KOTI JA KEITTIÖ | Kesätarjous & Sisustuslehtiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Fokus Media

Millainen on hyvä sisustuslehti? No sellainen, jonka sisältö tarjoaa ihanien inspiraatiokuvien lisäksi tietoa, monipuolisuutta, aitoja tarinoita ja oikeaa asiaa. Koti ja keittiö on minun lempparini… ja osallistumalla arvontaan sinulla on mahdollisuus voittaa oman suosikkilehtesi vuosikerta kotiin kannettuna! 🙂

Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Mukavaa ajanvietettä kesäpäiviin

Kesäisin lukuinto nousee uusiin ulottuvuuksiin ja huomaan hapuilevani puhelimen sijaan entistäkin useammin sisustuslehden sivuja. Lehti kulkee kätevästi mukana laukussa rannallekin ja sormien välissä kahiseva paperi ja painomusteen tuoksu rauhoittavat mieltä saaden hetkeksi unohtamaan elämän hektisyyden. Rentouttavan lukukokemuksen saavuttamiseksi lehden sisällöltä vaaditaan kuitenkin paljon, eikä mikä tahansa läpyskä kämmenten välissä kelpaa. Lehden pitää tarjota uusia juttuja, mielenkiintoisia näkökulmia, ehjiä kokonaisuuksia ja upeita kuvia, jotta lehden muotoon tiivistetty materiaali saa temmattua mukaansa.

Koti ja keittiö on tämän kesän ykköslehti ajankohtaisine artikkeleineen. Tuorein heinäkuun numero esittelee Asuntomessutärppien lisäksi 38-sivun verran suomalaisten tavallisten ihmisten koteja ja inspiroi edullisin pikkuideoin. Ruokaosio oli syy miksi valitsin tällä kertaa juuri tämän lehden – lehdessä ei prameilla hienouksilla ja kesäiset reseptit ovat toteutettavissa tälläiseltä helpoutta arvostavalta kotikokiltakin. 🙂

Koti ja keittiö lehden kesätarjous
Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Aurinkoinen kesätarjous!

Fokus Media tarjoaa teille nyt mahtavan kesätarjouksen – 6nroa Koti ja keittiö -lehteä erikoishintaan 24,90€ tai kokonainen vuosikerta vain 39,90€ valintasi mukaan. Tilaajalahjaksi teille on valikoitu Pentikin uutuuspyyhesetti! 🙂 Hyödynnä etusi ja tilaa lukuiloa itselle tai lahjaksi täältä:

→ TILAA KOTI JA KEITTIÖ – KESÄTARJOUS TÄSTÄ ←

Koti ja keittiö lehden kesätarjous

Osallistu kesäarvontaan!

Fokus Median antimet eivät vielä siihen loppuneet, sillä sain arvottavakseni myös vapaavalintaisen lehtivuosikerran teidän lukijoideni kesken. 🙂 Valitse lehtisuosikkisi ja kerro se tämän arvontapostauksen kommenttiboksissa sunnuntaihin 15.7.2018 klo 23:59 mennessä! Arvontapalkinnon arvo jopa 100€, palkinnon tarjoaa Fokus Media.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Tutustu tarjontaan, valitse suosikkisi ja jätä osallistumiskommenttisi!

→ VALITSE SUOSIKKISI TÄSTÄ ←

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Aurinkoista alkanutta uutta viikkoa kaikille ja onnea arvontaan!114 kommenttia “KOTI JA KEITTIÖ | Kesätarjous & Sisustuslehtiarvonta

 1. Koti ja keittiö on minunkin suosikkini, vaikka tarjolla on paljon muitakin mielenkiintoisia sisustuslehtiä.

 2. Koti ja keittiö on minun suosikkini näistä vaihtoehdoista. Olisipa mukava saadakin pitkästä aikaa lehti kotiin ☀️

 3. Mä en kuuna päivänä olisi kuvitellut lehdentilausta nykyään, mutta nythän mun on pakko osallistua, sillä pari lehteä herätti todellakin mielenkiinnon: Scandinavian Retro ja Kotiaarre. Tässä kohtaa en oikein osaa tehdä valintaa, mutta josko jossain lehtikiskassa voisi hieman plärätä niin osaisi valita (jos voitto osuu kohdalle). <3

 4. Koti ja Keittiö ☺️ Pitkään aikaan en ole lehtiä tilaillut, ostan aina irtonumerona kiinnostavia sisustuslehtiä. Jos arpaonni suosii, saattaisi tulla jatkettua kyseisen lehden tilaamista ??

 5. Valinnan vaikeus iski… ehkä se olisi kuitenkin tuo Anna-lehti.

  Aurinkoista alkuviikkoa myös sinne!

 6. Hei
  Jos voittaisin se olisi tällä kertaa tuo Anna. Tulisi joka viikko uusi lehti, se olisi kiva.

 7. Deko on suosikkini. Koti ja Keittiö kiva myös ! Just etsin lehtitarjousta itselleni. Tulipa sopivasti ☺

 8. Koti ja keittiö myös minun suosikki. Voi kun arpaonni suosisi niin saisin tulevalle syksylle luettavaa kotiin kannettuna eli hetki omaa aikaa taaperon ja syksyllä syntyvän pienokaisen hoitamisen lomassa

 9. Koti ja Keittiö ehdottomasti paras sisustuslehti. Vuosiin en ole lehtiä tilannut, joten nyt olisi kiva saada uuteen kotiin lehti kannettuna. 🙂

 10. Juurikin tämä Koti ja keittiö on minun suosikki :). Tämä olisi ihanaa kesälukemista omalla terassilla.

 11. Aikoinaan pidin eniten talo ja koti – lehdestä, mutta kun oma sisustustyyli muuttui, tuo lehti ei enää tunnu omalta. Nyt pidän ehkä eniten Avotakasta. Koska en itse laita ruokaa (vaan mieheni) en halua lehteä, jossa on paljon ruokaohjeita. Ne menevät kohdallani hukkaan.

 12. Tykkään kovasti sekä Koti ja Keittiöstä, että Glorian kodista! Jos valita pitää niin Glorian koti.

 13. Koti ja keittiö on myös minun suosikkini ja se minulle tuleekin. Jos pitää valita joku toinen lehti, olisi valintani Glorian koti.

 14. Listassa oli monta hyvää vaihtoehtoa, tällä kertaa valitsisin ehkä Dekon, tai sitten RUM tai Residence.. Vaikea valinta!

 15. Kiitokset kaikille osallistumisesta! 🙂

  Arvonta on suoritettu ja toivelehden vuosikerta lähtee matkaan Railille! Onnea voitosta! 🙂

  Voittajaan on oltu yhteydessä suoraan sähköpostitse ja mikäli hänestä ei kuulu 23.7. mennessä, arvotaan osallistujien kesken uusi voittaja.

  Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *