KOTOISA – Maikkarin uusi sisustusohjelma

Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus

Kotiuduin juuri Maikkarin uuden remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan bloggaajaillasta, jonka yhteydessä pääsimme näkemään sarjan ensimmäisen jakson ennakkoon. Kotoisa alkaa MTV3:lla 22.2. klo 20:00 ja ainakin allekirjoittanut on aivan liekeissä tästä uudesta kotimaisesta sisustusohjelmasta.

Kotoisan tiimissä nähdään sisustussuunnittelija Seija Strand, tv:stä tuttu viherrakentaja Niko Lindfors, pihasuunnittelija Suvi Tuokko-Harmoinen sekä rakennusvelho Ville Heino. Ensimmäisessä jaksossa päästään näkemään Marja Hintikan kesämökin ja pihapiirin täydellinen uudistus ja voi ihanuus miten upea onkaan muutos. Pari myötäelämisen ilonkyyneltäkin tulin tirauttaneeksi siinä kohtaa jaksoa, kun Marjalle ja miehelleen Ilelle paljastettiin lopputulos – minä olisin varmaankin huutoitkenyt onnesta jos olisin ollut Marjan kengissä. 🙂

Sarja vaikuttaa ensimmäisen jakson perusteella äärimmäisen hyvältä – henkilökemiaa on hauska seurata ja kokonaisuus on rakennettu niin että katsoja pysyy menossa mukana.

Alla muutamia fiiliskuvia Stockmannin Sisustusmaailmassa järjestetystä ennakkonäytöksestä…

Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus
Kotoisa - Maikkarin uusi sisustusohjelma VIP-tilaisuus

Marja Hintikan ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – lopputulos on todellakin U-P-E-A! ♥

Lisämateriaalia voit käydä katsomassa blogini Facebook-sivuilta TÄÄLTÄ, jonne jaoin fiilistelyvideon alkuillasta. Käy katsomassa myös Kotoisan omat ohjelmasivut, josta löydät erikoismateriaalia sekä infoa Kotoisan mainiosta tiimistä → mtv3.fi/kotoisa. 🙂

Kivaa illanjatkoa kaikille!8 kommenttia “KOTOISA – Maikkarin uusi sisustusohjelma

 1. Tervehdys

  Miten pääsee remonttikohteeksi Kotoisa-ohjelmaan. Minulla on 22 neliön yksiö Punavuoressa ja kaipaisi hieman päivitystä.

  Itse olen eläkkeellä. Asunto vapautuu nyt maaliskuussa

  1. Erja: Heips! 🙂 En osaa valitettavasti vastata kysymykseesi, olen ollut itse ainoastaan kutsuvieraana ohjelman ensi-illassa median edustajan asemassa enkä tiedä tuotannon prosesseista mitään. Suosittelen kysymään asiaa Kotoisan omilta nettisivuilta tai Kotoisa-ohjelman Facebook-sivun viestin kautta. He osaavat siellä varmasti auttaa sinut eteenpäin kohdehaun merkeissä. 🙂

 2. Hei, meillä on kerrostalo osake juuri omaksi ostettu. 70 -luvun lopun sisustuksella ja tapeteilla laadukkaasti tehty tuolloin. Neliöitä 82. Kiinnostusta päästä ammattisuunnittelijoiden suunnittelemaan kotiin, itse ihan perus remppaa miettien. Mutta saisko tästä ekstraupean ammattilaisten silmin🤔

 3. Moikka,
  Osaatko auttaa kuinka saisin ammattisuunnittelijoiden suunnitteleman kodin tai edes jonkin verran ammattiapua..Olisi elämäni täyttymys päästä kotoisa ohjelmaan

  1. Jaana: Kotoisa-ohjelmaan on ollut avoin hakutilaisuus, jonka yhteydessä halukkaat ovat saaneet ilmoittautua mukaan ohjelmaan. Kannattaa seurata Kotoisa-ohjelman somekanavia esim Facebookista ja lisäksi pitää silmällä myös TV-kanavan ilmoituksia. 🙂 Samalla mentaliteetillä toimivat myös useimmat muut sisustusohjelmatuotannot, joissa haetaan muutoskohteiksi yksityishenkilöiden koteja ja mökkejä. 🙂

  1. Kokemusta on: Todella kurjaa kuulla ettei kokemuksesi ole positiivinen. 🙁 Poistin kommentistasi ensimmäisen lauseen, sellaisen julkinen kirjoittaminen vaatii oheen myös perusteita / näyttöä, ja ilman niitä se on herjausta, enkä tahdo sellaista julkaista suuntaan enkä toiseen kenenkään meidän takia. Paljon tsemppiä ja ihania syyspäiviä sinulle! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *