KOTI JA KEITTIÖ | Kesätarjous & Sisustuslehtiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Fokus Media

Millainen on hyvä sisustuslehti? No sellainen, jonka sisältö tarjoaa ihanien inspiraatiokuvien lisäksi tietoa, monipuolisuutta, aitoja tarinoita ja oikeaa asiaa. Koti ja keittiö on minun lempparini… ja osallistumalla arvontaan sinulla on mahdollisuus voittaa oman suosikkilehtesi vuosikerta kotiin kannettuna! 🙂

Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Mukavaa ajanvietettä kesäpäiviin

Kesäisin lukuinto nousee uusiin ulottuvuuksiin ja huomaan hapuilevani puhelimen sijaan entistäkin useammin sisustuslehden sivuja. Lehti kulkee kätevästi mukana laukussa rannallekin ja sormien välissä kahiseva paperi ja painomusteen tuoksu rauhoittavat mieltä saaden hetkeksi unohtamaan elämän hektisyyden. Rentouttavan lukukokemuksen saavuttamiseksi lehden sisällöltä vaaditaan kuitenkin paljon, eikä mikä tahansa läpyskä kämmenten välissä kelpaa. Lehden pitää tarjota uusia juttuja, mielenkiintoisia näkökulmia, ehjiä kokonaisuuksia ja upeita kuvia, jotta lehden muotoon tiivistetty materiaali saa temmattua mukaansa.

Koti ja keittiö on tämän kesän ykköslehti ajankohtaisine artikkeleineen. Tuorein heinäkuun numero esittelee Asuntomessutärppien lisäksi 38-sivun verran suomalaisten tavallisten ihmisten koteja ja inspiroi edullisin pikkuideoin. Ruokaosio oli syy miksi valitsin tällä kertaa juuri tämän lehden – lehdessä ei prameilla hienouksilla ja kesäiset reseptit ovat toteutettavissa tälläiseltä helpoutta arvostavalta kotikokiltakin. 🙂

Koti ja keittiö lehden kesätarjous
Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Aurinkoinen kesätarjous!

Fokus Media tarjoaa teille nyt mahtavan kesätarjouksen – 6nroa Koti ja keittiö -lehteä erikoishintaan 24,90€ tai kokonainen vuosikerta vain 39,90€ valintasi mukaan. Tilaajalahjaksi teille on valikoitu Pentikin uutuuspyyhesetti! 🙂 Hyödynnä etusi ja tilaa lukuiloa itselle tai lahjaksi täältä:

→ TILAA KOTI JA KEITTIÖ – KESÄTARJOUS TÄSTÄ ←

Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Osallistu kesäarvontaan!

Fokus Median antimet eivät vielä siihen loppuneet, sillä sain arvottavakseni myös vapaavalintaisen lehtivuosikerran teidän lukijoideni kesken. 🙂 Valitse lehtisuosikkisi ja kerro se tämän arvontapostauksen kommenttiboksissa sunnuntaihin 15.7.2018 klo 23:59 mennessä! Arvontapalkinnon arvo jopa 100€, palkinnon tarjoaa Fokus Media.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Tutustu tarjontaan, valitse suosikkisi ja jätä osallistumiskommenttisi!

→ VALITSE SUOSIKKISI TÄSTÄ ←

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille ja onnea arvontaan!