Swedese Libri – Hyllyrakkautta

Swedese Libri -hyllyt ovat saapuneet! ♥ En keksi edes sanoja kuvaamaan teille tätä riemua ja rakkautta, kuvat puhukoot siis puolestani! 🙂

Libri-hyllyjen kaunis puupinta näkyy valkoisen maalin alta todella kauniisti ja sitoo samassa avoimessa tilassa olevat Muuton Visu -tuolit sekä Norr11-tarjotinpöydän yhteen. Lukijani S oli kiinnostunut hyllyjen sävystä ja ilokseni voin todeta sen olevan puhtaanvalkoinen – sopii hyvin yhteen Artekin ja Muuramen kalusteiden sekä paperinvalkoiseksi maalattujen seinien kanssa.

Libri-hylly on levedeltään 38cm ja korkeudeltaan 227cm, rinnakkain nämä kaksi kaunotarta vievät 76cm tilaa tuosta olohuoneen seinältä. Tikasmallinen hylly tuo mieleeni japanilaisen sisustuksen ja muotoilusta vastaava suunnittelija Michaël Bihain on taitavasti ottanut huomioon jokaisen yksityiskohdan. Hyllyjä voi laittaa vierekkäin sekä “päällekkäin”, jolloin näistä saa rakennettua upeita tilanjakajia esimerkiksi työnurkkauksen erottamiseksi oleskelutilasta.

Pitemmittä pulinoitta toivottelen teille kaikille ihanaa illanjatkoa, huomenna luvassa lisää juttua hyllyjen somistamista ja piensisustamisesta, sekä esittelyssä pari Marimekon ihanaa uutuutta! 🙂

*Sisältää kaupallisen linkin

24 kommenttia “Swedese Libri – Hyllyrakkautta

 1. Wow nyt kyllä yllätyin että hyllyjä on 2!! Mulla on ihan mennyt ohi että niitä tulee kaksi, luulin lukeneeni että kirjoitit kokoajan näistä yksikössä. Ihanat ovat ja etenkin kaksin kappalein mutta lähes 2000€ näistä. Huh.

  1. Minna: Yksi ensin oli tarkoituksena mutta kahteen päädyin, yksi hylly ja 38cm oli liiankin kapea tuohon valtavalle seinälle. 🙂

  1. D: Onhan minulla siinä kirjojakin. 😀 Onneksi hyllyt ovat siitä hauskoja kalusteita että niihin voi laittaa ihan mitä tahansa, vaikkapa vain kasveja tai vaihtoehtoisesti kenkiä ja laukkujakin. 🙂

 2. Ihan hienolta näyttää! Tuohon sohvan ylle voisi sopia joku iso taulu, ehkäpä vaikka se sinun itse maalaamasi?! Joku taulu/maalaus kuitenkin toisi pisteen ii:n päälle :).

  1. Susanna: Libri on ihana! 🙂 Isotbtaulut ovat ihania, mutta tuossa kohtaa voisi olla jo liikaakin tapahtumaa yhdelle seinälle, kun on korkeat hyllyt, valolista ja vielä tuo musta Flos-seinävalaisinkin… Ideasta tykkään kyllä muuten. 🙂

  1. Leena: Kyllä raaskisin jos tarve niin vaatisi. 🙂 Hyllyille en kyllä likaisia kenkiä laittaisi pohjat rapakuntoisina, ne saisivat olla jatkossakin lattialla kurakaukalon päällä kuivumassa. 🙂

  1. katja: 🙂 🙂

   Stringit ovat tallessa enkä halua niitä laittaa jakoon. 🙂 Jonkin verran olen tori.fissä nähnyt valkoista String-sarjaa osina sekä kokonaisina hyllystöinäkin, sieltä kannattaa kurkata!! 🙂 Kummityttöni löysi korkean vanhan valkoisen Stringin kuudella hyllyllä 50€:lla, mutta oli juuri ehtinyt menemään kaupaksi toiselle. Hakuvahti sinne vain päälle ja etsimään oikeanlaista! 🙂

 3. On kyllä tosi kivat hyllyt. Ostaisin heti, jos ei olisi noin jumalattoman kalliit. Tykkään muutenkin nyt tuosta olkkarista, ja noista valinnoista.

  1. Minna: Swedesen Libristä olen haaveillut monta vuotta, mutten raaskinut aikaisemmin niitä ostaa kun ei niille paikkaakaan oikein ollut. 🙂 Nyt rempan jälkeen aika oli oikea ja tuo valolista hyllyjen päällä on kuin tehty tuollaisen avoimen hyllyn päälle. ❤ Kuvaan teille vielä erikseen myöhemmin miten ihanalta näyttää iltaisin kun valolistassa on valo päällä, niin kauniin varjon tekee tuo hylly. ❤ ❤

 4. Hienoa on! Ja niin tyylikästä!
  En vaan voi olla ihmettelemättä, miten ihmeessä sinulla on rahaa koko ajan ostella kaikkea uutta. Eihän tämä asia minulle kyllä pätkääkään kuulu.

  1. Ulla: Kiitokset! 🙂

   Remppaa varten säätin pitkään ja sisustusjuttuja olen ostellut sillä mitä säästöistä jälkeen jäi. 🙂 Meidän perheen peruskulut ovat aika pienet, emmekä juuri matkustele tai syö ravintoloissa joten siitä säästyy pieni siivu sisusteluun. 🙂

 5. Maksaako nuo hyllyköt oikeasti 2000?Nyt en tarkoita ilkeillä,mutta mikä noissa oikeasti voi maksaa niin paljon?😱Mieheni nikkaroisi hetkessä vastaavat…

  1. Nanna: Ei onneksi sentään ihan noin paljoa maksa ja ostin hyllyt -20% kamppisalen aikaan joten himppasen halvemmalla pääsin. 🙂

   Hyllyt ovat täyttä tavaraa ja niissä on paljon hiottuja yksityiskohtia. Tikashyllyt on helppo itsekin toki nikkaroida jos tilat ja puitteet löytyy. Librin hyllylevyjen saumakohdat ja kiinnitys on kuitenkin sellainen ettei sitä ihan tuosta noin vain kotinikkari saa aikaiseksi. Maksan hyvin mielelläni siitä että joku on suunnitellut kestävän ja kauniin tuotteen ja että se on valmistettu ihmisen tekemänä. <3 Bihain on uskomattoman lahjakas suunnittelija, vähän kuin meidän oma Aalto oli aikanaan ja Koskinen ja Anttila ovat nykyään. <3

  2. No jos yks maksaa reilut 900 euroa niin lähemmäs 2000 euroa tulee yhteishinnaksi. Ihan käsittämätön hinta kahdesta tikaspuuhyllystä!

   1. Apuva: onhan näillä hintaa toki, sitä en kiistäkään. 🙂 20% alennus on lähtöhinnasta aika hyvä ja koen tehneeni säästöä, sillä olisin ostanut nämä joka tapauksessa. 🙂

 6. Meneekö nämä molemmat hyllyt siis eteiseen? Ja onko vitriinin tarkoitus tulla näiden tilalle? En meinaa pysyä näemmä perässä😄

  1. Anski: Mahdollisesti menevät, riippuen siitä millaisen vitriinin löydän ja koska. Nyt näyttää vähän heikolta, luultavimmin turvaudun puusepän ammattitaitoon jos ei muuta potentiaalista kaappia tule vastaan. 🙂

 7. On kaunis hylly😍. Oletko kiinnittänyt hyllyt seinään vai seisooko ne jalkojen varassa? onko hylly jämäkkä? Sopii hyvin teidän kotiin.😃

  1. Pitju: Ne seisovat ihan vapaana seinää vasten, ovat todella jämäkät eivätkä kaadu kyllä mihinkään vaikken seinään niitä kiinnittänytkään. 🙂 Ohje luonnollisesti suosittelee ellei jopa vaadi sitä että kaikki yli 100cm korkeat kaapit ja hyllyt tulisi aina kaikissa tapauksissa pultata seinään kiinni, mutta rikon tuota turvallisuusohjetta ihan tietoisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *