotain uutta, pientä piristävää ostetaan

 95. Lyhtyjä kaivetaan komerosta esiin jo esillä olevien kaveriksi. Sisustustekstiilit saa pysyä samana, valkoisen sohvan tilalle kyllä kutkuttaisi ostaa uusi tummempi. Ilman viilennettyä takkaan laitetaan tuli lähes joka ilta.

 96. Musta villashaali saa paikan sohvankulmaan. Sohvatyynyn päälliset saavat uuden värin. Verhot saavat uuden syysilmeen.
  Erilaisia kynttilä asetelmia ja lyhdyt parvekkeelle 🙂

 97. Värimaailma ei vaihdu, mutta vaihdan tekstiilit “talvisempiin” ja lämpimämpiin. Esimerkiksi sohvan tyynyt vaihtuvat pellavaisista ja puuvillaisista villaan ja ihanan pehmeään karvaan.

 98. Kynttilät, pehmeämmät/pörröiset viltit, lampaantaljat nojatuoleille ja paksummat matot saapuvat aina syksyn tullen lämmittämään kotia ☺️

 99. Syksynbtullessa värit vaihtuvat pastilleista murretumpiin sävyihin, ja huovat ja kynttilät pääsee vihdoin näkyville taas 🙂

 100. Kynttilät ja lyhdyt astuvat syksyisin kuvioon, kuten myös värimaailman vaihto kesäisistä väreistä hieman neutraalimmaksi. Myös tekstiilit vaihtuvat hieman, karvatyynyt tulevat aina kylmemmiksi kuukausiksi esiin 🙂

 101. Tänä vuonna uuteen kotiin muutto tuo lisämaustetta syksyyn ja varmasti sisustukseenkin tulee panostettua enemmän.

 102. Kesä on ollut värien aikaa, syksyllä hillitympää. Viltti, villasukat ja kynttilät pimeneviin iltoihin

 103. Värimaailma pysyy samana, mutta kynttilöitä on joka puolella. Lisäksi ihanan lämmin torkkupeitto löytää taas tiensä sohvalle.

 104. Nyt valkoiset verhot jotka vaihdan puunlehti kuvioisiin ruskeen sävyisiin verhoihin ja mattoja tulee vaihdettua joka vuoden ajan mukaan kuin myös verhot ja sängynpeitto vaihtuu…

 105. Uusia tekstiilejä ei hankita niin säilytystilan kuin rahatilanteenkaan takia, mutta viltit ja kynttilät kaivetaan esiin, parvekekukat väistyvät sisälle ja teemukeja näkyy paljon enemmän.

 106. Tummemmat värit palaavat sisustukseen, lampaantaljat löytävät taas paikkansa nojatuoleilta ja sohvapöydälle vaihtuu leikkokukkien tilalle kynttilät ja tuikkukipot 🙂

 107. Syksyyn tultaessa kodin värimaailma ei oikeastaan vaihdu. Meillä mennään ympäri vuoden melko tummissa ja ruskean sävyisissä väreissä. Syksy kuitenkin näkyy kodissa esimerkiksi koirien karvanlähdön seurauksena hallitsemattomana riehuvista karvakasoista huoneiden nurkissa ja tekstiileissa. Mutta jos sitä ei lasketa syyssisustamiseen, niin meillä syksy näkyy myöskin lisääntyneissä vilteissä ja torkkupeitoissa sekä kynttiöiden määrässä. Myös keittiön tasoille ilmestyy enemmän erilaisia teepaketteja ja mausteita.

 108. Torkkupeitot, takka ja kynttilät käyttöön, vuoteisiin untuvatäkit, vaihdan myös yleensä paksummat talviverhot keittiöön ja olohuoneeseen. Olen suunnitellut myös tekeväni pihapöydälle käpykranssin, pihalyhdyt, ja tietysti ulkovalot tulevat valaisemaan Huvitus-omenpuutamme.

 109. Syksy tuo sisustukseen kynttilät, tyynynpäälliset ja muut tekstiilit. Värimaailma muuttuu murretumman sävyiseksi.

 110. Syksyn tullessa kotiini hiipii vähän tummemmat värit, sohvatyynyt vaihtuu ja sohvalle tulee torkkupeitot lämmittämään kylmiä varpaita. Ja kynttilöitä tuomaan valoa. rakastan syksyä❤ Arvonnassa olevat tuotteet sopisivat just eikä melkeen kotiini!

 111. Syksy on ihanaa aikaa. Pimenevät illat, sateen tuoksu ja värit. Kotona on ihana käpertyä torkkupeittojen alle ja möyhiä tyynyistä pehmeä lepopaikka sohvan kulmaan. Lyhdyt ja kynttilät tuovat lempeää valoa sateen ropistessa.

 112. Ei sen suurempia muutoksia, kuin kynttilät palamaan. Vaihtelen sisustusta enemmän fiiliksen kuin vuodenajan mukaan. Tuo torkkupeitto olisi aivan mahtava lisä olohuoneeseen.

 113. Värimaailma ei vaihdu mutta verhot vaihdan paksumpiin ja pussilakanat myöhemmin flanellisiin.

 114. Syksyn sisustuksen värit ovat tumman sininen ja harmaanruskea. Ikean sohvaan vaihdan harmaanruskean päällisen ja vaihdan vaaleanharmaat kesätekstiilit tummansinisiin. Pöydillä palaa kynttilät ja takkaan laitetaan tuli, makuuhuoneessa vaihdan ohuet valkoiset verhot paksumpiin tummanharmaisiin. Meidän kodin syksy on jo vuosia ollut samanlainen, kivaa että tänä syksynä kotimme on myös trendikäs. Mukana arvonnassa!

 115. Lisään sisustukseen joitakin pehmeitä sävyjä ja värejä. Vaihan myös verhot paksumpiin.

 116. Kynttilät ottavat isointa roolia, lisäksi pari uutta extra torkkupeittoa ja syksyn värein maustetut koristetyynyt valtaavat sohvan.

 117. Syksyn tullen verhot vaihtuu vähän ruskeamman sävyihin. Kynttilöitä laitan iltaisin palamaan ja varsinkin tuoksukynttilät 🙂 viltit laitetaan sohvan selkänojiin ilmojen viiletessä 🙂 joitakin valosarjoja myös laitan esille.

 118. Makkariin laitoin metallisia luonnonvalkoisen ja beigen sekä tummanbeigen erikokoiset perhoset. Verhot valkeat valoverhot, joissa läpi näkyvät lehdet, matto luonnonlakeja puuvillamatto, jossa harmaat painetut kukat, taulu Kirjeitä kirjoittava nainen juliste lasilla ja ruskealla kehyksillä ja vaalea roikkuva kattolamppu jossa tummanruskeat hapsut.

 119. Tuo näkyy kynttilöiden määrässä lähinnä. JA jos voitto napsahtaa, niin noina uusina tuotteina

 120. Kesäksi olen poistanut matot lattioilta, nyt ne laitetaan takaisin. Ja verhot vaihtuvat vähän paksumpiin ja eri värisiin.

 121. Syksyn tullen otan esiin vilttejä/torkkupeittoja olohuoneeseen sohvalla ja keinutuoliin sekä makuhuoneisiin. Niiden alla saa lämmitellä ja tuovat vaihtelua sisustukseen. Toki syksyyn kuuluu kynttilät ja erilaiset valot, mm. pallovalot ison lyhdyn sisällä on ajastettu jo joka ilta valaisemaan.

 122. Meillä ei syksy sisustuksessa erityisemmin näy. Marja-aikana ei juuri johda eikä kiinnosta sisustella :D. Lokakuussa kynttilöiden myötä aloitan jo jouluun virittäytymisen. Minä kun olen todella jouluihminen 🙂

 123. Syksyisempiä sävyjä tyynynpäällisiin, lämpimämpiä torkkupeittoja, kynttilöitä, ehkä uudet verhot.

 124. Kyllä näkyy! Meille tuli vauva joten kodin sisustus on jo hieman muuttanut muotoaan. Aion vaihtaa meille uudet verhot olkkariin. Myös sohvatyynyt saa uudet päälliset ja käytän paljon tunnelmavalaistusta sekä poltan kynttilöitä. Muutama taulu odottaa seinään kiinnitystä sekä eskari-ikäisen pojan huoneessa että makuuhuoneessa. Puuhasteltavaa riittää, mikä on kiva sillä vietän kotona äitiyslomalla ainakin seuraavan vuoden taikka kaksi.

 125. Kyllä, tykkään syksyisistä väreistä ja keltainen on suosikki värini. Tavallisia kynttilöitä ei meiltä löydy, ainoastaa led versioita koska koen niiden olevan meille turvallisempia. 🙂 Nyt on itselleni iskenyt kauhea sisustusvimma, koska olemme myymässä kotiamme ens vuonna niin haluaisin kodin näyttävän myös mukavalta muidenkin silmissä tai yritys on ainakin kova.

 126. Syksyn myötä sisustuksen värimaailma vaihtuu hieman tummemmaksi ja tunnelmallisemmaksi. Laitan myös joitain koristevalosarjoja esim. lyhtyihin ja kynttiläsommitelmia tuomaan valoa pimeneviin iltoihin 🙂

 127. Kynttilät ja tuikut esille ja torkkupeitot sohville. Ihanaa kun tulee pimeää ja saa laittaa tunnelmakynttilät palamaan <3

 128. Voi, syksyn tulo on parasta! Voi kaivaa kynttilät, tunnelmavalot, lyhdyt, viltit ja villasukat kaapista. Syksyä on ihana fiilistellä peiton alla kaakao kädessä 😊

 129. Syksyisin vaihdan verhoja tummempiin ja kaivelen kynttilöitä esille. Parvekkeelle saatan ostaa callunoita.

 130. Meillä on muutto uuteen kotiin ja kaikki kalusteet hankitaan jyskistä. Nyt kun on syksy jyskistä löytyy kaikkea ihanaa sisustukseen! Ehdottomasti hankinnoissa otetaan mallia tästä postauksesta!

 131. Usein syksyllä iskee pieni sisustusinnostus, kun kotiin tulee uusia sisustuskuvastoja uutuuksineen 😀 Ehkä heleimmät värit vaihtuu myös tummempiin sävyihin ja valaistusta tulee mietittyä enemmän. Ja kynttilöitä -ne luo tunnelmaa!

 132. Kynttilöiden ja lyhtyjen polttaminen alkaa heti iltojen hämärtyessä. Keittiön ja olohuoneen vihreähkö värimaailma muutetaan harmaaksi ja siihen vaihdellaan väripilkkuja(=tyynyt,tekstiilit) fiiliksen mukaan. Joulua kohti punaisempaan. Kiva arvonta, kiitos siitä!

 133. Syksyn tullen vaihdan sisustukseen sinistä väriä pienissä määrin, esim. kynttilöillä. Tekstiileitä vaihdan vasta myöhemmin talven tullessa ja joulun lähestyessä. Tänä syksynä kyllä kiinnostaisi vihreän sävytkin.

 134. Pikkuhiljaa lisäilen lämpimiä elementtejä sisustukseen, kuten lyhtyjä, kynttilöitä, tekoturkiksia, torkkupeittoja. Värimaailma pysyy maanläheisenä kuten kesälläkin.

 135. En varsinaisesti muuta mitään sisustuksessani, mutta läpivuoden pöydällä olevat tuoksukynttilät laitan palamaan. Syksyiltojen pimetessä laitan myös led-köynnökset tuomaan tunnelmavalaistusta. Lisäksi vaihtelen koristetyynyn päällisiä vuodenajan ja mielialan mukaan! Kotini on muutenkin (ainakin omaan makuun) värikäs – on valkoista, limenvihreää, turkoosia, harmaata, ruskeaa ja mustaa. Syys-iltana on ihanaa käpertyä sohvalle vilttien sisään lukemaan kirjaa ja juomaan vaikka lempi teetä 🙂

 136. Kynttilät palaa jo sisällä iltaisin, iltojen pimetessä myös ulos lyhdyt. Verhot vaihtuvat paksumpiin kun ilmat kylmenee ja lisään mattoja lattialle.

 137. Kynttilät palaa jo iltaisin, ulos lyhdyt. Verhot vaihtuvat paksumpiin kun ilmat kylmenee. Mattoja lisää lattialle syksyn tullen.

 138. Ihanaa, syksyn tullen ja iltojen pimentyessä voi taas kynttilät kaivaa esiin. Värit kotona ei ole hirveän radikaalisti muuttumassa. Syvän viininpunaisista verhoista haaveilen olohuoneeseen.

 139. Sisustuksen pääelementit pysyvät, mutta kynttilöitä, taljoja sekä torkkupeittoja tulee lisäiltyä.

 140. Värit ei juurikaan vaihdu, mutta erilaiset kynttilät, viltit ja peitot tulevat kesän kätköistä esille.

 141. Kynttilät, tunnelmavalot ja viltit tulevat esiin sisustuksessa. Takan kesätauko on pian ohi ja takan ääreen kulkeutuu taas taljat ja lattiatyynyt. Syksy on tunnelmallisin ja inspiroivin vuodenaika <3

 142. Kesän jälkeen laitetaan matot taas lattiaan, kun lattiat viilenee eikä lapset juokse paljain varpain ulkoa sisälle sataa kertaa päivässä.

 143. Värimaailma ei vaihdu, mutta tuikkuja ja kynttilöitä tulee lisää paljon ja kaapista löytyy pullo punaviiniä aina syksyisin🙈

 144. Syksyn tullen lisään kynttilöitä ja vaihdan kaikista kesäisimmät tekstiilit pois. Parvekkeelle istutan kanervia kesäkukkien tilalle.

 145. Värit taitaa pysyä mutta kynttilöitä ja tuikkuja ja takkapuita valmiiksi. Torkkupeitto sohvalle

 146. Kyllä syksy näkyy kotonani 🙂 Lisään värejä ja vaihdan torkkuhuovat villaisiin. Myös kynttilät kaivan esiin ja tunnelma kotona muuttuu pesämäisemmäksi 🙂

 147. Isoa muutosta ei tule syksyn myötä, mutta huopia, tyynyjä ja kynttilöitä ilmestyy kyllä olkkariin. 🙂

 148. Syksyn tullessa lisään sisustukseen paljon kynttilöitä. Lisäksi tekstiilit vaihtuvat syvempiin sävyihin, lisään paljon vilttejä ja huopia. Rakastan myös pienempien valaisimien avulla luotua tunnelmaa. ❤️

 149. Pimenevät llat innostavat kaivamaan kynttilät esiin. Ja sitten, kun ilmat kylmenee, alkaa myös takan poltto. Näistä syntyy syksyinen tunnelma, joku uusi tunmempi sohvatyynynpäällinen saattaa myös löytää meille tiensä.

 150. Kesän vaaleanpunaiset sävyt vaihtuu petroolinsiniseen, mustaan ja valkoiseen. Kynttilät, torkkupeitot ja tyynyt vaihtuu pehmeämpiin “pörrö” materiaaleihin. Verhot pidän vaaleina niin ihana luonnonvalo pääsee sisälle! Sisälle maljakkoon prässättyjä ja kuivattuja vaahteranlehtiä!😍 Pienillä muutoksilla syksy tulee sisällekkin!

 151. sisustus vaihtuu koko ajan enemmän maalaisromantiikasta moderniin ja skandinaaviseen suuntaan. Jouluksi lähes valmista 🙂

 152. Värit pysyvät samana vuodenajasta toiseen mutta kynttilät ja villasukat kaivetaan kaapista jälleen käyttöön!

 153. Ainon hankkia uusia, etnisiä kynttilälyhtyjä ja panostaa kauniisiin kynttilöihin. Olemme sisustaneet kotimme luonnonläheisillä väreillä ja materiaaleilla, sillä pidämme urbanity-tyylistä. Etniset kuviot ja materiaalit ovat ihania, joten niitä pyrin lisäämään sisustukseen. Tuotepaketin torkkupeitto olisi erityisen tervetullut meille, sillä sen kuviointi on juuri sitä mitä me haemme. Luonnonläheiset värit kodissamme tulevat tänä syksynä saamaan kaverikseen myös tumman turkoosin.

 154. Iltojen pimetessä kaivan kynttilät ja lämpöiset viltit kaapista! Muutto ensimmäiseen “omaan” kotiin edessä ja pää täynnä ideoita kuinka mikäkin huonekalu laitetaan ja kuinka pääsee sisustamaan syksyisin elementein. Vaikka jokainen vuoden aika on ihana ja jokaisessa löytyy ikäviäkin asioita, on syksy ehdoton lemppari!! Juuri pimenevien iltojen pelastajien kynttilöiden takia!

 155. Syksyllä tummia sävyjä ja niiden kaveriksi hieman kirkkaampia syksyn värejä. Lämpimiä huopia ja kynttilöitä olohuoneeseen ja parvekkeelle. Saa nähdä mitä uuteen asuntoon kehittelen vielä syksyn tullen..

 156. Syksy näkyy meillä vähän jo nyt mm. kynttilöiden ja torkkupeittojen muodossa. Kohta taidan laittaa lampaantaljankin taas lattialle. Syksyssä on jotain niin tunnelmallista 🙂

 157. Meillä tulevat kynttilät esiin ja tunnelmavaloja lisään sisustukseen. Väreinä meillä on aina valko-harmaa-musta. Nyt syksyä kohden mentäessä olen innostunut lisäämään myös pehmeyttä, puumateriaaleja, taljoja ja karvavilttejä muuten meidän modernin kylmähköönkin kotiin. Käyn varmasti keräämässä myös käpyjä ulkoa sisustuselementiksi purkkiin tai kynttiläasetelmaan 🙂

 158. Väri maailma pysyy samana, eli valkoista ja harmaata😍😅 Mutta syksynä tykkään poltella kynttilöitä ja lyhtyjä. Ja mikä ihanaa käpertyä erillaisiin torkkupeittoihin😊❤

 159. Syksy ei opiskelija-asuntooni tuo paljoakaan muuta uutta kuin sen, että tuoksukynttilät laitetaan taas esille ja niitä poltellaan pimenevissä illoissa.

 160. Värimaailma tai sisustus ei vaihdu sen enempää, kuin että kaivan kynttilät ja peitot esille. Myös lasinaluset otan kaapista kuumia kaakaomukeja varten lähettyville 🙂

 161. Syksyn tullen kodin valtaa kynttilät, niin tuikut kuin pöytämallisetkin. Välillä mietin että onkohan tää jo paloturvallisuusriski 😀 Vaikka turvallisesti tietty poltankin. Rakastan myös koristetyynyjä ja vilttejä. Kynttilät ja tekstiilit on ne missä värit vaihtuu sesongin mukaan ja se onkin piristävää. Tää syksy on vähän erilainen, nykyisen asunnon vuokrasoppari päättyy parin viikon päästä ja uutta ei ole vielä löytynyt. Stressiä lisää samalla viikolla alkava uusi koulu monen vuoden tauon jälkeen. Muutokset on ahdistaneet niin paljon, etten ole oikeastaan ehtinyt tutustua syksyn ihaniin sisustusuutuuksiin. Stressi on aiheuttanut jo ihan fyysistä pahoinvointiakin, joten olisiko mitään ihanampaa kuin kääriytyä uuteen torkkupeittoon ja sytyttää uudelle tarjottimelle kynttilät 🙂

 162. Lämpöinen villaviltti (ja villasukat!) kaivetaan esille, jonka lisäksi leikkokukat vaihtuvat kynttilöihin 🙂

 163. Kesän keltaiset verhot ja tyynyn päälliset vaihtuvat takaisin harmaaseen ja valkoiseen (jos en hurahda johonkin muuhun väriin)
  Lyhdyt tekevät paluun olohuoneen samoin kynttilät.
  Tänä vuonna ehkä tosin siirrymme led kynttilöihin (vaikka eihän ne yhtään niin nättejä olekkaan)
  Mutta niitä voi turvallisesti antaa pienen neidin katseltavaksi.
  Ehkäpä torkkupeitotkin kaivellaan takaisin.

 164. Värit pysyvät samoina syksylläkin, eli valkoinen ja harmaa. Mutta lämpimillä vilteillä, taljoilla ja pehmoisilla tyynyliinoilla saa syksyn tuntua sisustukseen.

 165. Syksyn tullessa kotisohvalle tulee torkkupeittoja, kynttilät sytytetään tunnelmaa ja lämpöä antamaan, sisustuksen värimaailma vaihtuu hivenen tummemmaksi. Takka otetaan tietenkin jälleen käyttöön ja parvekkeelle hankittiin juuri lämpölamppu. Syksyä odotellessa!!

 166. Itse vaihtelen vähän syvempiä värejä esimerkiksi sängyn koristetyynyihin sekä vaihdan kevyemmät verhot. Ja tietysti asunto täyttyy kynttilöistä 👌🏼

 167. Värimaailma on mulla aika neutraali ympäri vuoden, mutta kynttilät ja valonauhat tulee syksyllä tuomaan vähän lisävaloa kasvavaan pimeyteen 😌

 168. Syksy on ihanaa aikaa <3 rakastan murrettuja, tummia värejä mm. maastonvihreää ja viininpunaista. Niitä tulee varmasti olemaan asunnossani. Paljon lämpöä – kynttilöitä ja peittoja.

 169. Laitan kynttilöitä ja lyhtyjä sinne tänne koristeeksi ja varmasti hankin jonkun syksyisen värisen (oranssi, punainen, ruskea, keltainen) lämpimän torkkupeiton. Myös syksyn sävyiset itse maalatut koristetaulut löytävät varmasti paikkansa 🙂

 170. Olkkarin verhot ja sohvatyynyjen päälliset vaihtuvat… Ehkä pari uutta sohvatyynyä, ja tuo viltti olisi aivan mahtava houkutin käpertymään sohvannurkkaan 🙂

 171. Kynttilöitä, takkatulta torkkupeittoja siinä ne tärkeimmät.
  Kyllä syksyn raikkaus on kerrassaan ihanaa .

 172. Jonkin verran tulee muutoksia sisustukseen. Ei mitään kovin radikaalia, mutta tekstiilien vaihto (sohvatyynyt, verhot, päiväpeitteet) vaihtuu “kylmempään kauteen” sopiviksi.

 173. Jätän nämä hommat ihan suosiolla vaimon kontolle, hänellä on silmää sisustukselle enempi kuin minulla 🙂
  Syksyllä kuiten liikutaan erityisen paljon ulkona.

 174. Sormet alkaa syyhytä kynttilöitä ja torkkupeittoja kohti, ja sitä mukaa kun piha- ja metsähommat vähenee, lisääntyy käsityöt ja keskeneräisten käsitöiden korit ympäri taloa 🙂 värimaailma mahtanee pysyä samana, vaikka pienin askelin yritänkin liikkua kohti mustavalkoharmaata (hitaalla menestyksellä koska rahatilanne), piristeenä uturoosa ja pastellipetroli (vai mikä se oli?) kuulostaa toki hienolta ettei tulisi ihan niiiiin tylsää. Mintunvihreäkin pastellimaisena miellyttää silmää 🙂

 175. Meillä laitetaan lyhtyjä, kynttiläasetelmia ja vilttejä joka puolelle torjumaan pimeää. Kunhan ilmat kylmenevät lisää tulee matot lattialle. Verhot vaihtuvat kevyistä hieman paksumpiin ja lämpimän sävyisiin.

 176. Syksyn tullen lisätään lämpöä sisustukseen; kynttilöitä ja pehmeyttä tekstiileillä, pehmeät&pörröiset viltit ehdoton juttu! 🙂

 177. Tyyli ei juuri vaihdu…aina täällä näyttää lapsiperheen arjelta, mutta lisää tunnelmavaloja kaivetaan esille syksyn myötä 😊

 178. Mä en juurikaan vuodenaikojen mukaan vaihda sisustusta vaan fiiliksellä. Syksyn myötä kynttilät löytää paikkansa lipastonen päälle.

 179. Sisustus ei muutu. Ainoastaan joulu tuo pienen muutoksen koristeiden oudossa.muuten sisustus pysyy samana ympäri vuoden.

 180. Kynttilät ja lyhdyt kaivan kaapista esille ja ehkä jotain sisustusvaloja laittelen. Ulos talven kestäviä kanervia/callunoita ja valoja myös.

 181. Muutto on edessä syksyllä ja uuteen kotiin tulee varmaankin melko vaalea sisustus, paljon pehmeitä materiaaleja kuten tyynyjä ja torkkupeittoja…😍

 182. Mulla syksy näkyy kynttilöin ja lämpimin peitoin. Valkoinen siirtyy sisustuksesta, tilalle tulee rikottuja luonnon värejä, punaista ja ruskeaa.

 183. Meillä vaihtuu tekstiilit tummenpaan aina syksyä kohden ja laitamme kynttilöitä ja paljon koska niitähän ei oi olla koskaan liikaa, parvekkeelle laitamme himmeät koristevalot. Sohvalle ja parvekkeelle tulee ihanan pehmoisia vilttejä. Arvonnan viltti sopisi täydellisesti sohvalle koska värimaailma on samanlainen ♡

 184. Otan esiin kynttilät ja lyhdyt heti kun illat alkavat pimentyä! Sohvatyynyt vaihtuvat syksyn sävyihin ja erilaiset filtit valtaavat myös sohvan ja nojatuolit 😊

 185. Meillä syksy näkyy lähinnä kynttilöiden ja koristevalojen lisääntymisenä, sekä paksumpien vilttien sohvalle ilmestymisenä! 🙂

 186. Kyllä vaihtuu ja nyt vielä paremmin kun ensikuussa muutto niin kaikki menee vaihtoon. Perus värit on musta-valkoindn mutta näin syksyllä tykkään sinapin väristä. Kesällä väri oli tänä vuonna oranssi. Vaihdan jopa jouluksi punaisen tehoste värin😊

 187. Vaihdan verhoja , tyynynpäälisiä ,mattoja sekä muita tekstiilejä aika usein,en niinkään vuodenaikojen mukaan vaan ihan muuten vain . Vaaleat matot ovat vaihtunut tummempiin jo siitäkin syystä,kun on tuo karvaturri jonka tassuissa tulee sade kelillä sisälle hiekkaa ja muuta roskaa.

 188. Paljon kynttilöitä, lämmin torkkupeite, värikkäät kuosit saa vaihtua tummempiin. Matto vaihtuu myös paksumpaan 😊

 189. Värimaailma muuttuu hieman tummemmaksi, kesällä ollut vaaleankeltaista-/punaista, kun taas syksyllä esim. viininpunainen on yksi suosikeista. Lampaantaljat ja torkkupeitotkin otetaan esille ja tietysti kynttilät! 🙂

 190. Syksy tulee näkymään sisustuksessa siten, että kaapeista otetaan esille taas ne lämpimimmät viltit. Parvekkeelle laitetaan ihanat hehkulamput. Tarkoituksena on myös sytytellä piristävän värisiä kynttilöitä.

 191. Värit pysyvät samoina, tyynyt ja peitot lisääntyvät sohvalla jotta olisi pehmeä ja lämmin käpertyä sinne pimeinä iltoina. Kynttilät myös syttyy iltaisin.

 192. Kynttilät pääsee taas käyttöön, vaaleenpunasen tilalle tulee tehosteväriks keltasta tai jotain muuta syksyistä ja torkkupeitot vaihtuu villaisiin ja pörröisiin🤗

 193. Lisään sisutukseen lyhtyjä ja kynttilöitä, sekä otan kesän ajan koristeena olleet viltit ja peitot käyttöön.

 194. Olemme kevättalvella muuttaneet uuteen kotiin ja sisustaminen on vielä kovin keskeneräinen. Tarkoitus on sisustaa seiniä tauluin ja valokuvin sekä tehdä vielä hieman remonttia.

 195. Tekstiilit vaihtuu ja sisustustavaroissa hieman päivitystä, mutta muuten sisustus pysyy aika samana.

 196. Muuttui paljonkin, kaikki pirteät kesävärit vaihtuvat tummempiin ja lämpimimpiin sävyihin. Kaivan kaikki torkkupeitot esiin mitä kesän aikana on jemmannut laatikkoon, sekä myös kynttilöiden suurkulutus alkaa😍 Villasukkia lojuu jokapuolella ja pipot ja kaulahuivit alkavat täyttää eteisen! Syksy on ehdoton lempi vuoden aikani ja silloin kuuluu juoda viltin alla kynttilän valossa teetä tai kuumaa kaakaota vaahtokarkeilla❤ Syksy tulisit jo!🍁

 197. Syksyn tullessa sisustukseen lisään kynttilöitä ja lyhtyjä tuomaan tunnelmaa. Torkkupeitot saapuvat taas sohvan reunalle ja parvekkeelle. Lasitetulla parvekkeella voi kynttilöiden valossa istuskella viltti päällä ja nauttia yhden punaviinilasillisen. Kesäiset pastellinsävyiset sisustuselementit olohuoneessa vaihtuvat hieman tummempiin sävyihin.

 198. Värimaailma ei vaihdu. Pysyy musta-valkoisena. Kynttilöiden ja muiden valojen määrä lisääntyy iltojen pimetessä.

 199. Uusia värikkäitä torkkupeittoja ja kukkaruukkuja on hankittu jo, sekä lisää huonekasveja. Kynttilälyhtyjä otetaan käyttöön.

 200. Lyhdyt ja kaikenmaailman kynttilät etsiytyvät kotiini syksyn saapuessa. Ruskan värit tuovat tajuttomasti inspiraatiota, joten alan suosia keltaisen, oranssin ja punaisen eri sävyjä. Suosin myös tummaa. Tuon kotiini lämmöntuntua etsimällä jokaikisen torkkupeiton ja koristetyynyn esiin ja vuoraamalla sohvan, tuolit ja sängyn niillä. Pyrin luomaan eloisuutta kotiini kasveilla (joko oikeilla tai teko-), kun ulkona alkaa harmaantuminen. Syksy on erittäin inspiroiva vuodenaika!

 201. Yhdistelen pehmoisia tekstiilejä ihanan symppiksen uuden keltaisen nojatuolini kanssa, joka on peräisin 60-luvulta! Lisäksi pari keltaista tyynyä sohvalle ja paljon kynttilöitä! 😍

 202. Syksyn tullen vaihdan tyynynpäälliset ja otan torkkupeiton esille sekä poltan kynttilöitä.

 203. Värimaailma muuttuu aina vuodenajan mukaan ja ehkä joku uusi peittokin pitää hankkia. Myös lisää kynttilöitä tulee sisustukseen.

 204. Tekstiilit hieman lisääntyy, kynttilöitä ja tunnelmavaloja tulee lisää ja sisustuksessa yritän suosia enemmän lämpöisiä sävyjä.

 205. Kesän ajan sisustuksessa on paljon vaaleita sävyjä ja kaverina myös jotain kirkasta ja raikasta, kuten keltaista. Syksyllä vaalean rinnalle vaihtuu lämmintä ja syvempää väriä, sinapinkeltaista ja viinipunaista sekä maastonvihreää.

 206. Syksy tulee näkymään kotonamme. Rakastan syksyä ja siihen kuuluu mielestäni; villasukat, kynttilät ja torkkupeitot. Värimaailma pysyy varmasti samana. Tällä hetkellä asunnossamme vallitsee vesivahinko ja tästä syystä olisin valmis tekemään aikahypyn jo syksyyn, jotta tämä painajainen olisi ohi. Odotan kovasti, että saan laittaa uudelleen kämpän kuntoon ja tulen varmasti iloitsemaan jokaisesta pienestä sisustusjutusta.

 207. Syksyn tullessa poltan enemmän kynttilöitä, viltit ja peitot tulee myös tehokkaasti käyttöön

 208. Ostan kotiin enemmän kynttilöitä ja mahdollisesti värimaailma saattaa muuttua tummempaan sohvatyynyjen ja peittojen avulla.

 209. Syksy on lempi vuodenaikani. Jostain omituisesta syystä rakastan sadetta, kerrospukeutumista ja ennen kaikkea pimeitä iltoja ja niiden valaisemista lyhdyin ja kynttilöin. Syksy tuo meillä sisustukseen paksummat torkkupeitot ja pehmoiset neuletyynyt, roppa kaupalla kynttilöitä ja lyhtyjä sekä joka perjantaiset kukat vaihtuvat ruusuista kauniisiin syksyn lehtiin, oksiin ja varpuihin.

  Tänä vuonna meillä onkin uudessa kodissa ihana lasitettu parveke, jota pääsen myös laittamaan syyskuntoon. Ilmojen viiletessä on ihanaa käpertyä itsetehtyyn löhöilynurkkaukseen vilttien ja teen kera lukemaan lemppari dekkareita.

 210. Tänä syksynä ei voi muuttaa kotia kun ei asuta kotona.
  (raksa kesken) kynttilöillä ja tekstiileillä saa ihanaa tunnelmaa. Ens syksynä sitten!

 211. Meillä tuleva syksy tuo tullessaan joko ison remontin, tai uuden kodin. Siinä sitä muutosta jo onkin. 😀
  Mutta normaalisti syksyisin kaivelen kaapeista kynttilöitä ja torkkupeittoja, sekä ripustan erilaisia valonauhoja ympäri asuntoa 🙂

 212. Itse lisään kynttilöitä ja jouluvaloja pikkuhiljaa syksyn edetessä joulua kohti. Vilttejä tulee myös lisää, sekä kirkkaat värit vaihtuvat ruskan väreihin.😍

 213. Parhaiten syksy näkyy meillä kynttilöinä. Tuikkukipot ja lyhdyt löytävät paikkansa kodissa!😍

 214. Tänä syksynä ajattelin perus mustavalkoisen lisäksi käyttää ihanan tummaa sinistä. Pitkästä aikaa sininen tuntuu juuri oikealta.

 215. Viininpunainen on syksyinen väri niin vaatetuksessa kuin sisustustyynyissäkin. Kynttilöitä kaikkialle ja valot pois ☺️

 216. Värimaailma (vaalea, harmaa, vanha roosa) ei tule vaihtumaan, sillä olen just muuttanut ensimmäiseen omaan yksiööni (17 neliötä) enkä ole vielä hankkinut eri vuodenaikoihin sopivia sisustusjuttuja. Pari kynttilää on kuitenkin pakko hankkia tänne, ja ehkä ensi syksynä voin vaihtaa tekstiilejä tummempiin 🙂

 217. Syksyisin lisään kynttilöitä ja lyhtyjä tuomaan tunnelmaan. Nyt on ensimmäinen vuosi kun uskallan ostaa sykayisempiäkin sisustusjuttuja, kun ostettiin omakotitalo kesällä. 🙂

 218. Kunhan syksy alkaa näkymään luonnossa, kukkaverhot lähtee kaappiin odottamaan kevättä ja kesää. Kynttiläsomisteet kaivetaan kaapista. Parvekkeelle laitetaan kaamosvalot valmiiksi odottamaan pimeän pimeitä iltoja.

 219. Muuttuu sen verran ,että aion ostaa tuon kuvassa näkyvän valkopohjaisen maton mustalla “ruudutuksella”

 220. Me muutetaan ulkomaanvuosien jälkeen uuteen kotiin Suomessa. Ostoslistalla on käytännössä koko sisustus huonekaluista verhoihin ja lakanoista lautasiin. Syksy näkyy siis toivottavasti askeettisen tyhjyyden muuttumisena lapsiperheen kodiksi.

 221. Lisään sisustukseen kynttilöitä ja terassille lyhtyjä. Myös koristevalot pääsee taas käyttöön ku illat pimenee 🙂

 222. Syksy tulee näkymään sisustuksessani siten että kynttilät ja lyhdyt otan taas käyttöön.Sekä torkkupeitot esille joiden alle voi käpertyä viilenevinä iltoina 🙂

 223. Tekstiilit vaihtuu, kynttilä somisteet kaivetaan kaapista ja torkkupeittoja tulee lisää.

 224. Syksy tuo tullessaan kynttilät, tuikut ja lyhdyt, sekä pörröiset peitot! Niin patiolle kuin sisätiloihinkin 🙂

 225. Syksyn tullen ja sen aikana kotini tekstiilit vaihtuvat osittain syksyn väreihin. Verhot…tyynynpäälliset…Torkkupeitot ilmestyy sohvan nurkkaan ja sängynpäätyyn.

 226. Tummempia värejä ja kynttilöitä paljon palamassa ainakun vähänkin mahdollista. Myös hopeaa sisustukseen

 227. Kyllä syksyn tulo näkyy myös kotini sisustuksessa. Hankin uusia lamppuja, torkkuhuopia, kynttilöitä. Syksyllä tekee mieli uudistaa kotia. Vaihdan verhot, sängynpeiton. Hankin uusia sisustustyynyjä tai tyynynpäällisiä. Päällimmäisenä on tarkoitus lisätä valoa ja lämpöä. Lähestyvä pimeä vuodenaika aiheuttaa halun tehdä kodista jonkinlainen pesä.

 228. Ihana syksy otetaan vastaan ilolla! Sisustukseen lisätään kynttilöitä ja torkkupeittoja. Sisustuksen tehosteväri muuttuu. Tällä kertaa väri on yllättäen keväinen vaaleanpunainen
  t.Ansku

 229. Syksyn tullen kotiini ilmestyy paljon kynttilöitä. Viihdyn syksyn tullen hämärässä ja kynttilät luovat ihanaa tunnelmaa ja tuoksua kotiin. Lisäksi hamstraan aina uusia vilttejä kotiin. Värimaailma pysyy vuoden ajasta riippumatta melko samana kodin tekstiileissä, kynttilöillä ja kynttiläkupeilla tuon syksyn väriä kotiin!

 230. Syksy näkyy kodissani paksuuntuvilla ja värimaailmaltaan lämpenevillä tekstiileillä, kynttilöiden lisääntymisellä ja uusien pussilakanoiden saapumisella.

 231. Meillä menee koko sisustus uusiksi, sillä olemme miesystävän kanssa muuttamassa yhteen nyt syksyllä! 🙂

 232. Värimaailma muuttuu tummemmaksi ja lämpimämmän sitten, musta on hiipinyt pikkuhiljaa valkoisen tilalle ja murretut sävyt. Myös tyynyjen ja vilttien määrä lisääntyy. Sekä tietenkin parveke pitää sisustaa uusiksi, laittaa paljon lyhtyjä ja vilttejä sinne 🙂

 233. En vaihda sisustukseni yleisilmettä syksyn tullessa, mutta muutamat pienet “liian kesäiset” asiat (lähinnä kesämaisema-taulut) saavat kyllä väistyä ajankohtaisemman kaluston tieltä. Lisäksi kuvioihin tulevat kynttilät, ja niitä on paljon.

 234. Syksy näkyy sisustuksessa kynttilöinä ja väreinä! Heleät kesävärit väistyvät tummempien tieltä!

 235. Näkyy lähinnä kynttilöiden määrän lisääntymisenä sekä tummemman värisinä koristetyynyinä- ja peittoina. Sekä satunnaisina punaviinilasillisilla 😉

 236. Hempeimmät kesäjutut vaihtuu syksyllä pois, ja kynttilöitä laitan lisää. Viltit voi kans ottaa hollille.

 237. Tummemmat ja paksummat, vahvemmat tekstiilit keveiden, kesäisten tilalle. Kynttilöitä, torkkupeittoja ja lisäksi leikkokukkien tilalle valitsen nyt mehikasveja

 238. Melkein 40 vuotta on mennyt niin, että AINA vaihdan sesonkia sisustuksessa. Olen vissiin tullut vanhaksi ja väsyneeksi, kun en enää viitsi. Ei vaiskaan – olen niin tykästynyt nykyiseen, ettei tee mieli vaihtaa mitään.

 239. Syksyn myötä vaihtuu tyynyt ja peitot tummempiin ja pehmeämpiin materiaaleihin, lisäksi kynttilöitä tulee lisää. Aina sitä jotain uutta keksii sisustukseen, kun vuodenaika vaihtuu. <3

 240. Syksy sisustuksessa alkaa minulle syyskuussa. Kaikki ei uudistus kerralla, vaan tuon kotiin pikkuhiljaa syksyisiä asioita. Sisällä vaihtuu mm. olohuoneen matto suurempaan neutraalin väliseen nukkamattoon, sohva saa toiset koristetyynyt ja lampaantaljan, kynttilät ja lyhdyt otetaan esille.
  Parvekkeelle vaihdan syysistutuksia sitä mukaa, kun kesäkukat lakastuvat. Parvekkeelle tuon varastosta lyhdyt ja pallovalosarjan. Loppusyksyn vaihduttua talveksi laitan lampaantaljat parveketuoleihin ( aika harvoin siellä tulee todella istuttua, mutta parveke näyttää sisältäkin katsottuna sisustetulta).

 241. Kynttilät ja mukavat pehmeät viltit kuuluu minun syksyyni! Syksyllä tulee myös suosittua tummia värejä esimerkiksi sisustustyynyissä ja verhoissa.

 242. Olen koko kesän valmistautunut syksyä varten siivoalla kaapit ja myynyt turhat kirpparilla. Talossani vallitsee rauhallinen tunnelma ja kynttilöitä olen jo poltellutkin muutamana iltana. Syksy antaa luvan tuoda vähän tummempia elementtejä sisustukseen ja väriloistoa on kiva katsella rauhallisesta kotovärimaailmasta päin 💟

 243. Erityisesti lämpimän värisiä kynttilöitä ja ehkä tyynyjä sekä huopia. Muuten sisustus pysyy lähinnä saman, pienillä yksityiskohdilla teen muutoksia!

 244. Meillä syksy näkyy, että vaihdan koristetyynyt ja otan torkkupeiton esiin. Kynttilöitä ja muita koristevaloja ilmestyy myös pöydille ja seinille

 245. Meillä syksy ja pimenevät illat näkyvät ihanien kynttilöiden ja erilaisten kynttilänjalkojen lisäämisessä asuntoon ja kaapista kaivetaan torkkupeitot esille niin sisustuskäyttöön kuin ihan lämmiikkeeksi kun katselee telkkaria 3 kissaa sylissä kullan kainalossa. Makuuhuoneeseen olen yrittänyt saada mustavalkoista teemaa aikaiseksi mutta vielä puuttuu uusi matto ja sängylle päiväpeite.

 246. Vaaleanpunainen väistyy ja tälle syksylle tulee petroolinsinistä ja murrettua keltaista. Kynttilät kuuluu myös syksyyn.

 247. Verhot vaihtuvat tummempiin ja kynttilöitä ja torkkupeittoja tulee sisustukseen lisää. Värimaailma pysyy aikalailla samanlaisena valko-harmaana.

 248. Syksyn myötä otan käyttöön paksummat torkkupeitot ja pistän kynttilät palamaan aina iltaa kohti <3

  Vilukissana käytän kesälläkin villasukkia, mutta syksyllä ja talvella niissä on oma hienous ja tunnelmansa köllötellä paksun torkkupeiton alla kynttilän valossa!

 249. Kynttilät syttyvät, pallovalojen ajastimet viritellään toimintaan, patterikäyttöiset myös. Torkkupeitot kaivan myös esille ja tyynynpäälliset vaihtuvat hieman syksyisempiin väreihin

 250. Syksyn tullessa yleensä kaivan mukavan pehmeän torkkupeiton esille ja etsin kaappien nurkista kynttilät. Pimeän tullessa on kiva sytyttää kynttilän tai useammankin ja niiden ansiosta syntyy tunnelmallisuutta. Kynttilät on itselleni tärkeä sisustuselementti. Oikeat- ja led-kynttilät ovat molemmat käytössä. Olen muuttanut vähän aikaa sitten uuteen kotiin ja saan parvekkeelle laitettua myös lyhdyn! Kynttilöiden lisäksi otan myös esiin valonauhoja (joulukoristeiksi niitä ei voi sanoa). Asettelen valot yleensä nätisti lasiseen purkkiin jonka olen löytänyt kirpputorilta!

 251. Kynttilät ja lyhdyt pöydille ja parvekkeelle sekä paksummat torkkupeitot käyttöön ja tietty villasukat ❤

 252. Syksyllä kynttilät ja muut kyntteliköt pääsevät esille, torkkupeitot kaivetaan kaapista ja lämmin talja pääsee koristamaan nojatuolia. Pieniä, hentoja asioita jotka muuttuvat mutta tuovat heti lämpöisempää tunnelmaa 🙂

 253. Vaihdan tummemmat verhot ja käytän makuuhuoneessakin tummempia tekstiilejä. Lisäksi tulee kuvioon kynttilät ja tunnelmavalot 🙂

 254. Syksyllä pimeinä iltoina on ihana polttaa kynttilöitä ja saada muutenkin lisää tunnelmavalaistusta! Niinpä kynttilät ja muutamat koristevalot pääsevät esille. Parvekkeelle laitetaan myös pari lyhtyä palamaan 🙂 Karvaisista tossuista tulee myös vakivaruste kodin sisustukseen 😀

 255. Kynttilät lisääntyvät, ne palavat niin arkena kuin viikonloppunakin. Sisustuksessa mm. tyynynpäällisissä värit vaihtuvat murretuimpiin, tummempiin väreihin. Torrkkupeittojen käyttö lisääntyy!

 256. Syksyn tullen kesän heleät värisävyt verhoissa, matoissa, tyynyissä&torkkupeitoissa vaihtuvat tummempiin väreihin ja kynttilöiden valtakausi saa alkaa 😊

 257. Värimaailma ei vaihdu, mutta kynttilöitä ja lyhtyjä tulee ehdottomasti sisustukseen mukaan iltojen pimetessä. Myös torkkupeitot/viltit löytävät tiensä näkyville 🙂

 258. omassa kodissa syksy näkyy niin, että kynttilät ja viltit kaivan esiin ja kaapista ja ihanat paksut neuleet pääsee esille roikkumaan vaaterekkiin

 259. Syksy näkyy meillä siten, että Kynttilät alkaa palamaan päivittäin. Torkkupeitot tulee kovaan käyttöön perheessämme myös. Uusia kovasti katsellut.

 260. Ostin uudet verhot olohuoneeseen tunnelmaa tuomaan ja kynttilät, taljat, viltit sekä lyhdyt otan käyttöön. 🙂

 261. Itsellä usein on mennyt niin, että olen vaihtanut tekstiilien värit ja muutkin kodin piensisustuksen esineet. Peitot ja viltit mulla kuuluu sisustukseen ympäri vuoden eli niissäkin vaan väri vaihtuu. Lisäksi syksyn ja talven lähestyessä lisääntyy kynttilöiden määrä ja käyttö.

 262. Tällä hetkellä toiveena lähinnä on että syksyn aikana saadaan talo kasaan ennen talven tuloa 😀 Suuri remontti ja laajennus menossa. Aion kyllä vaihtaa sisustusta talvisempaan suuntaan, värikkäät kesäkuosit vaihtuu musta-valko-harmaaseen kokonaisuuteen. Lisäksi pääsen sisustamaan uusia, laajennuksen yhteydessä rakentuvia huoneita, niiden sisustus vielä mietintämyssyn alla hautumassa 🙂

 263. Juuri ja juuri kerkesin osallistua, ihana tuotepaketti! Meillä on tulossa kotiin paljon muutoksia, kun vasta parisen viikkoa sitten muutettiin uuteen kotiin. Päällimmäisenä hankintalistalla ovat vielä matot, ruokapöytä ja verhot! Nuo matot olisi ihana saada jalkojen alle kun ilmat kylmenevät. Viltit ja kynttilät saavat myös näkyä, niihin sitten kun on ensin nuo tärkeimmät hankittu. 🙂 Mutta kaikkea pehmoinen ja lämmin kuuluu syksyyn! 😍

 264. Monesti kun ulkona alkaa vaihtumaan värit tekee mieli vaihtaa myös sisälle syksyisempää väriä. Perussisustus (harmaata ja valkoista) pysyy ja muutaman tyynynpäällisen (viininpunaista tai oranssia) vaihdan ja ehkä verhot. Myös kynttilät kaivan esille pikkuhiljaa.

 265. Kynttilöitä palamaan iltaisin, pieni muotoista verhojen vaihtoa,liinojen vaihtoa ja koristetyynynpäällisten vaihtoa. Eli pientä säätöä, sisusuksessa. 😊

 266. Syksyn lähestyessä sisustuksessa alkavat miellyttää paksummat, lämpimät materiaalit ja murretut, lämpimät sävyt. Pyrin kuitenkin tekemään sisustuksessa ratkaisuja, jotka miellyttävät ympäri vuoden, sillä en viitsi muuttaa sisustusta suuresti vuodenaikojen mukaan. Lähinnä koristetyynynpäällisten vaihtoa. 🙂

 267. Kynttilät palamaan ja lampaantaljat sohvalle. Hieman ehkä tummempia sävyjä tekstiileissä 😊

 268. Tummemmissa väreissä ja lisääntyvissä kynttilöissä näkyy syksyn saapuminen meillä =). Mukaan kivaan arvontaan!

 269. Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille! <3

  Arvonta suoritetaan tänään maanantaina 21.8. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse. Mikäli voittaja on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa väärin eikä voittoilmoitus tavoita häntä, tai jos hän ei muusta syystä ilmoittaudu sunnuntaihin 27.8. mennessä, arvotaan osallistujien joukosta uusi voittaja!

  Ihanaa syksyistä uutta alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *