Eteinen siivottu :)

MeillĂ€ on eteinen ollut viime viikot aika hurjassa kunnossa. 🙂 Pahimmillaan se oli alkuviikosta, kun pikkuneiti raahasi Aarnion Ponynsa sinne ja sen pÀÀlle oli kasaantunut takkeja, huiveja, laukkuja yms. 🙂 Myös kaapinpÀÀllys oli tĂ€ynnĂ€ roinaa – sanomalehtiĂ€ ja mainoksia, lippulappuja, kĂ€sineitĂ€ ja muuta pientĂ€ rompetta. TĂ€nÀÀn sain takit takaisin kaappiin ja omiin henkareihinsa, lehtiroskat vein paperinkerĂ€ykseen ja pikkusĂ€lĂ€ meni omille paikoilleen. HyvĂ€ ja ahkera mie! 😀

5126601fc98c7e0b210004d3.jpg

MeidĂ€n eteinen on aika pieni tila, heti keittiön vieressĂ€. 🙂 Kaapin vieressĂ€ oleva ovi on ulko-ovi ja toisella puolella on eteisen ikkuna. Kaapissa on vasemmalla puolella meidĂ€n takki- ja asustesĂ€ilytys ja oikealla kenkiĂ€ sekĂ€ miehen urheiluvermeitĂ€. Hyllyn pÀÀlle halusin laittaa vaihteeksi medium-kokoisen TuplaKuplan ja muutaman Box-valokuvakehyksen.

5126601ec98c7eab2d000002.jpg

Kehyksien takana on piilossa meidĂ€n romuboksi, eli Philippin terĂ€ksinen Cocoon-karamellikulho. SiellĂ€ sĂ€ilytĂ€mme sellaista taskutavaraa joka yleensĂ€ vaeltaa ruokapöydĂ€llĂ€ ja taskunpohjilla. 🙂

51266021c98c7ec5660009bc.jpg

Eteisen ikkunan edessĂ€ on edelleen tuo minun rakas lattiamallinen kynttilĂ€njalkani. <3 <3 KynttilĂ€t tosin on poltettu nyt loppuun, mutta syksyllĂ€ sitten uudet tilalle. 🙂

51266024c98c7eb7190009bf.jpg

Halusin kuvata teille vielĂ€ tuon uuden varjostimen nyt kun valaisimessa on valo. <3 Itse energiansÀÀstö-led-mikĂ€lie-lamppu on miehen ostama ja aivan jĂ€rkyttĂ€vĂ€n hintainen. Valo siinĂ€ on kyllĂ€ kaunis ja pehmeĂ€, mutta sen on paras kestÀÀ se 3-vuotta mikĂ€ paketin kyljessĂ€ luvattiin. 🙂 Minulla on hieman ikĂ€vĂ€ perinteisiĂ€ hehkulamppuja, joiden ostaminen oli niin yksinkertaista ja helppoa. Watteja oli vain kolmea ja kantaa kahta kokoa, nyyh. NĂ€istĂ€ uusista energiatehokkaista omituisen muotoisista lampuista en ymmĂ€rrĂ€ yhtikĂ€s mitÀÀn. 😀

Ihanaa iltaa kaikille! <3 <3

27 kommenttia “Eteinen siivottu :)

 1. MĂ€kin tykkÀÀn noista vanhoista hehkulampuista. EnsinnĂ€kin musta tuntuu ettĂ€ ne energiansÀÀstölamput on kuin siansilmĂ€t, ei mitÀÀn kunnon valoa lĂ€he. Tai sit meillĂ€ on vaan ne mahdollisiman halvimmat. 😀

  1. Maanvaiva: MeillĂ€ ei ole ennen muistaakseni ollutkaan tĂ€llĂ€isiĂ€ avaruusjĂ€tteeltĂ€ nĂ€yttĂ€viĂ€ omituisen nĂ€köisiĂ€ lamppuja. 😀 Syttyy aika hitaasti ja menee useampi minuutti ennen kuin ne on tĂ€ydessĂ€ kirkkaudessaan. 🙂 Ja nĂ€istĂ€ uusista tehoista en tajua kyllĂ€ mitÀÀn, pieni yöopiskelu olisi paikallaan. 🙂

 2. Tuo teidĂ€n löhönurkkaus on niin kaunis 🙂 Ja ei voi muuta kuin ihailla teidĂ€n eteisen hyvÀÀ jĂ€rjestystĂ€. MeillĂ€ eteinen on never ending projekti, en tiedĂ€ miten sen saisi toimimaan.

  1. Krisse: Nyt on eteinen taas &quot;tyhjillÀÀn&quot; ja avara. 😀 Mietin hetken ettĂ€ olisin ottanut ennen ja jĂ€lkeen kuvat, mutta nĂ€ky oli niin lohduttoman kaoottinen, ettĂ€ pÀÀtin olla kuvaamatta sotkueteistĂ€. 😀

 3. Totta on tuo hehkulamppuikĂ€vĂ€! Nopea tempoisen ihmisen arkeen niin hitaasti syttyvĂ€t energia lamput ovat painajaisia. 😀 tuplakuplasta tuli mieleeni, ettĂ€ olenko ihan höpö vai oliko teillĂ€ vuosi sitten XL tuplis? <br />
  Se on suuri salainen haaveeni, mutta vanhaan hirsitaloon sellaisen sovittaminen on vĂ€hĂ€n haasteellista.. 🙂 <br />
  Aurinkoa loppuviikkoosi!&hearts;<br />
  Villa PÀivÀrinteen Jonna

  1. Jonna: Joo, ja mÀkin katson aina monta kertaa ettÀ laitoinko mie lamppua pÀÀlle vai en kun siinÀ syttymisessÀ menee tovi. :)<br />
   <br />
   On XL Tuplis edelleen, se on tuossa olkkarin ikkunan edessÀ. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Iso tuplakupla olisi minusta ihana yksityiskohta hirsitalossa. &hearts; &hearts; &hearts; Joskus muistan nÀhneeni sellaisen kuvan jossa oli vanhat hirsiseinÀt, gantin tekstiilejÀ punaisen, valkoisen ja tummansinisen sÀvyissÀ ja tuplakupla. Oli aivan ihana, sellainen erilainen ja kodikas. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa iltaa ja aurinkoista loppuviikkoa sinulle myös! &hearts; &hearts;

 4. Moikka Miia! <br />
  Kirjoitin tammikuun alussa postauksen, jossa koitin selittÀÀ mahdollisimman yksinkertaisesti nÀitÀ polttimoasioita. Kurkkaapa alla olevaa linkkiÀ, josko asia &quot;valaistuisi&quot; ;)<br />
  <br />
  Et todellakaan ole yksin asian kanssa!<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/01/valaistusinfoa.html&quot; target="_blank">http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/01/valaistusinfoa.html</a&gt;

  1. Tuija: Mie muistan kĂ€yneeni lukemassakin tĂ€mĂ€n postauksen, mutta kertaus on todellakin opintojen Ă€iti. 😀 Tulen siis kohta puoliin uudelleen visiitille ja yritĂ€n tĂ€llĂ€ kertaa keskittyĂ€ oppimaan ja sisĂ€istĂ€mÀÀn asian paremmin. 😀 Kiitos! &hearts; &hearts;

  2. Tuija: Loistava postaus!!!! <br />
   <br />
   KĂ€ykÀÀhĂ€n kaikki muutkin asian kanssa tuskailevat lukemassa Tuijan selkokielinen opastus lamppujen valintaan! 🙂

  3. Kiitos Miia! <br />
   Alla vastaus kysymykseesi, laitan sen myös tÀnne!<br />
   KyllÀ voit kÀyttÀÀ, sehÀn ei ylitÀ tuota 40w;)<br />
   Voit kÀyttÀÀ vaikka 19w energiasÀÀstölamppua, joka vastaa 100w hehkulamppuissa. Niin isoa energiasÀÀstöpoltinta et löydÀkkÀÀn kaupasta, ettÀ se ylitÀisi tuon 40w merkinnÀn ;))<br />
   <br />
   <br />

 5. KyllÀ nÀyttÀÀ upealla aina vaan, nuo uudet varjostimet sopii kyllÀ todella hyvin noihin valaisimiin ja nuo sun silkkiverhot &hearts;3

  1. t: NÀmÀ uudet varjostimet on tosi kauniit kun valo on pÀÀllÀ. &hearts; Tuo kangas on aika paksua ja minusta se pehmentÀÀ kivasti kirkasta valoa. :)<br />
   <br />
   Ihanaa illan jatkoa! &hearts; &hearts; &hearts;

 6. SiellĂ€ on oltu oikein reippaina siis, mun on jotenkin hirmuisen vaikeaa kuvitella, ettĂ€ teillĂ€ olisi sekaista, hih. 😀 <br />
  <br />
  VielĂ€ joku pĂ€ivĂ€ mĂ€ teen meiltĂ€ sellasen shokkiyllĂ€ripostarin eteisestĂ€, miltĂ€ se nĂ€yttÀÀ kun on tultu ja menty eikĂ€ olla yhtÀÀn jĂ€rjestelty paikkoja. 😉 <br />
  <br />
  Nuo uudet energialamppuset on kyllÀ varsinaista ydinfysiikkaa. Kun muutettiin kÀvin ostamassa uusiin valaisimiin lamppuja (onneksi muuten Kartellin valaisimissa ne on jo valmiina myyntipakkauksissa!) ja mietin, ettÀ mitÀ maailmassa on tapahtunut kun lamppujen osto on nÀin vaikeaa! Mutta onneksi ne nyt sÀÀstÀvÀt ainakin sitÀ energiaa sentÀÀn. :))<br />
  <br />
  Mukavaa iltaa sinne ja hauskaa alkavaa viikonloppua! &hearts; 🙂

  1. Pöppis: MeillĂ€ on vĂ€lillĂ€ koti kuin sikolĂ€tti. 😀 varsinkin jos olen itse ollut koko pĂ€ivĂ€n poissa, silloin meillĂ€ on lĂ€hes kaikki kaapinsisĂ€ltö kaivettuna ulos ja pöydĂ€t on kuin lastattuja laivoja. :D<br />
   <br />
   KÀy sinÀkin kurkkaamassa tuo Tuijan postaus, minulle se selvensi tosi paljon ja jatkossa uskon ettÀ osaan ostaa oikeita lamppuja. :D<br />
   <br />
   Kauniita unia ja mukavaa perjantaita! &hearts; &hearts;

 7. Hei mia 🙂 onkohan minulta mennyt ihan ohi vai onko se vielĂ€ kertomatta mitĂ€ kĂ€vikÀÀn teidĂ€n vanhoille keittiönpöydĂ€n tuoleille? Muistan ettĂ€ mainitsit jotain niille kĂ€yneen. Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

  1. Jenni: Mie olen tekemĂ€ssĂ€ siitĂ€ tĂ€nÀÀn postauksen. 🙂 Eilen vasta selvisi itsellekin mikĂ€ niiden tilanne on. Tein nimittĂ€in reklamaation tuoleista ja viallisiahan ne sitten olivat. Onneksi saatiin kauppa purettua niiden osalta. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;

 8. TeillÀ on kaunis koti. Minua kuitenkin ihmetyttÀÀ, kun kuvakehyksiÀ on teillÀ hirmuisesti mutta yhdessÀkÀÀn ei ole kuvaa?

  1. Liisbeeth: Kiitoksia! :)<br />
   <br />
   Minun perheenjĂ€senet ovat toivoneet ettĂ€ ketÀÀn heistĂ€ ei blogissa esiteltĂ€isi, edes kuvien muodossa. Kunnioitan sitĂ€ toivetta ja siksi kehyksissĂ€ on nuo mainospahvit. 🙂 TĂ€llĂ€ tyylillĂ€ tullaan jatkossakin menemÀÀn, valitettavasti. Minusta nuo kehykset on tosi kauniita ihan noinkin. &hearts; &hearts; &hearts;

 9. Mulla on myöskin ollut kamala kriisi tĂ€mĂ€n lamppuasian kanssa. Mies jo sanoikin kerran, ettĂ€ kuulostan ihan markka-aikaa ikĂ€vöivĂ€ltĂ€ mummolta 🙂 Oon yrittĂ€nyt ostaa varastoon hehkulamppuja, koska esim. meidĂ€n makkarin yöpöytien valaisimet toimii valaisimen jalkaa koskettamalla ja valossa on eri voimakkuusmahdollisuuksia. Eli yhdestĂ€ kosketuksesta himmeĂ€ valo, toisesta hieman kirkkaampi jne. Kokeilin kerran energiansÀÀstölamppua ja sehĂ€n ei toiminut alkuunkaan, koska siinĂ€ se lampun syttyminen kestÀÀ niin kauan. Ja mĂ€ niin rakastan niitĂ€ meidĂ€n lamppuja!

  1. Jossu: Hihiii, ihana kommentti mieheltĂ€. 🙂 MinĂ€kin ikĂ€vöin hehkulamppujen yksinkertaisuutta, mutta toisaalta onhan energiansÀÀstölamput paljon parempia kaikin puolin. 🙂 Olikohan se Osramilla sellainen himmentimeen sopiva heti syttyvĂ€ energialamppu? Justiinsa kaupassa sellaisen nĂ€in… Se voisi sopia teidĂ€n makkarin lamppuihin… 🙂

 10. Onko sinun metallijalustalla oleva bestÄ (120 leveÀ ja 128 korkea) tukeva vai oletteko kiinnittÀneet sen seinÀÀn. Minulla nimittÀin sama kaappi ja tuntuu aika &quot;kiikkerÀltÀ&quot;. En millÀÀn haluaisi ruuvailla sitÀ seinÀÀn sillÀ se rajoittaa niin kovin paljon kalustuksen jÀrjestelyitÀ uudelleen.

  1. Elisabeth: On metallisella jalustalla juuri tuon kokoinen(kin) kaappi eikĂ€ ole koskaan ollut kiinni seinĂ€ssĂ€. MeillĂ€ on kaikki kaapit tukevia eikĂ€ ne huoju lainkaan. Vaikka olisi ovetkin samaan aikaan auki niin ovat silti tukevia. Onko sinulla se yhtenĂ€inen metallijalusta? Ilmeisesti niillĂ€ erillisillĂ€ jaloilla olevat ovat kiikkanampia kuin tĂ€llĂ€ kokonaisella jalustalla olevat…

  2. YhtenÀinen jalusta on mutta tosiaan aika kiikkerÀ se on ainakin tyhjÀnÀ jos isot ovet avaa auki yhtÀ aikaa.

 11. Hei, kaunis eteinen ja koti kaikkine ihanine yksityiskohtineen 🙂 Saako tiedustella mistĂ€ tuo eteisen kaappi on ja kuinka korkea? 🙂

  1. Krisu: &hearts;<br />
   <br />
   Kaappi on Ikean BestĂ„ mitat ovat lev. 120cm, syv. 40cm ja korkeus tuon jalustalle kanssa 138cm. Ilman jalustaa kaapin korkeus on 128cm. Runko on mattavalkoinen ja ovet korkeakiiltovalkoiset Tofta-mallin ovet. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *