Ruokapöytä löysi paikkansa auringossa :)

Eilen illalla lamppu syttyi (sekä minun päässä että katossa :D) ja keksin miten saan yhdistettyä seinähyllyt, kuusi Kartellin tuolia ja keittiösaarekkeen. 🙂

514ad280c98c7e9959000021.jpg

514ad270c98c7ec35700002a.jpg

514ad270c98c7e475800001a.jpg

514ad278c98c7ec357000034.jpg

514ad27cc98c7e9e2a0000a8.jpg

514ad284c98c7e475800002e.jpg

514ad274c98c7e475800001f.jpg

Ruokapöytää otin sen verran irti seinästä ja ikkunasta että tuoleissa mahtuu hyvin istumaan. Ja aurinko valaisee Kartellin kirkkaat tuolit niin kauniisti, että jäin aamulla ihan haltioisani tuijottamaan tuota näkyä. <3 <3

Saarekekin mahtuu oikein hyvin sille mietittyyn paikkaan ja pöydän ja saarekkeen väliin jää riittävästi tilaa kulkemiselle. Sohvaa täytyy siirtää hieman lähemmäs olohuonetta kun saareke tulee, mutta luulen että se mahtuu olemaan noin päin, eikä tila mene liian ahtaaksi. 🙂

Aurinkoista päivää kaikille! <3

39 kommenttia “Ruokapöytä löysi paikkansa auringossa :)

 1. Ihanan näköistä ja just aattelin samaa, että ihanasti aurinko korostaa noita kauniita tuoleja. &hearts;

  1. Irina: &hearts; Aurinko pääsi kyllä tänä aamuna yllättämään, iloisesti. 🙂 Kartell &hearts; aurinko

 2. heips Miia<br />
  Olet ollut kartellin tuoleihin ilmeisesti erittäin tyytyväinen :)? Itse ostin ma. niitä myös ja silmä ei meinaa millään tottua! Teillä ne näyttää niiiiin kauniilta &hearts;&hearts;&hearts; Onko teillä tullut niihin jo paljon naarmuja? ja isikokoiselle mies vieraalle eivät mitkään hirveän tukevan oloiset ollut?! :DDD Noh.. katsotaan onko ne kohta myynnissä 🙁

  1. jenni: Olen ollut tosi tyytyväinen enkä ole vielä nähnyt yhtään naarmua. 🙂 Meillä mies on tykännyt istua Victoria-tuolissa ja hän painaa noin 88kg. Eihän nämä Kartellin tukevimmat tuolit ole, mutta meillä on tykätty, ainakin toistaiseksi ei ole ilmennyt mitään negatiivista. 🙂

 3. Näyttääpä ihanan keväiseltä! <br />
  Sitten, kun teille tulee uuden keittiön myötä saareke, niin aiotko siirtää Pappelinan ison maton olohuoneeseen vai mitä olet suunnitellut sen varalle? Kyselee Pappelina-fani 🙂

  1. Rouva Jii: Pappelina siirtyi tuohon pöydän alle ja nyt kun ruokapöytä on hieman irti kaikista seinistä niin mattokin asettui kivasti sihen. 🙂 Luulen että se jää ruokapöydän alle myös saarekkeen ja uuden lattian ilmestyessä. Pappelina on paras! &hearts;

  1. Neiti Harmonia: Enpä ollut ennen tajunnut että pöytää ei tarvitse noin päin laittaa ikkunaan kiinni vaan sen voi asetella selkeästi omaan ryhmäänsä ja riittävän kauas kaikista seinä- ja ikkunapinnoista. 🙂

 4. Ihanan aurinko! Tuota teidän lattiaa mietin, että aiotko todella raaskia vaihtaa sen? Mielestäni se on kyllä nätti noinkin, tuo kotoisuutta 🙂 Saarekkeesta ja keittiöstä tulee varmasti hieno.

  1. Satu: Tuo vanha parketti jää laminaatin alle jemmaan. 🙂 Sen saa tarvittaessa sieltä kaivettua esille, jos laminaattiin kyllästyy. Tuon tammiparketin kellertävyys muuttuu auringonpaisteessa oranssiksi ja se ei ole omaan makuuni yhtään, vaikkei missään nimessä rumakaan ole. 🙂

  1. Jenna: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; Tuli ihan yllärinä kun aamulla kömmin ylös sängystä ja aurinko paistoi keittiön ikkunasta sisään tuoleihin. Ne oikein kimalsi ohi kulkiessa. 🙂

  1. Love: Mie pyyhin ne nihkeällä talouspaperilla tai mikrokuituliinalla johon olen suihkinut lasinpesunestettä. 🙂 Huomasin muuten että tuolin istuinosan alapuoli kerää pölyä myös. 🙂 Pyyhi siekin omat tuolisi myös sieltä istuimen alapinnalta. 😀 Hassu juttu, enpä olisi ilman auringonpaistetta sitäkään huomennut, hihiii. 😀

 5. Eikös teillä ollut tuo ruokapöytä siinä keittiösuunnitelmassa juurikin tuolla kohtaa? Minusta kaikkein luonnollisin paikka pöydälle sitten uudessa keittiössä. Odotan innolla jo teidän remppaa 😀 Ja kuvia remontin lopputuloksesta. Oma makuni ei ole niin valkoinen kuin sinun, mutta blogiasi on kiva lukea. Ja huh huh miten supernainen olet kun jaksat vaihdella huonekalujen paikkaa, me vaihdettiin olkkarissa kerran järjestystä, se sai riittää ja seuraavaksi onkin muutto uuteen kotiin vappuna.

  1. Minku: Periaatteessa joo, pöytä oli keskellä ikkunaa ja kiinni ikkunassa eli istuin paikoja olisi ollut max viidelle. 🙂 Meidän alkuperäinen keittiön malli on ollut U-muotoinen ja tähän ikkunan eteen oli tarkoitettu paikka ruokapöydälle. Se oli vaan niin ahdas ja tunkkainen silloin kun keittiö oli alkuperäisessä kunnossaan. 🙂 Sittemmin purettiin miehen kanssa U:n sakarat pois ja pöytä onkin vaeltanut pitkin lattioita sen jälkeen. :)<br />
   <br />
   Mie rakastan järjestyksen vaihtelua, viikottain joku juttu. pieni tai iso, vaihtaa paikkaa (osittain myös kun tyttö kanniskelee pikkupöytiä ja mattoja paikasta toiseen). :)<br />
   <br />
   Teillä onkin loistavasti ajoitettu sisäänmuutto, meinaatteko pitää tuparit samalla kertaa kuin juhlistetaan vappua? &hearts; &hearts; &hearts; Uuteen kotiin muutto on ihanaa, vaikka itse muutto ja tavaroiden purkaminen laatikoista ei olekaan niin hehkeää puuhaa. Mutta se fiilis, kun suurin osa mööpeleistä on saatu paikalleen ja istuu sohvalle ihailemaan uusia nurkkia ja seiniä. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Ehkä me yks skumppa poksautetaan, muuten taidetaan olla muutosta poikki 😀 Asunnon lattiat tehdään ennen muuttoa (hionta valkolakkaus), mutta muut fiksaukset (seinäpinnat, wc kalusteet, keittiöön jotain) tehdään sitten kun jo asutaan paikan päällä, joten tuparit taitaa olla vasta myöhemmin kesällä. Vapppumunkitkin mennään syömään varmaan mummolaan.

 6. Hyvältä näyttää. Sohvan paikka on hyvä! (Ehkä ei television kannalta… miksi se laatikko määrääkään niin paljon sisustusta…?)

  1. Sanna: Television kannalta sohva on kaikkea muuta kuin oikeassa paikassa. 🙂 meillä ei pahemmin telkkua katsella, pääasiassa käytämme telkkaria leffojen katseluun. Jos keittiörempan jälkeen jää sohva tuohon kohtaan, niin sitten mietitään olisiko se miehen haaveissa oleva valkokangas (rulla) mahdollista hankkia tuohon ikkunoiden eteen. Etäisyyskin olisi hyvä siihen ja kotiteatterikaiuttimet saisi kattokiinnityksellä. 🙂 Mutta viis töllöstä, sisustus on tärkein, hihiii. 🙂

 7. Hei! Olen suht uusi lukija, ja haluaisin esittään pienen toiveen 🙂 Olisiko mahdollista saada kokonaisvaltaisempia kuvia kodistanne? En osaa ollenkaan hahmottaa tuota olohuone/keittiö osuutta, luulin tähän asti että ne ovat täysin erillään toisistaan mutta eivät ilmeisesti olekaan? 🙂 Kiitos!

  1. Jenni: Lämpimästi tervetuloa seurailemaan minun pulinoitani. 🙂 Ja toivoa saa toki, laitetaan toteutukseen. 🙂 Eteinen, keittiö ja olohuone on kaikki yhtä suurta tilaa, makuuhuoneet ja kylpyhuone on erikseen. En tiedä ehdinkö viikonlopun aikana tekemään postausta, mutta ensi viikon alussa viimeistään. Yritän kuvata niin laajaa kuvakulmaa, kuin kamerani objekteineen vaan suostuu. 🙂

 8. *Huokaus* Jäi ihan silmä lepäämään kun kuvia katselin…aivan ihanan näköistä &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Malttamattomana odottelen remppailukuvia ja lopullisia kuvia =) Ihan kuin täällä kotona remppailisi itsekin ;D<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua &hearts;

  1. Heli: Oi, kiitos ihana Heli! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Remppakuviin on vielä hetki odottamista sillä se tapahtuu vasta kesäkuussa. Odottavan aika on pitkä ja itsellä sormet jo syyhyää. Yritän parhaillaan miettiä kaiken valmiiksi, mitä mihinkin tulee ja miten päin. Sohva on niin massiivinen että se tulee aiheuttamaan harmaita haivenia saarekkeen ilmestyessä keskilattialle… <br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös! &hearts; &hearts;&hearts;

  2. &hearts; Ihanalta näyttää nykyinen kotinne jo ihanammalta tulee varmasti näyttämään =)<br />
   <br />
   Kiitos &hearts;<br />

 9. Ihanan ihanan ihana koti &hearts; <br />
  Ihan loputtomiin jaksaisin ihastella teidän kotia ja lukea näitä sinun postauksia. Ja miten ihana tunnelma teillä on, niin kaunista että ihan oihhhhhhhh &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Soili: Kiitos ja iiiiso halaus! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; :)<br />
   <br />
   Tässä kodissa parhaimpia juttuja on se että aurinko paistaa lähes läpi vuorokauden kun keskikesä koittaa. Aamun ja aamupäivän se paistaa keittiön, aikuisten makkarin ja eteisen puolelta, ja päivällä sekä illalla olohuoneen ja tytön huoneen puolelta. Mie rakastan valoa ja valoisuutta yli kaiken ja siksi olen niin kiintynyt tähän meidän kotiinkin. &hearts; &hearts; &hearts;

 10. Ihanan näköistä, tykkään kun on ne servetit, se korisysteemi, ja kukat ym. tuomassa kotoisuutta. Ymmärrän kyllä halusin vaihtaa lattian, vaikak hyvä lattia olisikin. Kyllähän se vähän pomppaa silmään, kun en ihan eri värimaailmaa muun sisustuksen kanssa. Omassa kotona se nimittäin myös pistää silmään joka päivä, vaikka meidän lattia tosin kammottava on muutenkin kuin väriltään 😉

  1. jonsku: On tuo lattia niin eriparia kaiken muun kanssa, että se täyttää jo koomisuuden merkit. 🙂 Varsinkin auringonpaisteessa se muuttuu jo oranssiksi, keltaisesta enää tietoakaan. Eli pahempaan suuntaan mennään ja kovaa vauhtia. Vuoden päästä tuo ihana tammiparketti muistuttaneen pyökkiä, tai no, se itseassa näyttää pyökiltä jo nyt. 😀

 11. Ruokapöytä näyttää tosi kivalta noin päin ja ihanasti aurinko valaisee! Tuolit pääsevät oikeuksiinsa!

  1. LadyBlue: Tuolit saivat kyllä hyvän paikan ja nyt ne tulee esillekin paremmin kun on pieni seinäpinta taustalla. 🙂 Ja auringonvalossa…. nuo tuolit! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanat! 🙂

 12. Silmät meinaa mennä väkisin kiinni, mutta oli pakko tulla vielä kommentoimaan, että näyttää todella hyvältä ja pöytä sopii kuin piste i:n päälle tuohon! Ja todellakin, tuolien keveys ja kauneus tulee valossa parhaiten esiin! :))

  1. Pöppis: Ihana Pöppis! &hearts; &hearts; &hearts; Olet jo varmasti untenmailla, mutta kuiskaan silti sinulle sinne unen keskelle että &quot;hyvää yötä, kauniita unia&quot;. &hearts; &hearts; &hearts;

 13. Niin kaunista! &hearts; Sanat eivät riitä! =) Tämä on paras järjestys ikinä!&hearts; &hearts; Victoriat ovat ehkä maailman kauneimmat tuolit.&hearts; Omallakin haavelistalla.<br />
  <br />
  Tuo kukkamaljakko ei ilmeisesti ole se joka sinulla oli myynnissä? Oliko sinulla niitä kahta kokoa?<br />
  <br />

  1. Jemina: Kartellin kirkkaat tuolit on kyllä niin kauniit, varsinkin auringossa. :)<br />
   <br />
   Myymäni Philippin majakko oli tismalleen sama kuin tuossa ruokapöydälläkin on. MInulla oli niitä kaksi. 🙂 Näiden lisäksi on vielä pitkulainen versio, se on nyt kaapissa toistaiseksi. 🙂

  1. Susanna: Pöytä on tilattu NetAnttilasta ja se on Frost-pöytä korkeakiiltovalkoinen joissa krominen lista jalan alaosassa. Tätä mallia ei tällä hetkellä ollut nettikaupassa, mutta lähes identtinen Classico-pöytä löytyy kahdessa koossa. Meillä on ollut sellainenkin, muuta eroa ei ole kuin se, että Classikossa on mattametallinen ohut lista jalan yläreunassa, mutten se on samanlainen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *