Siluettiverstaan suloinen pupu-valaisin

Arki se vaan koittaa… Tyttö meni aamulla kouluun ja minä aloin pakertamaan perjantailta tekemättä jääneitä työtehtäviä. Mieliala on matalalla mutta päivä kerrallaan tästä suurimmasta surusta pääsee jaloilleen. Kova ikävä on Miffe-koiraa eikä se koskaan mihinkään katoa, muuttaa vaan muotoaan vuosien varrella. Itkukohtaukset iskevät ihan yllätyksinä, jokin ääni tai tuoksu saattaa laukaista tulvahanat kesken puuhien. Siksi olenkin yrittänyt pitää itseni kiireisenä ja keksinyt kaikenlaista puuhailtavaa sekä tytön kanssa että ihan itseksenikin. Paikoillaan oleminen on pahinta, vielä pahempaa kuin niiden asioiden tekeminen joita Miffen kanssa ennen yhdessä teimme. ♥

Postauksen varsinainen aihe on otsikostakin paljastuva Siluettiverstaan Pupu-valaisin, jonka keskiviikkona Habitare-messuilta tytölle ostin. Eilisen aikana irroitin seinältä String-hyllyt, paklasin niistä jääneet reiät umpeen ja kiinnitin Pupun siihen tilalle. Hauskasti tulee tuosta pupusta mieleen Miffy-niminen piirroshahmo, enpä tuotakaan ostohetkellä tajunnut. ♥︎

Myös pussilakanasetti on uusi, todella räiskyvä Finlaysonin Pop pinkissä värissä. Pinkki ja musta ovat olleet tytön lempivärit jo keväästä asti eikä laantumista näy… ja onhan tuo aika herkullinen yhdistelmä omallekin silmälle.

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille! 

14 kommenttia “Siluettiverstaan suloinen pupu-valaisin

 1. Ihan pienenä tarkennuksena, Miffy ei ole mikään japanilainen piirroshahmo vaan kotoisin Alankomaista. Sillä on patsaskin Utrechtissa, kaupungissa jonne lähden taas sunnuntaina ?

 2. Miffy on itseasiassa Nijntje ja Alankomaalle sama kuin Muumit Suomelle. Tosin tämä valaisin ehkä vähän muistuttaa sitä mutta vain muistuttaa.

 3. Hei! Ihana huone tytöllä! Voisitko kertoa tytön sängystä, minkälainen se on ja oletteko olleet tyytyväisiä? Näyttää sellaiselta jonka voisin omalle tytölleni hankkia seuraavaksi.

  1. Anu: sänky on AVA roomin ja ollaan tosi tyytyväisiä oltu jo monta vuotta. Sängyn aluslaatikot vetävät hurjan määrän tavaraa ja leluja, parempaa säilytyspaikkaa ei ole. 🙂 Tytön on nopea siivota lelut ja askarteluvehkeensä itse eikä minun ole aikoihin tarvinnut patistella siivoamaan omia jälkiään. 🙂

 4. Ihana valaisin! Minäkin tilasin lapselle Silurttiverstaalta seinävalaisimen, mutta haluaisin varoittaa muita tästä. Ikävä kyllä sain viallisen tuotteen, ja tilanne hoidettiin yrityksen osalta surkeasti eikä edes palautuksen kuluja lupauksista huolimatta korvattu 🙁 Harmillista. Omasta kokemuksestani suosittelisin ostamaan ko yrityksen tuotteet joltain jälleenmyyjältä ja kivijalkaliikkeestä jolloin tuotteen kunnon voi heti tarkistaa, yrityksen nettikaupan ja asiakaspalvelun hoito oli oman kokemukseni perusteella todella huonoa.

  1. Hattara: voi ei, todella kurja juttu. 🙁 Reklamaatiotapauksissakin on todella tärkeää että palvelu on ystävällistä ja asianmukaista, tarkoittaen että pidetään kiinni siitä mistä sovitaan. Ja ilman muuta postituskulut pitäisi minusta korvata, jos olet rikkinäisen valaisimen lähettänyt heille takaisin.

   Ole ihmeessä yhteydessä heihin vielä uudelleen! Asiasta sen enempää tietämättä toivon että asiasi hoidossa olisi käynyt väärinymmärrys. Minulla valaisin on toiminut moitteetta, tosin huomasin että sen johto (eli lampunkanta johtoineen) on Clas Ohlsonilta (Clasun lappu johdossa) ja koska pari viallista clasu-lamppua olen joutunut reklamoimaan, toivon ettei tämä pupunen pimahda. 🙂 Ja hätätapauksessa voin ostaa uuden johdon clasulta ja vaihtaa sen pupuun. 😀

   1. Kiitos Miia varaosavinkistä, hyvä tietää! En ollut itse tuota huomannutkaan. Enää en jaksa tapauksen kanssa säätää, joten jos käy niin huonosti että hajoaa niin korjataan itse tai ostetaan uusi, mielellään kotimainen 🙂

    1. Hattara: Clasun johto tosiaan on meidän pupu-lampussa ja aika helposti sen saa itse vaihdettua kun rullaa auki valaisinpistokkeen kannakkeen tukirenkaan, sujauttaa pupun aukosta läpi ja rullaa kannakkeen takaisin. 🙂

  2. Minulla todella huono kokemus
   Siluettiverstaan toiminnasta.
   Sain tuotteesi 2kk jälkeen tilauksesta.
   Kyselin monta kertaa tuotteen perään,
   Asiakaspalvelussa valehdeltiin,luvattiin
   Heti lähettää tuote,mutta ei lähetetty,
   Seliteltiin kiireitä…
   En suosittele !!

   1. Heide: todella ikävä on sinun kertomasi kokemus! 🙁 En tiedä mitä tähän sanoisin, sanattomaksi vetää. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *