KOTOISA – Maikkarin uusi sisustusohjelma

Kotiuduin juuri Maikkarin uuden remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan bloggaajaillasta, jonka yhteydessä pääsimme näkemään sarjan ensimmäisen jakson ennakkoon. Kotoisa alkaa MTV3:lla 22.2. klo 20:00 ja ainakin allekirjoittanut on aivan liekeissä tästä uudesta kotimaisesta sisustusohjelmasta.

Kotoisan tiimissä nähdään sisustussuunnittelija Seija Strand, tv:stä tuttu viherrakentaja Niko Lindfors, pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen sekä rakennusvelho Ville Heino. Ensimmäisessä jaksossa päästään näkemään Marja Hintikan kesämökin ja pihapiirin täydellinen uudistus ja voi ihanuus miten upea onkaan muutos. Pari myötäelämisen ilonkyyneltäkin tulin tirauttaneeksi siinä kohtaa jaksoa, kun Marjalle ja miehelleen Ilelle paljastettiin lopputulos – minä olisin varmaankin huutoitkenyt onnesta jos olisin ollut Marjan kengissä. 🙂

Sarja vaikuttaa ensimmäisen jakson perusteella äärimmäisen hyvältä – henkilökemiaa on hauska seurata ja kokonaisuus on rakennettu niin että katsoja pysyy menossa mukana.

Alla muutamia fiiliskuvia Stockmannin Sisustusmaailmassa järjestetystä ennakkonäytöksestä…

Marja Hintikan ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – lopputulos on todellakin U-P-E-A! ♥

Lisämateriaalia voit käydä katsomassa blogini Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ, jonne jaoin fiilistelyvideon alkuillasta. Käy katsomassa myös Kotoisan omat ohjelmasivut, josta löydät erikoismateriaalia sekä infoa Kotoisan mainiosta tiimistä → mtv3.fi/kotoisa. 🙂

Kivaa illanjatkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *