MUJI -tuoksulamppu stressin lievitykseen

MUJI:n messupisteeltä Habitaresta ostin itselleni stressiä lievittävän ja tunnelmaa rauhoittavan tuoksulampun, jota olen keskiviikosta asti käyttänyt. Tuoksulampun kaunis ja lämminsävyinen valo jo yksistään saa rentoutumaan, puhumattakaan ihanista tuoksuöljyistä jotka auttavat orientoitumaan oikeaan moodiin – illalla setripuuta tai bergamottia ja aamulla raikastavia sitrustuoksuja.

Lampun käyttö vaikutti alkuun monimutkaiselta, mutta onkin oikeasti hyvin helppoa. Paketin avaamisen ja virtapistokkeen kytkemisen jälkeen ei tarvitse kuin lisätä 1-3,5dl vettä lampun mukana tulleella mittakipolla suoraan säiliöön ja tiputella 5-10 tippaa haluamaansa tuoksuöljyä veden joukkoon. Lampun kyljessä sijaitsevaa nappia painamalla lamppu lähtee päälle ja höyry alkaa nousemaan kannen päällä olevasta höyryaukosta. Valaistusta voi käyttää myös ilman höyrytoimintoa, jos haluaa joskus tunnelmaa ilman tuoksua…

MUJI suosittelee käyttämään heidän omia tuoksuöljyjään, jotka on varta vasten valmistettu tuoksulamppua varten. En osannut messuryysiksessä tehdä valintoja, joten ostin laventelia lukuunottamatta kaikki tuoksuvaihtoehdot jotka löysin – bergamotin, setripuun, limen, sitruunan sekä sitruunaruohon. Jos ja kun suuntaan messuille vielä huomenna (en ole tehnyt päätöstä vielä), kipaisen ostamassa pari tuoksuöljyä lisää tulevaisuuden tarpeita varten… MUJI-myymälää kun ei vielä löydy Suomesta.

Aromaattiset tuoksut ovat selvästi auttaneet lievittämään stressiä ja sellaista sisäistä kaaosta. Varsinkin tuo setripuu on sellainen, jonka koen parantaneen keskittymiskykyä – ajatukset eivät lähde niin helposti harhailemaan kesken Nainen junassa -kirjan lukemisen lampun ollessa päällä.

Kyseisiä tuoksulamppuja löydät Habitare-messuilta MUJI:n messupisteeltä sunnuntaihin saakka. Seuraavaksi lähin ostopaikka on toistaiseksi Tukholmassa Halensin MUJI-osastolla, mikäli heillä kyseinen tuote on valikoimassaan. Voi kumpa MUJI rantautuisi myös Suomeen, sitä kovasti toivoisin… ♥

Kivaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia “MUJI -tuoksulamppu stressin lievitykseen

    1. Nanna: Toivottavasti MUJIlaiset innostuisivat ideasta avata Suomeen ikioma liike, ainakin palaute on ollut todella positiivista ja messukävijöiden kiinnostus oli ihan omassa luokassaan. 🙂

  1. Ihana! Mahtavaa että on kehitelty lamppu, jossa voi tuoksuja käyttää. Minkä hintainen tää Muij lamåpu maksoi? Voi kumpa heille tulisi verkkokauppa, josta tilata. Tänä vuonna jää messut väliin 🙁

    1. Jenny: tuo lamppu on ollut kuin taivaan lahja, helpottaa oloa nuo eteeriset tuoksut ja valaisimen pehmeä valonkajo illan pimeydessä. <3 Tuo isompi malli maksoi 133€, pienempi oli muistaakseni noin 70€. Toivottavasti MUJI avaisi oman liikkeensä Suomeen, ihan takuulla menestyisi <3

  2. Minä en saa mielestäni tuota lamppua. Mitään verkkokauppaa ei siis ole mistä voisi ostaa? Tuo on niin selkeän kaunis eikä mikään härpäke niinkuin muut tuoksulamput.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *