Siluettiverstaan suloinen pupu-valaisin

Arki se vaan koittaa… Tyttö meni aamulla kouluun ja minä aloin pakertamaan perjantailta tekemättä jääneitä työtehtäviä. Mieliala on matalalla mutta päivä kerrallaan tästä suurimmasta surusta pääsee jaloilleen. Kova ikävä on Miffe-koiraa eikä se koskaan mihinkään katoa, muuttaa vaan muotoaan vuosien varrella. Itkukohtaukset iskevät ihan yllätyksinä, jokin ääni tai tuoksu saattaa laukaista tulvahanat kesken puuhien. Siksi olenkin yrittänyt pitää itseni kiireisenä ja keksinyt kaikenlaista puuhailtavaa sekä tytön kanssa että ihan itseksenikin. Paikoillaan oleminen on pahinta, vielä pahempaa kuin niiden asioiden tekeminen joita Miffen kanssa ennen yhdessä teimme. ♥

Postauksen varsinainen aihe on otsikostakin paljastuva Siluettiverstaan Pupu-valaisin, jonka keskiviikkona Habitare-messuilta tytölle ostin. Eilisen aikana irroitin seinältä String-hyllyt, paklasin niistä jääneet reiät umpeen ja kiinnitin Pupun siihen tilalle. Hauskasti tulee tuosta pupusta mieleen Miffy-niminen piirroshahmo, enpä tuotakaan ostohetkellä tajunnut. ♥︎

Myös pussilakanasetti on uusi, todella räiskyvä Finlaysonin Pop pinkissä värissä. Pinkki ja musta ovat olleet tytön lempivärit jo keväästä asti eikä laantumista näy… ja onhan tuo aika herkullinen yhdistelmä omallekin silmälle.

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille! 

8 kommenttia “Siluettiverstaan suloinen pupu-valaisin

  1. Ihan pienenä tarkennuksena, Miffy ei ole mikään japanilainen piirroshahmo vaan kotoisin Alankomaista. Sillä on patsaskin Utrechtissa, kaupungissa jonne lähden taas sunnuntaina 😊

  2. Miffy on itseasiassa Nijntje ja Alankomaalle sama kuin Muumit Suomelle. Tosin tämä valaisin ehkä vähän muistuttaa sitä mutta vain muistuttaa.

  3. Hei! Ihana huone tytöllä! Voisitko kertoa tytön sängystä, minkälainen se on ja oletteko olleet tyytyväisiä? Näyttää sellaiselta jonka voisin omalle tytölleni hankkia seuraavaksi.

    1. Anu: sänky on AVA roomin ja ollaan tosi tyytyväisiä oltu jo monta vuotta. Sängyn aluslaatikot vetävät hurjan määrän tavaraa ja leluja, parempaa säilytyspaikkaa ei ole. 🙂 Tytön on nopea siivota lelut ja askarteluvehkeensä itse eikä minun ole aikoihin tarvinnut patistella siivoamaan omia jälkiään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *