Kastelli Play – Osta talo verkosta & blogiarvonta!

Yhteistyössä Kastelli-talot Oy

Kastelli on lanseerannut markkinoille täysin uudenlaisen tavan suunnitella ja ostaa talo suoraan verkkokaupasta. Play 82 ja Play 85 -talomallit tarjoavat helpon tavan ostaa muuttovalmis kotitalo juuri omalle perheelle sopivalla tavalla räätälöitynä. Hintakin on hyvin kilpailukykyinen ja mahdollistaa edulliset talokaupat ennakkoon suunnniteltujen kokonaisvaihtoehtojen ansiosta.

Edullisin tapa ostaa muuttovalmis talo

Kastellin uusi Osta talo verkosta -palvelu tarjoaa edullisemman, helpomman ja nopeamman tavan talon ostoprosessiin. Tällä hetkellä valikoimassa on kaksi reilun 80m2 kokoista muuttovalmista Play-taloa, joihin on saatavana neljä erilaista suomalaiseen makuun sopivaa sisustuslinjaa sekä kattavat lisävarusteet integroidusta valaistuksesta ja sisäpintamateriaaleista energiatehokkaisiin taloteknisiin ratkaisuihin.

Kastellin suunnittelutyökalun avulla voit valita pintamateriaalien ja lisävarustelun ohella mm. makuuhuoneiden määrän, sekä saunan, vaatehuoneen, lisä-wc:n, terassin ja autotallin tarpeen. Suunnittelutyökalu auttaa hahmottamaan mistä muuttovalmiin talon hinta koostuu, mistä mahdollisesti voi säästää ja mihin vuorostaan panostaa. Palveluasiantuntijoiden esivalitsemien ajattomien ja modernien vaihtoehtojen joukosta löytyy varmasti oikea ratkaisu kaikenlaisiin asumisen vaatimuksiin ja toiveisiin.

“Kun valinnat on tehty ja haluat ostaa talon, lähetät alustavan tilauksen Kastellille nappia painamalla. Kastellin kauppias on tämän jälkeen yhteydessä sinuun, käytte suunnitelman ja tonttiasiat yhdessä läpi ja kauppa on valmis. Alustava tilaus ei kuitenkaan vielä sido mihinkään.”

Osta talosi verkosta kustannustehokkaasti

Pääsin ensimmäisten joukossa testaamaan Kastellin uutta Osta talo verkosta -palvelua ja suunnittelin meidän perheelle ikioman talon, jolle löysin kauniin tonttimaankin Helsingin reunamilta hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Laskeskelin että kokonaiskustannus Kastellin muuttovalmiilla Play-talopaketilla tonttimaan kanssa on selvästi edullisempi kuin naapurustossa myynnissä oleva pari vuotta sitten valmistunut saman kokoinen talo.

En ole aikaisemmin mieltänyt itseäni talonrakentajaksi, mutta budjettipuolen tarkastelu ja Kastellin prosessia nopeuttava suunnittelupalvelu saivat minut toisiin ajatuksiin. Miehen kanssa hieman leikittelimme ajatuksella oman talon rakentamisesta ja saattaapi olla niin että tässä aletaan tonttimaata nyt ihan tosissaan tiirailla. 🙂 Oman talon valtteja kerrostaloasumiseen nähden ovat muunneltavuus ja suunnittelun mahdollistama uniikkius. Naapuritkaan eivät ihan seinän takana olisi ja pienelläkin kaupunkitontilla saisi kaivattua rauhaa sekä sen haaveideni puutarhan. ♥

Ajaton, klassinen, moderni vai romanttinen?

Valittavissa olevia sisustuslinjoja on neljä – Graniitti Ajaton, Graniitti Klassinen, Graniitti Moderni ja Timantti Romanttinen. Jokainen niistä on suunniteltu sopimaan suomalaiseen kotiin, vaihtuvin tyylivivahtein ja yksityiskohdin. Talon ulkoasun ja värityksen puolesta vaihtoehtoja on kolme – skandinaavinen Kastelli Vaalea, rauhallinen Kastelli Harmaa sekä intensiivinen ja erottuva Kastelli Tumma. Vaihtoehtoisesti talon ulkoverhoilun voi jättää myös pohjamaali-vaiheeseen, jolloin viimeistely ja värivalinta on mahdollista toteuttaa vapaasti omien mieltymyksien ja asemakaavan vaatimuksien mukaan. Kuvasin teille videon meidän unelmakodin suunnittelusta eri vaiheineen, sen voit katsoa alta:

Osallistu arvontaan!

Käy sinäkin testaamassa oman talon suunnittelua osoitteessa ⇒ osta.kastelli.fi ja osallistu samalla Kastellin yhteistyökumppanin sisustusverkkokauppa MIA Design Shopin 100€:n lahjakortin arvontaan. Arvontaan voit osallistua kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa millainen olisi sinun Kastelli-unelmakotisi? Onko tyylisi Ajaton, Klassinen, Moderni vai Romanttinen, löytyykö unelmakodistasi perisuomalainen sauna vai hyödyntäisitkö tilan mielummin vaatehuoneena? Sana on vapaa! 🙂

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 22.10.2017 klo 23:59 asti. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse maanantaina 23.10. kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Lisätietoa Kastellin suunnittelupalvelusta ja muuttovalmiista Play-talomallista löydät Kastellin sivuilta:

⇒ osta.kastelli.fi

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

100 kommenttia “Kastelli Play – Osta talo verkosta & blogiarvonta!

 1. Tykkäsin enemmän Play 82 -mallista. Mielestäni en ole romanttisella tyylillä sisustava, mutta noiden sisustuslinjojen perusteella tykkään kuitenkin eniten siitä. Saunaa ei tulisi sisälle, koska en huoli kuin ulkosaunan. Kiva suunnitteluohjelma, mutta aika suppea. Mutta ajatus lähti lentoon ja haaveita syntyi lisää 😀

 2. Unelmakotini olisi tyyliltään klassisen upea 🙂 Sisustus olisi pääosin vaaleaa ja kylpyhuoneessa olisi jalallinen amme.

 3. Unelmakoti olisi moderni, ja sauna on ehdoton <3
  Tuo suunnittelutyökalu vaikutti hyvältä, ja tuli hyvään saumaan oman kodin suunnittelun kanssa! 🙂

 4. Ajattoman ja modernin kombo. Kai se sauna olisi pakko olla vaikka nytkin tulee harvoin käytettyä. Jos se yhtäkkiä puuttuisi niin sitten sitä varmaan kaipaisi.

 5. Pakko oli heti päästä leikkimään tällä ohjelmalla ja omaksi yllätykseksi tyylini olisi Klassinen! Talomalli olisi Play 85, pohjaan lisänä sauna, terassi, lisämakuuhuone sekä erillinen wc ja vaatehuone, eli niin sanotusti kaikilla mausteilla. 😀 Ulkotyyli olisi vaalea tumman harmaalla tiilikatolla. Hinta on yllättävän matala, vaikka sisustus meni melkein kaikessa kalleimman mukaan. Pitääpä tuolle miehen puolikkaalle näyttää tätä suunnitelmaa, jospa vaikka rakennuskuume iskisi siihenkin! (saahan sitä aina haaveilla)

  Mukavaa syksyä!

 6. Tyyli olisi ajaton ja sauna mukana 🙂 Tällä hetkellä itse asiassa meillä pn rakenteilla Kastellin talo 🙂

 7. Unelmien kotini olisi moderni ja skandinaavinen, paljon valkoista ja sopivasti mustaa ja puunsävyjä. Paljon isoja ikkunoita ja avointa tilaa. ?

 8. Upea juttu että Kastelli tarttunut ostoprosessin muutokseen. Näin markkinoinnin ammattilaisena mieltä ja silmää lämmittää konsepti. Ihan mahtavaa! Eikä siinä kaikki sillä myös materiaalit ovat laadukkaita ja kuvat hienoja. Itse valitsisin sävyksi skandinaavisen ja tuon 85 neliöisen vaihtoehdon. En uskalla suunnitella enempää tai kommentointi tulee vielä tosi kalliiksi… ??

 9. Unelmoin skandinaavisesta, modernista ja avarasta kodista.Valkoista,harmaata ja mustaa olisi väritys. Ikkunat lattiaan asti, siis paljon valoa.?

 10. Ajaton olisi varmasti kyllä paras, omakotitalo olisi kuitenkin niin pitkäaikainen sijoitus. Ja ehdottomasti haluaisin kattoon spotit (ei kiitos enää tavallisia valaisinpistokkeita :D), takan ja saunan. <3

 11. Talovalintani olisi “ajaton”. Emme sauno koskaan, joten sauna olisi turha, mutta olen miettinyt sen puuttumista jälleenmyynnin kannalta.

 12. Valitsin pohjaksi suuremman 85 neliöisen kodin avaran pohjaratkaisun vuoksi.
  Sisustuksen pohjana olisi graniitti klassinen, koska se oli vaalea ja ajaton. Kiinnostavan sisustuksesta teki mielenkiintoiset yksityiskohdat, esimerkiksi kylpyhuoneen marmorinen tehosteseinä!
  Sauna olisi tietysti ehdoton suomalaisessa kodissa 😉
  Tässäpä kiva kodin suunnitteluohjelma!

 13. Klassinen modernilla twistillä. Paljon avaraa, korkeaa tilaa. Spa-osastoon satsaisin. Haluaisin talon pintamateriaaliksi kuitenkiin puun ja myös sisustusratkaisuihin puun näkymään ja tuoksumaan. Säilytystilaa unelmien talossani saisi olla paljon.

 14. Unelmieni koti on ajaton ja ehdottomasti saunalla ❤️ Kiva sovellus, kun hinnatkin selkeästi näkyvillä ☺️

 15. Pähkäilin hetken, mutta päädyin lopulta moderniin. Ja ehdottomasti saunalla. Vaatehuonekkin olisi tosi kiva ja tarpeellinen, mutta pääsisipähän saunomaan silloin kun mieli tekee 😀 Saunasta tulisi myös mielellään hyvin tummasävyinen ja kylpyhuoneen puolelle suihkuksi sadesuihku.
  Niin, ja takka olisi myös aika must.

 16. Suurempi 85 neliöinen. Klassinen on omaan makuun. Sauna pitää olla! Oikein oli hauska leikkiä ohjelmalla 🙂

 17. Unelmakotini olisi moderni, saunallinen ja selkeälinjainen koti. Mustavalkoista pienillä värimausteilla. Puunväriin olen nykyisessä kodissa kyllästynyt, sitä en lattiana oikein jaksaisi enää katsella 🙂 Voi kun saisikin suunnitella unelmiensa kodin <3

 18. Play 82 miellytti pohjana enemmän ja näistä tyyleistä valitsisin ajattoman vaihtoehdon. Jäi häiritsemään näissä tuo kahden oven kautta kulkeminen aina kun tarvii käydä wc:ssä.

 19. Moderni koti omalla saunalla ja vieläpä mielellään meren rannalla olisi todellinen toteutunut unelma. <3

 20. Talo ei ole suunnitelmissa, mutta näistä vaihtoehdoista se olisi ajaton. Sauna ehdottomasti, mutta mieluummin molemmat!

 21. Klassinen on eniten minun tyyliäni! Talon lisäksi haluan ehdottomasti pihasaunan, puukiukaalla tietysti. Meillä on parhaillaan meneillään kodin etsintä ja yksi vaihtoehdoista onkin valmistalopaketti, sillä tontti löytyy jo valmiina.

 22. Kävin kokeilemassa, kätevä ohjelma. Minun kotini olisi klassinen ja ehdottomasti sauna täytyy löytyä ja lisäksi terassi, jossa voi rauhassa nauttia luonnon äänistä.

 23. 85 neliön klassinen, saunalla, erillisellä wc:llä ja vaatehuoneella, lisämakuuhuoneella ja terassilla. Lisäksi tarvisin kyllä mm. suuremman kodinhoitohuoneen. Mahtava idea kyllä tuollainen verkkokauppakoti!

 24. Kotini olisi klassinen, vaaleaa puuta ja valkoista. Mielestäni tämä olisi kyllä myös ajaton vaihtoehto ? Ja sauna täytyy ehdottomasti olla kodissa!

 25. Modernia tyyliä tulee olemaan oma talomme. 7 vuotta sopivaa tonttia etsitty. Toivottavasti joku päivä se oikea löytyy 🙂

 26. Unelmakotini olisi sekoitus modernia ja ajatonta. Vaalea, valoisa koti olisi mieleen. Haluaisin sekä vaatehuoneen että saunan. Mutta jos niiden väliltä pitää valita, niin sauna sitten. Sauna ei olisi kovalla käytöllä, mutta kyllä sitä talvisin jonkin verran käytettäisiin.

 27. Unelmakotini olisi jotain ajattoman, klassisen ja modernin väliltä. Sauna tulisi ehdottomasti kotiini. Myös tila pyykinkuivaustelineelle ja sopivasti säilytystilaa. Vaaleat seinät, makuuhuone saisi kuitenkin olla tummansävyinen.

 28. Hei,

  Unelmieni koti olisi moderni ja play 85 miellytti eniten 🙂 Sauna on ehdottomasti oltava, mutta olisin kuitenkin valmis tekemään terassin ja pihatöitä itsenäisesti.

 29. Moderni ilman muuta! Itselleni sauna ei ole tärkeä, mutta ehkä se olisi kuitenkin järkevintä sisällyttää omakotitaloon 🙂

 30. Minun kotini olisi moderni vaaleilla sisustusratkaisuilla ripauksella mustaa, ulkoverhous olisi tumma ja kyllä pitää olla sauna, paitsi jos saisi rakentaa pihasaunan, ottaisin sellaisen ❤

 31. Mielenkiintoinen ohjelma! Itse pitäisin eniten klassisen ja modernin sekoituksesta. Olisi mahtavaa, kun saisi muunkin kokoisia talovaihtoehtoja lisättyä ohjelmaan, 85 neliötäkään kun ei mikään valtavan tilava kuitenkaan ole. Ehkäpä tulevaisuudessa kehittävät ohjelmaa entisestään. 🙂

 32. Omakotitalon rakentaminen on suunnitteilla ja ehdottomasti talo olisi ajaton, klassisen ja modernin sekoitus. Sehän se rakentamisessa on parasta, että saa itse suunnitella ja poimia muilta rakentajilta/remontoijilta ideoita.

 33. Klassisen moderni olisi ihana, olisi isoja ikkunoita, pariovia huoneesta toiseen, jotta näkymät olisivat eri huoneisiin. Saunaa en kaipaa, mutta kodinhoitotilat ja walk in closet olisi toiveissa ja yksikerroksinen talo, keittiössä aamiaiskaappi olisi ihana

 34. Moderni.Ja kesämökki voisi olla seuraava talohankinta.Voisi olla näistä Kastellin taloistakin sopiva siihen tarkoitukseen.Arvonnassa mukana!6

 35. Kotimme olisi pohjaratkaisulta järkevä, saunallinen ja ennenkaikkea valoisa sekä avara. Ehdoton toiveeni olisi olohuoneeseen lattiasta-kattoon -ikkuna! 🙂

 36. Kiitokset kaikille osallistujille! 🙂 MIA Design -lahjakortin arvonta suoritetaan tuotapikaa ja voittajaan ollaan suoraan yhteydessä sähköpostitse. Muistakaahan kurkistaa meileihinne mahdollisen arvontavoiton merkeissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *