Puolikkaat keittiövälineet :)

Makaroonilaatikon teko meni tänään niin myöhäiseksi, että minulla on edelleen osa keittiövälineistä astianpesukoneessa. 🙂 Johannalle lupasin kuitenkin tehdä postauksen (viimeinkin :D) joten tässä muutama kuva meidän vähäisestä keittiöväline-kokoelmasta. 🙂

51251e4dc98c7e8a5c000010.jpg

Astiakaapin virkaa meillä toimittaa toistaiseksi 138cm korkea ja 60cm leveä Bestå-kaappi. Alimalla hyllyllä säilytämme kattiloita, uunivuokia ja leikkuulautaa. Kaksi kattilaa on parhaillaan pesukoneessa puhdistumassa, niidenkin säilytyspaikka on tällä samalla hyllyllä (toisten kattiloiden päällä, alla ja vieressä :D).

51251e4dc98c7e3444000037.jpg

Kaapin ylimällä hyllyllä on aterimet muovisissa purkeissaan sekä isossa uunivuoassa säilytettävät muut vempaimet. 🙂 Kauhat ja vispilät on ostettu joskus seitsemän vuotta sitten Clas Ohlsonilta, veitset on hankittu samoihin aikoihin ja ovat Casa Stockmann-merkkiset. Valkoiset Fiskarsin sakset on uudehkot ja ensimmäinen unelmaostos minkä tänä vuonna tein. 🙂

Täällä pesukoneessa on tosiaan pari kattilaa ja kauhoja parhaillaan. Eivät ole mitään kummoisia nekään. 😀

51251e83c98c7e344400003c.jpg

Tein muutamista keittiövälineiksi mieltämistäni jutuista postauksen tammikuun lopulla. Siinä esittelin mm. pannualuset, multiavaajan ja ihanat Fiskarsin sakset. <3 <3 <3 Postaukseen pääset alla olevasta linkistä:

http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/artikkeli/rakkaudella-haalitut-keittiovalineet

Ihanaa iltaa kaikille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Puolikkaat keittiövälineet :)

 1. Kiitos tästä, tarkoitin kylläkin että mitä keittiövälineitä pidät tiskillä esillä kun sulla on niin upeita systeemejä mm. suola- ja pippurimylly, talouspaperiteline ym ja miten ne olet tiskille sommitellut. Ei nuo kaapissa olevat niinkään kiinnosta ;0)

  1. Johanna: Voi eiiiii, mie tajusin ihan väärin sitten. Luulin että halusit nähdä miten ja missä säilytämme keittiövälineitä ja ymmärsin että juuri näitä tylsiä kauhoja ja kihvilöitä. :)<br />
   <br />
   Talouspaperiteline on keittiön pienen ikkunan edessä, ja maustemyllyt on vuorotellen joko ruokakaapissa tai hellan vieressä tasolla. Joskus näitä olen kuvannutkin, muistaakseni mutta kuvaan ne sinulle uudestaan. 🙂 Meidän keittiö on aika kamala eikä siihen oikein saa mitenkään kauniisti esille mitään välineitä. Mutta kuvaan ja postaan parin tunnin päästä ne. 🙂 pahoittelut! &hearts; &hearts; &hearts;

  2. No hätä 😉 Älä turhaan nää niin paljon vaivaa tän asian suhteen. Olisin vain mielenkiinnosta nähnyt miten olet saanut esineet kivasti laitettua pienelle tiskitilalle. Itsellä sama ongelma täällä väliaika kämpässä, että keittiön tiskit tosi pienet ja kummasti siihen koko aika kertyy jotain ei keittiöön kuuluvaa 😉

  3. Johanna: Mie sain tehtyä sinulle postauksen eilen. 😀 Meillä ei oikein muuta ole esillä kuin maustemyllyt ja talouspaperiteline… uutta ja toimivampaa keittiötä odotellessa. 🙂

 2. Hehe.. meilläkin oli tänään makaronilaatikkoa. Löysin kaupasta uutuuden – ruohosipuli koskenlaskija-sulatejuustoa, heti oli pakko kokeilla sillä. Normaalisti mä teen perinteisellä koskenlaskijalla.<br />
  Vitsi et oli hyvää!!! Vieläkin röyhtäilen 😀

  1. Maanvaiva: maaroonilaatikko on herkkua. &hearts; &hearts; Oi, kuullostaa namilta. 🙂 Täytyy kokeilla itsekin tuota uutta ruohosipuli-koskenlaskijaa. 🙂

 3. muistaakseni ostit hullareilta iittalan kattilasetin? etkö tykännytkään siitä? Muistin kun niitä jahdattiin verkkokaupasta 🙂

  1. marke: juu, ostin ja minusta se oli niin ihana setti. &hearts; &hearts; Mutta mies ei tykännyt sen painosta ja se palautettiin tuoreeltaan. Minua harmittaa kovasti mutta meillä mies tykkää tehdä ruokaa paljon enemmän kuin minä ja pakko oli nöyrtyä hänen toiveisiin. 🙂

 4. Kyllä pärjäät pienellä määrällä. Mulla on myös mies ja 1 lapsi, meillä on 3 kattilaa ja se on aivan liian vähän. Aamupuuron jälkeen pesen kattilan samantien, koska tiskikone ei pyöri joka päivä mutta puuroa syödään päivittäin. Pieni vaiva ja toimii.<br />
  <br />
  Ostin, halvalla kun sain, Ikeasta ison kattilan ja siinä on mm mittataulukko sisällä, pisteet siitä, mutta teflonkattilaa, isoa sellaista kaipaan ja kovasti. Sopivaa ei ole löytynyt, tuntuu mahdottomalta idealta maksaa 100 euroa kattilasta. Niitä löytyisi.

  1. Lanttuleikkuri: meillä myös puurokattila laitetaan likoomaan altaaseen ja pesen sen yleensä käsin puhtaaksi. Meillä on puuroa varten Hackmanin rotisser steel-kattila jossa paksu teräspohja. Siihen ei ole vieläkään palanut puuro kiinni, tosin mie sekoitan sitä sen kymmenen minuuttia kokoajan kun keitän maitoon puuron. :)<br />
   <br />
   Pieni kattila maksoi noin 50 euroa muistaakseni, eli ihan ok hintainen oli se. Ja toistaiseksi on toiminut hyvin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *