Kaunis pumppupullo tiskiaineelle

Tiskiaine on yksi niistä pakollisista arkitarvikkeista, jotka tulee piilotettua ulkonäkösyistä kaappiin, vaikka käytännöllisempää sen olisi olla esillä ja käden ulottuvilla. Japanilainen säilytystuote-expertti MUJI on huomioinut tämänkin ja tarjoaa visuaalisesti vaativalle silmälle sopivia PET-pumppupulloja, joihin tiskiaineenkin voi siirtää. Ostin Habitare-messuilta kaksi 600ml kokoista pulloa, joista toinen on nyt keittiössä käyttövalmiina käsitiskiaineella täytettynä. 🙂

Läpinäkyvään pumppupulloon laitan joko tytön suihkusaippuan tai oman shampooni, joka nyt on perinteisessä kierrekorkillisessa pullossaan ja korkki lentelee pitkin suihkun lattiaa hiuksia pestessä. Ja mikseipä tälläiseen PET-pulloon voisi laittaa ruoanlaitossa tarvittavaa öljyäkin, olisi ainakin kätevä annostella ilman roiskeita tai valumia… 🙂

Syysaurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia “Kaunis pumppupullo tiskiaineelle

  1. Öljyä ei voi laittaa tuohon materiaaliin. Minua kiinnostaisi hirvittävän paljon se että nyt kun maailmalla on jo pitkän aikaa ollut sellainen muovittomuus menossa, ei siis pelkästään trendinä vaan myös vastuulliset yritykset ovat pikkuhiljaa poistaneet muovitavaroita valikoimistaan ja monissa paikoissa esim. muovipussien myynti on ihan lailla kielletty niin oletko ollenkaan tietoinen tästä vai miksi mainostat muovia niin paljon? Jos katselet hieman ympärillesi niin muovi ei ole in ollut enää pitkään aikaan. Tykkään Mujista muuten, heillä on kivoja tuotteita. Meillä on Mujin liike omassa kaupungissa mutta muovit jäävät sieltä ostamatta ja he ovatkin selvästi pienentäneet muovin määrää liikkeessään viimeisen vuoden aikana.

    1. tiina: Olen tietoinen asiasta enkä koe mainostavani muovia erityisenkään paljon. Minulla ei itseasiassa edes ole enää montaakaan muovista valmistettua tuotetta. Myös muovi voi olla eettisesti valmistettua ja monet muovituotteet ovatkin uusiokäytössä (kuten pullot ja kauppojen kestokassit). Jo valmistettu muovi itsessäänhän ei mihinkään katoa ja minusta on huomattavasti parempi juttu kierrättää vanha muovimateriaali ja hyödyntää se uusien tuotteiden valmistuksessa kuin “heittää roskiin” tai polttaa jätteenä pois. Tämäkään asia ei ole mustavalkoinen ja muovista valmistettu tuote voi olla fiksuin valinta joissakin tapauksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *