Uudet MUJI-siivousvälineet

MUJI Pop Up Store avasi joulukuun alussa ovensa Helsingin Tuomiokirkon kupeeseen Lars Sonckin suunnitteleman jugendrakennuksen uumeniin Torikortteliin. En kiireiltäni ja flunssaltani päässyt käymään siellä kuin vasta eilen ja onneksi en pidempään odotellutkaan, sillä joulun jälkeen alennetut tuotteet ovat monilta osin loppuunmyytyjä. Ostoslistani tärkein juttu oli kolmen vaihtoteippirullan pakkaus ja niitä onneksi hyllystä vielä löytyi. Ostin kerralla neljä pakettia, jotteivat heti pääse loppumaan. 🙂

MUJI pop-up store ostoksia
MUJI pop-up store ostoksia

Habitaresta syyskuussa ostamani teippiharja tarrarullineen on suorastaan täydellinen kapine tekstiilipintojen siivoamiseen. Sinin mattoteippiharjan teippirullasta poiketen MUJI-versio katkeaa katkoviivan kohdalta siististi ja repaloitumatta. Mujin malli on myös kevyempi ja mukavampi käsitellä sohvan kokoista isompaa kalustetta rullaillessa puhtaaksi.

MUJI pop-up store ostoksia
MUJI pop-up store ostoksia

Teippirullien lisäksi ostin tälläisen pienen mopin ja siihen sopivan alumiinisen jatkovarren. Vanha Sinin moppini on jo sen verran elähtänyt, että on mukavampi puhdistaa uutta lattiaa uudella ja siistikuntoisella mopilla. Koirattomassa kodissa nyt asustellessa ei lattioita tarvitse mopata vedellä puhtaaksi kuin aniharvoin. Pehmoinen moppini saakin toimia imurin korvikkeena antistaattiseen kertakäyttöliinaan käärittynä. Pölyt lähtevät kätevästi myös jalkalistojen päältä ja siivous on äänettömyyden lisäksi entistäkin nopeampaa. 🙂

MUJI pop-up store ostoksia

Siivousvälineiden lisäksi nappasin hyllystä kaksi 400ml kokoista läpinäkyvää pet-pulloa, joihin laitoin shampoon ja hoitoaineen. Olen parin pullollisen verran käyttänyt Neutralin hajusteettomia hiustenhoitotuotteita ja tykkään kovasti niiden pesutehosta sekä pesunjälkeisestä tunteesta. Ainut mistä en tykkää on ”markettipullojen” ulkonäkö, jolla onneksi ei ole enää väliä kun saan valutettua sisällöt näihin MUJI-pulloihin. 🙂

MUJI Pop Up Store on avoinna 10.1.2018 asti maanantaista lauantaihin klo 11-19 ja sunnuntaisin klo 12-18 osoitteessa Sofiankatu 4. Teippiharjaa, pumppupulloja, valokuvakehyksiä, henkareita, kyniä, leimasimia, akryylimuovisia säilytysbokseja, sukkia, pyykkikoreja ja keittiövälineitä löytyi vielä eilen ihan mukavasti, joten jos siellä suunnalla liikuskelet niin piipahda kylässä MUJI-maailmassa! 🙂

Kivaa lauantaita kaikille & huomiseen!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

2 kommenttia “Uudet MUJI-siivousvälineet

  1. Miia, olen seurannut blogiasi pitkään ja nyt on eka kerta kun haluan kommentoida. Olen surullinen, että ”hylkäät” kotimaisen Sini-tuotteen. Sini-tuote on merkittävä työllistäjä täällä periferiassa ja tekee jatkuvaa kehitystyötä. Hyvää Uutta Vuotta!

    1. Katriina: En hylkää Sinin tuotteita, olisin ostanut mielelläni uuden moppilevyn heidän valikoimastaan jos valmistaisivat vielä 30cm kokoista. Valitettavasti kyseisen minimopin valmistus on loppunut (tai ainakaan kukaan ei sitä enää myy) joten ostin tuon saman kokoisen MUJI-mopin tilalle. Mikrokuituiset 30cm pesimet onneksi löytyy, ostin viime kesänä niitä reilusti poistolaarista. Sinin tuotteita löytyy toki kotoa muitakin, on vessanpesuharjaa, saumaharjaa, minimelan lattiakuivainta yms. joten en ole miltään osin hylännyt Siniä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *