Yksi Lack-hylly saatu paikalleen :)

Oi tätä onnistumisen iloa! 🙂 45 minuutin työn ja tuskan tuloksena on saatu yksi Lack-hylly kiinnitettyä seinään. Cyproc-seinä on materiaalina niin hauras, että on pakko ruuvata kiinnikkeet ja ruuvit pelkällä käsipelillä. Sen seurauksena kämmenessä on sekä rakko että paha hiertymä ja palkeenkieli (yök, nahan riekale repsottaa varsin ikävän näköisesti).

Mutta siinä se numero uno nyt on! 🙂

50a2bfbcc98c7e5508000014.jpg

Huomenna jatkan tätä projektia, joka muutti lennossa muotoaan… Mutta siitä lisää sitten. 🙂

Nyt nukkumaan. Öitä kaikille! <3

4 kommenttia “Yksi Lack-hylly saatu paikalleen :)

  1. enne: Juu laitoin. 🙂 Kymmenen cyproc-kantaa ja 10 ruuvia. Aijai kun koura on kipiä nyt, ihan järkyttävä rakko, oikein pulska vesikello. :)<br />
   <br />
   Meiltä on kerran Lack-hylly tipahtanut seinästä kun cyprocit mureni, nyt oli pakko oman mielenterveyden vuoksi laittaa jokainen ruuvi, jotta kestää varmasti painoa. Ja itseni tuntien, hyllyn päällä olevat tavarat saattavat vaihtua tiuhaankin, niin paras varautua siihen 10-15kg painoon jo nyt. 🙂

 1. Ankkuriruuvit on käteviä cyproc seiniin. Ekka poraat oikeen kokosen reiän seinään siihen ankkuriruuvi ankkuripihdeillä ja sitte hyllypaikoilleen. Meillä eteisen naulakot laitetty cyproc seinään näin ja kyllä pysyy vaikka takkeja roikkuu ihan hyväkin määrä välillä. Ja lasten huoneisiin Lack -hyllyt kans ankkureilla. Kyllä ne on käteviä. 🙂

  1. Raisa: Semmoisilla laitoinkin, tosin se oli ruuvattava versio, mutta sama idea kuitenkin. :)<br />
   Ilman niitä en olisi edes uskaltanut laittaa hyllyä seinään, ovat kyllä aivan huippukeksintö. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *