DIY – Minimalistiset pesuainepullot tarratulostimella

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Kyllästyttääkö sinuakin katsella suihkuhyllyn riemunkirjavia markettishampoo ja -suihkusaippuapulloja? Visuaalisuus ja tyylikkyys on minulle tärkeää myös kodin pienissä tarvikkeissa ja sen vuoksi siirsin shampoon, hoitoaineen ja suihkusaippuan värikkäistä markettipulloista läpinäkyviin minimalistisiin pumppupulloihin, joiden kyljistä löytyy Brother P-Touch CUBE tarratulostimella tehdyt nimikoinnit sisällöistä.

Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen
Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen

Laminoitu tarra vaativaan käyttöön

Kämmenkokoinen Brother P-Touch CUBE -tarratulostin on ollut meillä kovassa käytössä jo pitkään. Oma arkisuosikkini on 12mm laminoitu tarra, joka kestää erinomaisesti kosteutta ja kemikaaleja haalistumatta tai irtoamatta. Nimikointi auttaa erottamaan identtisten pumppupullojen sisällön ja jatkossa yökyläilijätkin tunnistavat kysymättä mikä pulloista sisältää shampoota ja mikä suihkusaippuaa.

Säänkestävä laminoitu tarra soveltuu myös vaativiin sääolosuhteisiin ja on täysin omassa kestävyysluokassaan esimerkiksi puutarhassa tai lasten ulkoleluissa. Äidin terassilla kävin viime keväänä nimikoimassa yrttiviljelmän lajikkeet ja tarrat ovat edelleen ruukuissa kiinni, vaikka ovat sään armoilla taivasalla olleet kesähelteet, syksyn sateet ja pikkupakkasetkin.

Pelkästään jo laminoitua tarranauhaa on saatavana 47 eri värivariaatiossa, joiden lisäksi valikoimasta löytyy taipuisaa tarranauhaa, kangastarraa sekä erilaisia koristeluun sopivia satiininauhoja. Brother P-Touch CUBE -tarratulostin nostaa nimikoinnin ja koristelun aivan uusiin ulottuvuuksiin mitä tahansa haluatkaan tuunailla.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tarratulostimeen ja monipuoliseen tarranauhavalikoimaan täällä: ➤ brother.fi/p-touch-cube

Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen
Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen

Kaunista katsella, kätevä käyttää

Pumppupulloista pesuaineet on helpompi annostella kämmenelle ja näin välttyä yliannostelulta. Tämä on etenkin tytön kanssa ollut tarpeen, sillä markettipullosta puristettuna pesuaineet valuivat aina pitkin lattioita hänen käsittelyssään – huikkaa hep jos sinäkin olet joutunut huuhtelemaan lattialta hoitoainetta ja saippuaa lapsen omatoimisen suihkukäynnin jäljiltä? 🙂

Pesuainepulloni ovat nimikoinnin ansiosta tyylikkäämmät ja viimeistellymmät. Enää ei suihkusaippua ja hoitoainekaan mene sekaisin, molemmat kun valkoisia ovat. Tulostelu oli niin kivaa että päätin liimata nimitarrat myös vanulappu ja -puikkobokseihin… ja samalla nimikoin myös tytön uudet kynät ja lisäilin kalenteriini otsikointeja ja huomio-tarroja. 🙂

Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen
Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen

Kampanjaetu!

Vinkkinä kaikille että Brother P-Touch CUBE on saatavana edulliseen kampanjahintaan maaliskuun loppuun 31.3.2020 saakka! Tutustu tulostimen toimintoihin ja lue lisää tarjouksesta täältä: ➤ brother.fi/P-Touch-CUBE-kampanja

Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät myös valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta.

Organisointi vinkki Brother P-touch CUBE -tarratulostin Omakotivalkoinen

Jos sinulle tulee mieleen ideoita tai käyttötarkoituksia mihin tarratulostinta voisin vielä hyödyntää niin näppäile ehdotuksesi kommenttiboksiin. Lelulaatikot, tytön koulutarvikkeet, pulkka ja liukuri, yrtit, kortit ja pesuainepullot on nyt nimikoituna ja vielä tekisi mieli jotakin tarralaputtaa.

Kurkkaa myös lisämateriaali Instagramin ja Facebookin Stories-osiosta, bonusmatsku avautuu blogini logoa profiilissa klikkaamalla. 🙂

Innostavaa uutta alkanutta viikkoa kaikille!

LUE MYÖS: BROTHER P-TOUCH CUBE -TULOSTIMELLA TEHDYT KORISTEET KRUUNASIVAT UUDENVUODEN JUHLAKATTAUKSEN. KATSO LISÄÄ TÄÄLTÄ:
OMAKOTIVALKOINEN/JUHLAHETKIÄ


Seuraa myös Instagramissa 

15 kommenttia “DIY – Minimalistiset pesuainepullot tarratulostimella

 1. Mulla on Dymo Junior kun en sen kummempaa käytä. Tykkään itse siitä kohokirjaintyylistä. Olen merkkaillut itse pesuaineet, laatta- ja muovipesun sekä tahrasuolan. Ne ovat apteekin isoissa pulloissa. En tykkää yhtään kaupan riemunkirjavista pesuainepulloista. Olen selkeyttänyt pesuaineitani ja ah, ihminen tulee jo niin vähällä loppujen lopuksi toimeen. Lisäksi mulla on mausteissa Dymolla nimet. Tosi hyvä aihe! <3

  1. Laura: minulla oli myös joskus dymo, keittiön kuivaruokapurkkeja sillä nimikoin. Ainoa huono puoli oli se että saatavana oli vain mustaa, punaista tai sinistä nauhaa ja niistä jäi väriä ja liimaa jälkeensä jos tarran irroitti. Nämä Brotherin tarrat irtoavat jälkiä jättämättä ja tykkään tuosta ”leijuvasta tekstistä” läpinäkyvässä teipissä. 🙂 Eikä tartte olla jatkuvasti vaihtamassa rullaa, Brotherin tarrarullassa on moninkertainen määrä pieneen dymoon verrattuna. Molemmat ovat ihania, etenkin yrteissä ja kuivaruokapurnukoissa. ❤️

 2. Parempi ratkaisu olisi ehkä se että ostaa laadukkaat shampoot ja hoitoaineet, joissa on jo valmiiksi tyylikkäät purkit. Näin teen itse ja hiukset kiittävät, kun en niitä rääkkää marketeista saatavilla huonoilla tuotteilla. Myös lapsi arvostaa, kun hiukset eivät ole läheskään niin takkuiset ja harjaaminen on niin helppoa että voi tehdä sen itse. Lompakkokin kiittää pitkällä tähtäimellä, kun laadukkaat kampaamosta saatavat shampoot ja hoitoaineet ovat niin paljon riittoisampia ettei tarvitse olla jatkuvasti ostamassa uusia.

  1. Alina: olen täysin päinvastaista mieltä. Hyvä tuote harvemmin tulee kauniissa paketissa kun kosmetiikasta on kyse ja tuotteen toimivuus on aina tärkeämpää kuin kaunis myyntipakkaus. Poikkeuksia joskus harvoin tulee vastaan, hiustenhoitotuotteissa ei vielä kertaakaan. Me käytämme Neutralin hajusteettomia tuotteita ja ostan aina kaksi shampoota ja hoitoainetta kerralla jotka mahtuvat pumppupulloihin. Ei ole vaiva eikä mikään vaihtaa sisältöä pullosta toiseen. Ainoa harmi on se ettei Neutralin hiustenhoitotuotteita saa täyttöpusseissa, säästyisi vähän turhan muovin käytöltä. Meidän hiuksille nuo ovat todella hyvät, sopivan pesevät ja hellävaraiset, hiukset ovat terveet ja kiiltävät. 🙂

 3. Nätin näköiset! Mietin vaan tarvetta kirjoittaa läpinäkyvään rasiaan vanulaput tai vanupuikot, kun senhän näkee mitä rasiassa on. ?

  1. Noora: nuo purkit nimikoin ihan vaan huvikseni jotta ovat ”samaa sarjaa”. ? Tarrojen liimailu on niin kivaa puuhaa. ?

 4. Ihana idea! ❤️ Täytyypä itsekin etsiskellä jostain vastaavia pulloja. Mikä noiden vetoisuus on eli paljonko noihin mahtuu shampoota? 🙂

  1. Annika: Noihin pulloihin mahtuu 400ml. Saatavana on myös pienempiä ja isompia pulloja, suurin on 600ml. 🙂

 5. Itse käytän Ritualsin tuotteita ja niissä kaupanpäälle kauniit putelit ja purnukat.Hinta/laatusuhde loistava ja tuoksu on minulle tärkeä.Niissä ihanat/raikkaat tuoksut,olematta kuitenkaan liian vahvat.

  1. Nanna: Ritualsilla on muutama hyvä tuote, joiden tuoksu ei ole liian voimakas minun nenulleni. Niiden saatavuus vaan on vaihtelevaa, useimmiten ostan niitä reissuilta, viimeksi ostin laivalta. 🙂

  1. Kaisa: Tekstiä ei saa kahteen kerrokseen. Tarranauhan laatu on sellainen, ettei kahden päällekkäin asetetun tarran keskellä oleva raja kuitenkaan näy. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *