Kastelli Play – Osta talo verkosta & blogiarvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Kastelli-talot Oy

Kastelli on lanseerannut markkinoille täysin uudenlaisen tavan suunnitella ja ostaa talo suoraan verkkokaupasta. Play 82 ja Play 85 -talomallit tarjoavat helpon tavan ostaa muuttovalmis kotitalo juuri omalle perheelle sopivalla tavalla räätälöitynä. Hintakin on hyvin kilpailukykyinen ja mahdollistaa edulliset talokaupat ennakkoon suunnniteltujen kokonaisvaihtoehtojen ansiosta.

Kastelli Play - Osta talo verkosta kokemuksia
Kastelli Play - Osta talo verkosta kokemuksia

Edullisin tapa ostaa muuttovalmis talo – Kastelli Play

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa edullisemman, helpomman ja nopeamman tavan talon ostoprosessiin. Tällä hetkellä valikoimassa on kaksi reilun 80m2 kokoista muuttovalmista Play-taloa, joihin on saatavana neljä erilaista suomalaiseen makuun sopivaa sisustuslinjaa sekä kattavat lisävarusteet integroidusta valaistuksesta ja sisäpintamateriaaleista energiatehokkaisiin taloteknisiin ratkaisuihin.

Kastellin suunnittelutyökalun avulla voit valita pintamateriaalien ja lisävarustelun ohella mm. makuuhuoneiden määrän, sekä saunan, vaatehuoneen, lisä-wc:n, terassin ja autotallin tarpeen. Suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan mistä muuttovalmiin talon hinta koostuu, mistä mahdollisesti voi säästää ja mihin vuorostaan panostaa. Palveluasiantuntijoiden esivalitsemien ajattomien ja modernien vaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti oikea ratkaisu kaikenlaisiin asumisen vaatimuksiin ja toiveisiin.

”Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille nappia painamalla. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat yhdessä läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan vielä sido mihinkään.”

Kastelli Play - Osta talo verkosta kokemuksia
Kastelli Play - Osta talo verkosta kokemuksia

Osta talosi verkosta kustannustehokkaasti

Pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan Kastellin uutta Osta talo verkosta -palvelua ja suunnittelin meidän perheelle ikioman talon, jolle löysin kauniin tonttimaankin Helsingin reunamilta hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Laskeskelin että kokonaiskustannus Kastellin muuttovalmiilla Play-talopaketilla tonttimaan kanssa on selvästi edullisempi kuin naapurustossa myynnissä oleva pari vuotta sitten valmistunut saman kokoinen talo.

En ole aikaisemmin mieltänyt itseäni talonrakentajaksi, mutta budjettipuolen tarkastelu ja Kastellin prosessia nopeuttava suunnittelupalvelu saivat minut toisiin ajatuksiin. Miehen kanssa hieman leikittelimme ajatuksella oman talon rakentamisesta ja saattaapi olla niin että tässä aletaan tonttimaata nyt ihan tosissaan tiirailla. 🙂 Oman talon valtteja kerrostaloasumiseen nähden ovat muunneltavuus ja suunnittelun mahdollistama uniikkius. Naapuritkaan eivät ihan seinän takana olisi ja pienelläkin kaupunkitontilla saisi kaivattua rauhaa sekä sen haaveideni puutarhan. ♥

Osta talo verkosta kokemuksia

Ajaton, klassinen, moderni vai romanttinen?

Valittavissa olevia sisustuslinjoja on neljä – Graniitti Ajaton, Graniitti Klassinen, Graniitti Moderni ja Timantti Romanttinen. Jokainen niistä on suunniteltu sopimaan suomalaiseen kotiin, vaihtuvin tyylivivahtein ja yksityiskohdin. Talon ulkoasun ja värityksen puolesta vaihtoehtoja on kolme – skandinaavinen Kastelli Vaalea, rauhallinen Kastelli Harmaa sekä intensiivinen ja erottuva Kastelli Tumma. Vaihtoehtoisesti talon ulkoverhoilun voi jättää myös pohjamaali-vaiheeseen, jolloin viimeistely ja värivalinta on mahdollista toteuttaa vapaasti omien mieltymyksien ja asemakaavan vaatimuksien mukaan. Kuvasin teille videon meidän unelmakodin suunnittelusta eri vaiheineen, sen voit katsoa alta:

Osallistu sisustuslahjakortin arvontaan - Omakotivalkoinen

Osallistu arvontaan!

Käy sinäkin testaamassa oman talon suunnittelua osoitteessa osta.kastelli.fi ja osallistu samalla Kastellin yhteistyökumppanin sisustusverkkokauppa MIA Design Shopin 100€:n lahjakortin arvontaan. Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa millainen olisi sinun Kastelli-unelmakotisi? Onko tyylisi Ajaton, Klassinen, Moderni vai Romanttinen, löytyykö unelmakodistasi perisuomalainen sauna vai hyödyntäisitkö tilan mielummin vaatehuoneena? Sana on vapaa! 🙂

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 22.10.2017 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 23.10. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Lisätietoa Kastellin suunnittelupalvelusta ja muuttovalmiista Play-talomallista löydät Kastellin sivuilta:

➤ osta.kastelli.fi

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Kohti uutta kotia – Kastelli LEVEL