Valkoinen vaihtui mustaan – Parvekkeen uusi kalustus & tunnelma

Parvekkeen koko kalustus meni tänään uusiksi ja myös värimaailma vaihtui tummaksi. Idea ja inspiraatio tähän muutokseen sai alkunsa miehen toissa päiväisestä parvekkeen sisustusprojektista – hän kun halusi jotakin samankaltaista kuin minunkin parvekkeellani oli, eli tummanharmaata jossa raikastuksena runsaasti valkoista. Tuntui tyhmältä ajatukselta ostaa samanlaisia toisia kalusteita jotka jo olivat olemassa, joten ratkaisin probleeman sillä että ostin itselleni kokonaan uuden istuinryhmän, jonka myötä Hay Hee -nojatuolitkin saivat väistyä. Win-win tilanne sanoisinko… vai mitä olette mieltä tästä muutoksesta, joka omasta mielestäni on suorastaan säkenöivän upea! 🙂

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Omakotivalkoinen_TummaSisustusParveke_01

Kalusteryhmä, kaitaliina ja lyhdyt ovat Jyskistä, parvekkeen poikki kulkevat puutarhavalot Clas Ohlsonilta, lautaset ja kulhot Ikeasta, kesäkeittiö sähkögrilleineen Muurikan (Stockmannilta), ja muut sisustustarvikkeet sieltä sun täältä. Parvekkeen uusi ilme on täysin päinvastainen kuin kodin sisäpuolen lähes vitivalkoinen sisustus pikimustaa saunaa lukuunottamatta. Valkoinen on minulle sisustuksessa toki edelleen se ajaton ja klassinen ykkösvalinta, mutta kyllä vaan tuo parvekkeen tumma ja kutsuva tunnelma ulkotiloissa valkoisen voittaa. 🙂

Ihanaa illanjatkoa kaikille!

Miia_signerina2015.jpg


OKV_INFOCONTACT.jpgOKV_Bloglovin.jpgOKV_Instagram.jpgOKV_Facebook.jpgOKV_Pinterest.jpg

36 kommenttia “Valkoinen vaihtui mustaan – Parvekkeen uusi kalustus & tunnelma

 1. No nyt tykkään!!! ❤❤❤ Aivan ihana tunnelma! Meillä oli pitkään terassilla myös valkoiset kalusteet ja ne aina jotenkin paistoi kirkkaana. Vasta kun kalusteet vauhtui mustiksi, terassi tummanharmaaksi ja kasvit kirkkaan värikkäistä pelkiksi vihreiksi havukasveiksi, alkoi kaikki tuntua omalta ja rauhalliselta. Kaikki tumma tanskalaishenkinen vetoaa meikäläiseen. Iso peukku upealle parvekkeellesi! ❤

  1. Heidi: Valkoinen heijastaa aika voimakkaasti valoa ja monta vuotta valkoisia kalusteita katsellessani halusin repäistä ja tehdä jotakin ihan erilaista. 🙂 Onneksi mies halusi Hayn Hee tuolit ja pienen valkoisen pöytäryhmän omalle parvekkeelleen, saatiin kätevästi tehtyä tämmöinen vaihdos että minun kalusteet muuttivat miehen kotiin ja ostin itselleni uudet. 🙂 Tumma parveke / piha on parasta, teilläkin samaa henkeä ja itseasiassa yksi inspiraationi lähde on viime kesän grillibileet teidän pihalla jossa oli niin kaunista! ♥

 2. No on ihana!ja veikkaanpa,että ruokailu paljon mukavampaa,kuin huterissa bistro-kalusteissa.nimim.kokemusta on:)

  1. Nanna: Täysin totta, paljon mukavammin mahtuu tämän isomman pöydän ääreen kuin pienessä bistrosetissä. 🙂 Hayn Hee tuolit veivät niin suuren tilan parvekkeesta ettei niiden kanssa ollut mahdollista edes harkita isompaa pöytäryhmää, mutta onneksi mies halusi juuri sellaiset ja uusien Hay Hee -tuolien ostamisen sijaan hän kelpuutti minun vanhat tuolini omalle parvekkeelleen. 🙂

  1. Mervi: kiitokset! ♥ Valosarja on kiinnitetty nippusiteillä sadevesiputkien kiinnikkeisiin. 🙂 Ei tarvinnut porailla reikiä kattoon. 🙂

 3. Wou, mielettömän kokoinen parveke. Nyt se koko vasta välittyy kunnolla kuvista, kun on neljän hengen pöytä tuossa. Hyvä muutos!

  1. Minna: Parveke ei ole ihan pienimmästä päästä vaikkei kovin suurikaan. 🙂 Tumma väri ja pöytäryhmä tekevät parvekkeesta paljon harmonisemman ja tasapainoisemman, sopivat hienosti yhteen seinän ja lattian kanssa antaen parvekkeesta isomman vaikutelman. 🙂

 4. Hyvältä näyttää, mutten ihan ymmärtänyt.<br />
  <br />
  Menikö Hayt miehesi parvekkeelle vai öö mitenkä? 🙂

  1. Sandra: Mies oli ostamassa parvekkeelleen kaksi uutta Hay Hee Lounge tuolia sekä valkoisen pienen pöytäkalusteen. Minusta idea oli huono, sillä mikäli muutamme myöhemmin saman katon alle, on meillä samat tavarat kahteen kertaan. 🙂 Siispä annoin miehelle omat vanhat kalusteeni ja ostin itselleni uudet… ja ihan erilaiset kuin edelliset. 🙂

 5. Ompa upea parveke… Tekisipä niin paljon mieli itsekkin alkaa laittaa pihaa kesäkuntoon, harmi vain että on epäsuotuisa keli edelleen, vaikka kesäkuussa jo ollaan!<br />
  <br />
  Mutta en ihan ymmärtänyt, että menikö Hayt siis miehesi parvekkeelle? Toisaalta ihmettelen myös tätä: &quot;Tuntui tyhmältä ajatukselta ostaa samanlaisia toisia kalusteita jotka jo olivat olemassa, joten ratkaisin probleeman sillä että ostin itselleni kokonaan uuden istuinryhmän, jonka myötä Hay Hee -nojatuolitkin saivat väistyä.&quot; Mitä säästöä tässä tuli kun &quot;jouduit&quot; ostamaan arvokkaat kalusteet kuitenkin?

  1. AJ: Ilmat eivät tänä keväänä ole olleet kovinkaan hyvät, mutta onneksi sentään tämä viikko näyttää aurinkoiselta. :)<br />
   <br />
   Mies oli ostamassa kaupasta samanlaiset Hay Hee tuolit ja jonkinlaisen valkoisen istuinryhmän omalle parvekkeelleen ja pidin ideaa huonona koska jos ja kun tulevaisuudessa muutamme vielä saman katon alle, on meillä samoja tavaroita kaksi satsia. Kaksi Hay Hee tuolia nyt vielä saa jotenkin sisätiloihinkin mahdutettua, mutta neljää ei mitenkään. Siispä tässä oli oiva mahdollisuus repäistä ja tehdä ns vaihtokauppa – vanhat kalusteet miehelle ja itselle uudet miehen sijaan. 🙂

  1. Hay: Tarkoitatko designilla tunnettua suunnittelijaa? Ulkokalusteissa ei juurikaan ole sellaisia designiksi lukeutuvia kalusteita, jollaisia haluaisin. 🙂

  2. Höpöhöpö: Kävin Vepsäläisen lisäksi kahlaamassa läpi myös Finnish Design Shopin ja Royal Designin verkkokauppojen ulkokalustevalikoimat ja en kyllä löytänyt yhtään sellaista kalusteryhmää joka minuun olisi kolahtanut. 🙂 Makuasioita mistä kukakin tykkäilee. 🙂

 6. Jos käyttötavan muutos oli teille ok ni tosi kivahan tuo on!!! Kaunis ja tyylikäs! Jääm odottelemaan mitä pohdit maton suhteen :-). Mukavia ruokailuhetkiä teille!

  1. MiraP: Käyttötavan muutos on pelkästään positiivinen, ihan jo tämän rikkinäisen selkäni ja istuma-asennon takia. 🙂 Mattoa harkitsin mutta luulen etten sellaista täksi kesäksi hanki. 🙂

 7. Minustakin tämä on erityisen onnistunut muutos. Yhtenäinen ja parvekkeen värimaailmaan ja tunnelmaan hienosti uppoava kokonaisuus, erittäin jees! 🙂

 8. Kiitos kaikille! &hearts; Ihana kuulla että tekin tykkäätte muutoksesta. 🙂 Palaan vielä erikseen vastailemaan kommentteihinne ja kysymyksiinne täällä kommenttiboksissa ja lisäksi myös tietysti kaikille sähköpostia(kin) lähettäneille. Eskarin ja koulujen kevätjuhlat, lukuisat lastensynttärit sekä tytön isovanhempien viikon mittainen kyläily ovat vähentäneet ruutuaikaani sen verran tuntuvasti, etten ole ehtinyt tavanomaiseen tapaani reagoimaan ja vastailemaan. Pahoittelut tästä ja kiitos kärsivällisyydestänne! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *